Tези 2000W на 16-ката преди да влезе в дефрост ли са?
Tези 2000W на 16-ката преди да влезе в дефрост ли са?
Е за един дефрост с 5° ли пада стайната температура та се напиня толкова. Едва ли.
Същия побръкан софтуер.
Мен ме кефи да бълва жега след дефрост. И без това е изстинал топлообменника и има нужда от бързо сгряване.
На около 700W ли държи, по време на дефрост?
Sent from my iPhone using Tapatalk
мен ме притеснява да не са сложили китайското моторче на панасоник на вътрешното тяло ,това че едното вече се е обадило навява подобни мисли .. тогава колкото и дълга гаранция да имаш в един момент изтича и почват ядовете - лагери ,то ги яде ,пак лагери ,накрая се скапва платката от разпояване - филма е гледан при мене
Да си дам и аз мойте 10ст. по темата. От почти месец в къщи съм с 10-ка и 18-ка. 18-та Тошиба е по-тиха от Хевито ми - (SRK / SRC 35 ZS-WB). Днес по Търновско беше напекло и наблюдавах как работят трите климатика. Тошибите не спряха нито един път, като в топлите части на деня намаляха до положение едва забележимо, докато Хевито цял ден беше на он оф. За мен това е дразнещо понеже е в спалнята ми! Няма да коментирам тракането на Хевито понеже изчетох доста тук и определено когато го понатисна от едната страна спира да трака, та може и монтажа да не е качествен. Ужасно съм изненадан колко хубаво топлят тези Тошиби! За протокола не меря нищо, не ме интересува дали работи на 200 или 700 вата. Важното за мен е тишината, топлината и безпроблемната работа, която ще се докаже в бъдеще. За момента няма вариант да си купя отново Хеви, еле след продължаващите безсънни нощи! Мнението ми е на лаик и не робувам на никоя марка!
Наглеждай ги и при -2° външна, да не запеят като хевито.
- - - - - - - - - -
На +12°...+15° външна да не изключи...аз бих се притеснявал....за външна -10°...-12°.,...
...само дето твоето хитачи е в 3 пъти по голям обем от тези 10-ки, май...
- - - - - - - - - -
Тошиба и софтуер....
Няма кусури, по скоро особености.
Нищо им няма на машините.Пет-десет климатика не работят както се иска на собствениците.Другите стотици си работят без грижа.При всяка марка е така.
По скоро другите стотици нищо не виждат. То е като картина, малцина са тези дето виждат, масовката даже не искат и да гледат.