Сложих 13 edge в 22 квадрата хол. Вдругиден ше слагам 10-ка edge в 16 квадрата северна спалня. С три вътрешни стени. Но една от тях е стена на стълбишето във входа, който не е отопляем. Но все пак не е към улица стената. И само външната стена, която е прозореца има външна изолация. монтажниците ме натискат за 13. Но аз реших 10-ка. Това е , че съм в ремонт, не живея там в момента. И не мога да видя как се държи 13-ката в хола. Евентуално ако се задъхва да сложа 13 и в северната спалня. Но ше рискувам с 10-ка.Към края на месеца. Ще дам отзив. Мисля да слагам и трети пак десятка в кухня и секидневна 12+8 квадрата.Пак с три вътрешни стени. Стъклопакета навсякъде е трикамерен. Но реално кухненското помещение е тясно и монтираната кухня заема 1/3 от кубатурата. Освен това ще има готварска печка. Която ше помага. И затова реших и там 10-ка. Проблем ли ще е ако монтирам вътрешното на трегера над прозореца. И за да не ми пада много пред прозореца. Да оставя само 5 сантиметра до тавана. Гледам дизайна на филтъра откъдето засмуква е малко напред насочен, тоест това помага малко, да не се затапи климатика към тавана. Ако може някой от професионалистите да вземе отношение.