Ако си купиш бисквити "катеричка" трябва да си наистина много наивен, за да очакваш катерички вътре.
Ама не е същото като да пишеш за климатик с йонизатор, а него да го няма вече.
Ако си купиш бисквити "катеричка" трябва да си наистина много наивен, за да очакваш катерички вътре.
Ама не е същото като да пишеш за климатик с йонизатор, а него да го няма вече.
Е, подсещам те.![]()
От 6та нататъка (6та е бест оф дъ бест), в предвид 8ма.
Миланов, вътрешното тяло на 6 серия е недоразумение, което 8 серия изглажда. Комфортът при осма серия е по-голям от този при шеста, донякъде и от пета. Дайсейкай са машини с доста сериозна хладилна част и имат нужда от пространство, за да работят комфортно. С изключение на пета серия, можеща го и в кенефи, но пък тя си има други проблеми.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
milanov
Дъни!!! По елементарен начин... Обичаш явно гръмки изрази и мятане на етикети...
Аз лично знам за 2 дефекта при плазма на 9та серия ( за единият тук от форума). Другият е оправен вече.
Това пък с вентилатора дето се налагат 3 смени не искам и да го коментирам даже.
Преправял съм колд драфта на няколко 8-ци ( в 2 от случаите превантивно според мен, заради четене на форума).
Е това ако е "дънене"... дай боже така да се дънят.
Здравейте колега
относно написаното от вас за замяната на 3 мотора,
При положение че всички мотори тракаха и виеха на умряло, не смятам че има нужда да обяснявам защо са били заменени!!!!
Чест прави на сервиза че оправиха този проблем , но това не означава че това НЕ се е случило или че видиш ли моторите на тошиба са на светлинни години пред останалите марки
Плазмата НЕ работи, мъчим се да я оправим
FatBoySlim, оправи на човека климатика. Аз ще ти платя надницата.
(Гръмки фрази и мятане на етикети....да кажеш че не съм го ял)
https://www.vbox7.com/play:76327ec9
Принцип на работа на плазма филтър. Някой правил ли го е като малък? Ееех, как се забавлявахме навремето...
Таа ако не чувате подобен звук, хвърляйте климатика
Всичко е ала-бала, важното е да топли, Трябват две копчета - за включване и за градуси, нищо друго. Останалите неща са за ограничени хора, които си купуват телевизори на изплащане.
Привет miro_vampiro,
Не е нужно да обясняваш защо.
Грешно ме разбра май колега. Не твърдя, че моторите са супер.
Стряска ме факта, че се налага смяна на 3 мотора.
Аз след първата смяна и неработеща плазма бих сменил цялото тяло.
И на 365UDR плазмата е същата работа. Чистя я, изводи лъскам до блясък,заработва за час - два и дотам.
Плазма, йон генератор, клъстер и каквото се сетите рекламни трикове са си 6kV между 2 електрода.
Сашо, практиката е да се сменя цялото тяло. Защото няма кой да им плаща за труд и размотаване. Особено при толкова много проблеми, навряни на едно място (ако писаното нагоре е истина).
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Петко, не е така, ама....ще ти обясня като седнем да изпием малца...
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
Моля, обяснете го тук да може и други да го разберат.