Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 75

Защо не коментираме Чернев?(инцидента на маг.Тракия)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Защо не коментираме Чернев?(инцидента на маг.Тракия)

нарочно изчаках 2 дена преди да пусна тази тема, защото ми стана много любопитно, че нямаше отворена такава още когато се случи инцидента. но днес си зададох въпроса "защо мълчим?"

важните теми на деня са покачването на дунав и инцидента на магистрала тракия. валежите няма какво да ги коментираме - те са природен феномен. но поведението на хора, избрани от НАС да ни управляват не може да остава в сянка.

надявам се само избирателите на подобни субекти да не са същите, да осъждат подобно поведение, и да си вземат поука, АКО се докаже (дай боже най-накрая политически неповлиян процес) виновност на тези субекти. обаче шикалкавенето на чернев сутринта при бареков предизвика моето искрено възмущение (да не използвам по-силни думи...)

2.  

3. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Re: Защо не коментираме Чернев?(инцидента на маг.Тракия)

Аз лично нямам никакво намерение да коментирам АТАКА и Чернев. Коментара си го казах миналата година преди изборите.

Смятам че те двамата със Сидеров са невероятни късметлии, защото ако бяха попаднали на точния човек с оръжие, най-малкото щяха да са в болница.

Не съм подстрекател, ама тук много хора бяха привърженици на Атака...

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Виж ако онова пишлене го изпреварил от дяно и го е блъснал си заслужава боя. Аз незнам,кое е истина и кое не от това, което се прикава по телевизията. А да не говорим че колите са били две. То и затова АТАКА казаха че това е атентат срещу тях. А БСП са тъпи и колкото повече приказват за този случай толкова повече вдигат рейтинга на АТАКА, а за тях това не е изгодно. Ясно е, че няма да разберем какво точно е станало на пътя. Всеки твърди нещо в негова полза. Но вероятно пишлемето няма да бъде подведено под отговорност за това което е направило на пътя. В крайна сметка са застрашили живота на хората в колата на АТАКА. Няма какво да се залъгваме. Съвсем нормално е като си уплашен да избухнеш да му забиеш едно две крушета на виновника. А това, че Павел чернев е счупил предното стукла с юмрук са пълни гупости. То със бухалка се чупи трудно пък той с юмрук го счупил.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@Julian определено се чупи стъкло с ръка - аз съм го правил ( вярно болеше ме, но факта е че може да бъде направено.
    Второ на Чернев това не му е първото такова недоразумение - ако не ме лъжи паметта това е вече 4-та подобна проява на този индивид.
    Я се замисли - все едно ти да излежеш срещу @Ludia и той да кеже че ти и брат ти сте се опитали да го пребиете ( по скоро опитали сте се да влезете в болница )

Проблема е че много случайни неща са станали , а и още повече автомобилана Чернев е вече ремонтиран и не може да се вземат експертизи ( защо е оправен ? )

Това е което аз мисля - 100% може и да греша , но нека да се докаже!

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Не е оправен. Автомобила го показаха вчера по телевизията. Ясно се вижда, че е ударен от дясно. Абе пишлемео е виновно и го разбирам напълно Павел Чернев като му е налетял на бой. Пък и ама от пишлемета които си милят че пътяе техен и за тях не важат правилата. И ти си шофьор и знаеш как се кара по пътищата, особено хора на възраст от 18-25 години с голфове. Този 22 годишния не е бил по различен. Ясно е че не правилното решение не е саморазправа ама като никой, нали в БГ правилата не важат и няма никакъв контрол. Аз затова на катаджииет им викам бизнесмени от сивата икономика, защото мислят само за парите които ще съберат от подкуп като са се скрили зад някой храст или са застанали на магистралата на изхода на варна точно пред табелата край на Варна.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Аз лично не считам, че медиите отразяват случая достатъчно обективно (да не кажа, че обективността им клони към нула). Както каза и Julian, един истински мислещ човек трудно би разбрал кое е истина и кое не от това, с което се опитват да ни промиват главите - коментирахме уж прикритата медийна цензура в една друга тема...

Цитат Първоначално публикувано от sclera_bg
    ... тук много хора бяха привърженици на Атака ...
    От появата на АТАКА до ден днешен аз съм един от техните привърженици и това си го признавам без всякакво притеснение или скрупули. Не ми е фикс-идея, че хората от АТАКА биха били категорично невинни във всеки един такъв коментиран случай - като нищо може Павел Чернев да си е виновен и нещата да са точно такива, каквито ги дават по някои телевизии.

