Тия ватове са добри, но са при +15 .. я дай една снимка при -5. Цяла зима го ползваш.
Тия ватове са добри, но са при +15 .. я дай една снимка при -5. Цяла зима го ползваш.
Този пост е редактиран от avenger; 04-04-19 в 22:07.
От скоро го имам и няма наблюдения при отрицателни температури. През зимата е важно да топли. :-)
Дано си прав и се надявам да не види такава картинка. Ако е подобно все ще се намери някой да му обясни, че не знае как да си го настрои предполагам.
Аз лично не разбирам какво толкова се хвали тази марка при положение, че VRF-ите им изоставаха технологично с 4-5 години от почти всички и чак към 2016г. понаваксаха изоставането.
Този пост е редактиран от bobivg; 02-04-19 в 22:42.
Не ги знам кви са тия виерефи, Кериър станаха за смях още преди много години, с фиаското, което направиха при напъните да направят скрул компресор. Тук хвалби няма, става въпрос за количеството получено качество на цена около 2к лева, за модел на 230V. Хвалим PSB моделите на Хитачи, но те идват чак на 3k. По-добро няма. Като разглеждах пазара на времето, беше така. Брандирането на машините отдавна е безинтересно и няма особено значение. За съмняващите се има GREE, те са най-продаваните към момента и желани от мнозинството.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Хитачи е доста пипнат софтуерно ( а може по новите модели да са и по добре ) с изключение на дефростите де .. вчера при +15 го включих че щерката сополива нещо ,и се кротна на 170-190 вата изобщо много рядко го виждам да минава в ОФФ като работи ,дори да намаля градусите обикновено слиза на минимум само . При Тошиба гледам доста по нечитаво са направени нещата особено ако загледаме тая графика дето е качил колегата ,клони към тотално сбъркан алгоритъм даже .
Климатика го имам от близо месец и не е спиран. При доста променливите външни температури от 2 до 24°C,се справя много добре с 2-3 on/off-а за целия период, като е по-скоро склонен да надхвърли зададената температура с 1-2°C от колкото да изключи. Да генерализираме как се справя алгоритъма на DSK9 на базата на частен случай за друг модел не е сериозно.
практиката е показала ,че е напълно сериозно и ще съм крайно учуден ако 9 не вдига минимума на 500-600 вата под -2
Алекси, 13-ката на 8-ма серия може да поддържа стабилно 320W ~ 350W консумация при тези температури, ако са прилични топлозагубите.
Там някъде или малко по-надолу. Ако е по-топло, сваля на 180W ~ 200W. Условието е помещението да е темперирано, машината да не е спирана и да не е променяна температурата от дистанционното. Всяка сутрин в 5.30 се превключва от таймера от 19°С на 23°C, поради което през следващите 3 часа работи он-оф, на по-висока мощност, докато фиксира 21°С (температурата на стените). Чак тогава пада. Ако го боднеш в кенеф, със сигурност ще качи минимума още, без значение дали е темпериран.