Да разбирам ли, че този климатик с падане на външните градуси си намаля минимума от 240 на 160 вата?
![]()
Да разбирам ли, че този климатик с падане на външните градуси си намаля минимума от 240 на 160 вата?
![]()
По тоя въпрос питай Милалов или Бигросо![]()
10-ката в детската снощи я видях на 174 вата.
Нали във форума масово се оплакват от климатици, които си качвали минимума с падане на температурите.
Ако написаното в таблиците е вярно, значи най-после се намери дългоочакваният климатик, който да не си вдига минимума...
Инженерите в завода на Тошиба може би четат постовете на milanov...
Фуджитсу и Дайкин също не вдигат минимум.Едното МЕ(GE25) също съм го виждал да работи около 250W при -12-3С по спомен.
Само на дайсейкай-5 в таблиците е отразен покачването на минимума, на всички останали модели не е отразено. Теоретични са, за учебни цели. С две думи П.П. ( пълна по**я)
Вече втора вечер е около 2 градуса ама от joroooooo няма нова информация за консумация.
При мен практиката показва, че нещата при ТОШИБА са си много добре вече 13 години.Да считам ли, че III е последния им свестен модел.![]()
Еди...и след него има читави модели... Просто тук това което четеш е....Оставям многоточие за въображението.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Тъй де, и аз в този смисъл.....![]()
Със сигирност има, ама нали чакахме и някакво инфо на по-ниски температури.
Я последния, я като всички останали. Пробвай два месеца да спиш при него.
Аз се местя, една зима при тошибата, една зима при хевито. Да има баланс.
Миналата зима бях при тошибата и да ви кажа на хевито нито on/off-а, нито пукането на пластмасите, нито тракането на втулката съм забелязал.
Значи ти е супер спокойно при Хевито.
Като се пусне дългия език замирисва на профилактика![]()