И ако е виновен - да си понесе последствията! С две ръце съм ЗА, че точно тия хора, които говорят за равенство и безупречно правосъдие трябва да спазват правилата дори по-стриктно от обикновения човек (макар че това звучи леко неестествено, може би - принципно всеки трябва да спазва правилата).

Но да се докаже, че е виновен! Да се представят реално тежащи (а не някакви несвързано-компроментиращи) доказателства!

Защото ако не е виновен - какво правим тогава?... Какви телевизии, какви декларации, какви имунитети?...

Вероятно почти всеки непривърженик на АТАКА би си втълпил умишлено (или подсъзнателно), че щом в ситуация от подобен тип има някой виновен, и щом във въпросната ситуация един (или колкото щете) участник има нещо общо с АТАКА, значи той със сигурност е виновен! Напоследък забелязвам у познатите си точно такъв стил на мислене - "АТАКА ли е - мафия е/мутра е/виновен е/идиот е/болен е/и т.н." Това са си чиста проба предубеждения, каквито НЕ трябва да има никой! Защото ако наистина страдаме от предубеждения (пък били те и в двата цвята - ЗА/ПРОТИВ нещо си), това е поредният признак, че сме били потресаващо излъгани. От управниците, от медиите и т.н., та дори и от някой наш приятел/познат, който е "от другата боя".

Защо се впускам в такива словоизлияния - ами защото според мен, в тая убита държава, каквото и да гледа/чете/слуша преразказано/и т.н., човек трябва да вярва само и единствено на себе си! Да се опитва да мисли и да си вади собствени изводи от всяко нещо, което вижда или чува, а не да приема изводите на някой друг.

Ако трябва да изразя личното си мнение по темата, ще го направя, опитвайки се да мисля и разсъждавам абсолютно обективно.

Явно нещо все пак е станало на магистралата. Но какво? За мен това не е нито опит за атентат (АТАКА малко попрекалиха в случая), нито пък мутренска изява на Чернев (както тръбят медиите). Че е имало сблъсък между автомобилите - имало е. Обаче ако въобще може да се говори за саморазправа от страна на Чернев, тя вероятно е била предизвикана (казвам "АКО" - само с насинено око ли щеше да е потърпевшият ако човек с физиката на Чернев реши да се саморазправя с него? Това не ви ли напомня на един друг случай, в който се опитаха да компроментират Павел Чернев? И какво стана с въпросния случай? Забравиха го, след като не успяха да постигнат нищо...) - я с обидна дума, я направо с псувня, я с нещо друго. Или с некадърно шофиране, например, което при магистралните скорости може да бъде фатално-опасно.

Но във всеки случай - мислите ли, че Чернев и Сидеров не са наясно в какъв гьол си навират главите ако правят подобни изцепки? :coolsmiley:

П.П. Извинявам се за дългия постинг! Добре, че се усетих да се спра - можех да изпиша цял роман по темата...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Депутат позволил си да раздава юмруци - какво да му коментирам на това?!
    @Julian, скоро като стане масов бой в парламента трябва ли да го приема като нещо съвсем нормално?!!!

10. Member
    Тук е от
    Dec 2004

@Julian,

Виж ако онова пишлене го изпреварил от дяно и го е блъснал си заслужава боя.
    /
    Съвсем нормално е като си уплашен да избухнеш да му забиеш едно две крушета на виновника.
    /
    Абе пишлемео е виновно и го разбирам напълно Павел Чернев като му е налетял на бой.
    /
    oooops !
    Ясно е че не правилното решение не е саморазправа
    Противоречиш си ...
    ... както и 'лидерите' на глутница Атака при изнасянето на факти за инцидента.
    Всъщност те май направо са си в транс и пляскат със ръце.

Рецидив им е подобна случка, нима е уместно имената на такива хора да се използват в едно и също изречение с думата 'невинен' ?

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Интересно е кака тогава колата на "пишлемето" е помляна отвсякъде, *строшено задно стъкло, и тн.
    Не защитавам никого , интересното е как все на Чернев му налитат на бой и покушения.
    Как да кажа - искам 1 рунд срещу Чернев, ( или и тогава ще се води "покушение"? )

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

На мен едно нещо ми е много чудно - защо еди-колко си годишен (защото, както се оказва, информацията за възрастта му е противоречива) болен дядо го карат с два автомобила към болницата? И защо той не се вози в Мерцедеса (джип), а в някакъв си Форд (Галакси) (да ме прощават Форд-маниаците)...

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Интересно е кака тогава колата на "пишлемето" е помляна отвсякъде, строшено задно стъкло, и тн.
    Mr.TECHNO, дефиниряй "помляна", моля! В смисъл, не съм гледал снимки или кадри, но ако е наистина помляна (така, както аз го разбирам това понятие), просто не виждам как Ford Galaxy може да бъде помлян от "лек автомобил Ситроен" (цитат) без самият Ситроен да е станал на кайма...

Peace!

13. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

До колкото познавам нашите депутати, едва ли пича се е движел в C1, по-скоро е било C5

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@Bekr - имаш ПМ

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Има в цялата история две неща, които ме озадачават:
    1. Двойните показания на Чернев, които взаимно се изключват и абсолютното му нежелание днес пред Бареков да разкаже своята версия за инцидента. Имаше вид на шахматист, който няма полезен ход - каквото и да направи все е грешка.
    2. Позицията на Волен Сидеров - иначе гласовит човек, който не се явява да даде показания и да защити колегата си и който след инцидента не е дал нито едно интервю в медия, с което да внесе яснота по случая. В поведението му се усеща гузност и страх, да не привлече огъня върху себе си.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2005

отговарям на въпроса - защото не ми пука нито за единия, нито за другия

а иначе - на атака им дай само да се шуми около тях...я се замислете дали не са създадени само да оберат симпатиите и недоволството на хората от останалите политици...преди от този трик се възползваха жълтурковците...и Б. Борисов ще се възползва...

политиците не се интересуват от нас и нашите проблеми и от България, по-точно се правят, че се интересуват, само и само да ги избирате отново и отново и после да се оплаквате от тях отново и отново...

абе, дори Сидеров извънземни да го отвлекат, или вампири кръвта му да изпият, или зомбита мозъка му да изядат - въобще не ми пука, защото съм 1100% сигурен, че като политик и човек нищо не може и по-точно не желае да направи за мен - както и останалите политици...

оня депутат-педофил, май също беше от атака

FUBAR!

А защо да не коментираме изказването на оня доктор-депутат-дръвник Щерев, според който за онкоболните в краен стадии не трябвало лечение - днес при Коритаров се оправдаваше много иезуитски, но и несръчно...-; в България именно грижите за такива болни са на средновековно ниво;по същата логика що да се дават пенсии на старите хора, по-добре да умират, нали вече не произвеждат, а и понякога даже не гласуват правилно...

18. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Позицията на Волен Сидеров - иначе гласовит човек, който не се явява да даде показания и да защити колегата си и който след инцидента не е дал нито едно интервю в медия, с което да внесе яснота по случая. В поведението му се усеща гузност и страх, да не привлече огъня върху себе си.
    Ще си мълчи я, щото разбира, че тая ситуация идва като "дю-шеш" на управляващите.* Като нищо може да "опере пешкира" барабар с оня Чернев. Така "наш'те" хем ще се издокарат пред народа (видите ли ние мислим за вас и даже депутат не може да ви пипне (щото не е от управляващите ), хем и пред Европата - ето вече съдебната система действа - имаме наказан депутат......
    Я колко бързо вчера и декларация приеха даже......да им се ненадяваш.

Друг е въпраса дали така щяха да се развият нещата ако депутата беше примерно от БСП, НДСВ, че даже и СДС, но това е друга тема* :coolsmiley:

Личното ми мнение е, дори и момчето да е виновно по някакъв начин, НЕ Е ДОПУСТИМО депутат да се държи по този начин. Още повече от парламентарна група, чиято основна предизборна програма се градеше на борбата с насилието и защитата на обикновения човек.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 5 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. защо?
    От lorams във форум Овърклок
    Отговори: 13
    Последно: 19-07-09, 19:29
  2. Защо не си коментираме новия мега-скандал?
    От Cko във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 01-06-07, 22:10
  3. Дъжд от пари валя вчера над магистрала Тракия
    От DarkRose във форум Коментирай новина
    Отговори: 7
    Последно: 11-10-06, 20:04
  4. Отговори: 20
    Последно: 09-03-06, 22:10
  5. Защо?
    От Lupus във форум За Форума
    Отговори: 17
    Последно: 03-05-04, 12:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе