Страница 9 от 56 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 832
Like Tree59Одобрявам

Mitsubishi MSZ-GE25VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Mitsubishi MSZ-GE25VA

Цитат Първоначално публикувано от rist
    20°С е сравнително ниска температура и това е предпоставка за работа на он/оф. Предлагам ти да го държиш на 23°С и ще имаш по-топли коридор и баня.
    Че в спалнята как ще се живее?!!? Ама ще опитам и така, както казваш. То там всъщност няма да е 23, все пак топлото ще бяга навън.

Не знам дали е тема тук, ама все се каня да питам. Като разход как е по -добре - он-офф или да си работи постоянно на малки обороти, примерно да е на 23 и да топли и коридора и банята?

Надявам се някой собственик да пише как се представя на отопление, предполагам че вече са ги пуснали или поне тези в София .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Естествено че при по-голям обем за отопление ще има и по-голям разход.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Поръчах монтаж в неделя. После ще споделям впечатления .

5. Тук е от
    May 2010

Здравейте обмислям покупката на климатик спрял съм се на този модел http://klimatici.biz/productv/73/kli...sz-ge25va.html , стаята е около 15кв метра (кубатурата идва към 38куб метра )панел, последен етаж, окачен таван, външна изолация и PVC - дограма северно изложение и две външни стени. Този климатик ще върши ли работа или търся алтернатива. Бюджета е до 1200лв ! Благодаря !

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ще върши.

7. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Ще върши.
    Благодаря !

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Стига да не гониш 25-26° зимата, де.

10. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Стига да не гониш 25-26° зимата, де.
    25-26 не на 100% предполагам към 20-21 не повече по принцип не сме много зиморничиви

11. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от cdna
    Здравейте обмислям покупката на климатик спрял съм се на този модел http://klimatici.biz/productv/73/kli...sz-ge25va.html , стаята е около 15кв метра (кубатурата идва към 38куб метра )панел, последен етаж, окачен таван, външна изолация и PVC - дограма северно изложение и две външни стени. Този климатик ще върши ли работа или търся алтернатива. Бюджета е до 1200лв ! Благодаря !
    Аз си мислех, че моето жилище е в кофти ситуация, ама и твоята стая не лъже .

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

25-26 не на 100% предполагам към 20-21 не повече по принцип не сме много зиморничиви
    Ще пасне идеално.

13. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от ops5
    Аз си мислех, че моето жилище е в кофти ситуация, ама и твоята стая не лъже .
    Много ама много си прав ама какво да се прави такъв ни е късмета Лошото , че и съседите не се отопляват много много ..... в момента t e около 15-16 градуса , В краен случай и домашната гроздова винаги върши работа

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Много ама много си прав ама какво да се прави такъв ни е късмета Лошото , че и съседите не се отопляват много много ..... в момента t e около 15-16 градуса , В краен случай и домашната гроздова винаги върши работа

Хехе, ти поне имаш някакви съседи, аз си нямам, ново строителство и съм единствения в блока . Аз ще слагам този модел в спалнята в неделя, като ще разчитам да обръща въздуха и в коридора.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Стига си се оплаквал, бре! Да те бях поканил в къщи преди 2години, когато нямах изолация ни на тавани, ни на стени. Единствената разлика м/у вън и в къщи беше, че вътре не духа вятър и не вали. Добре си си. Свиркай си!

17. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от ops5
    Хехе, ти поне имаш някакви съседи, аз си нямам, ново строителство и съм единствения в блока . Аз ще слагам този модел в спалнята в неделя, като ще разчитам да обръща въздуха и в коридора.
    Явно ще ме превариш драсни впечатления после как се държи и колко ти голяма стаята ! Благодаря !

18. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Явно ще ме превариш драсни впечатления после как се държи и колко ти голяма стаята ! Благодаря !
    Спалнята е 9 квадрата, а коридора е 8, вратата на банята е постоянно отворена и ще видя и там дали успява да постопли. Ако не успява ще затворя врата на спалнята, но ще съм разочарован сигурно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 56 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MHI 25 ZJ-S или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA
    От kaki във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 27
    Последно: 31-08-13, 00:36
  2. Отговори: 8
    Последно: 24-05-13, 18:01
  3. Daikin FTXS20K/25K vs Mitsubishi MSZ-GE25VA
    От maddog9 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 20-01-13, 14:08
  4. Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
    От kurdamon във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 18-12-12, 22:22
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе