Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 75

Защо не коментираме Чернев?(инцидента на маг.Тракия)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2004

Re: Защо не коментираме Чернев?(инцидента на маг.Тракия)

Случката с Чернев според мен е същата като с "брата" на @Black Adder

Ако прочетете днес в 3 Online издания, че брат ми е изял супата на невинно немско сираче, след това видите репортаж по бТВ и Нова, как горкото плаче, щото не е яло, и утре прочетете във повечето вестници интервюта със сирачето, с майка му и с леля му, ще ми повярвате ли, че нямам брат?
    С тази разлика, че щом стане въпрос за АТАКА, "виновен до доказване на противното" винаги важи с пълна сила.

Как се връзвате на толкова евтини провокации...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

@G_R_U, според мен ситуацията е точно обратната. Депутатът Чернев си е позволил да покаже колко е велик и сега се опитва да се измъкне като изкара цялата история провокация срещу АТАКА...няма да се учудя, ако спретнат и някое митингче по случая...все пак избори идат и е нужна реклама. А от парламентарните избори до сега освен простотии друго не помня да сме видели от тез корифеи на новата демокрация. То не бяха неподелени коалиционни/партийни пари със заключване по кабинетите в НС...не бяха изцепки с налитане на бой в парламента (и не само в нашия)...и все провокации от страна на управляващите. Аман от тия управляващи, които така провокират народните защитници да се държат като неандерталци.

Чернев като законотворец би трябвало да знае по-добре от всеки друг какви са законите и как се прилагат. Ако някой от нас беше направил същото - нападение с цел саморазправа (в случая по повод класическо ПТП, предизвикано от поредния малоумник по пътищата...без да уточнявам кой от двамата участници е малоумника, защото не съм сигурен в детайлите), щеше да бъде арестуван и съден (дали ще бъде осъден вече е друг въпрос). Най-малкото щеше да има огромни неприятности. Но понеже е депутатът Чернев - сподвижникът на новия Апостол...не може той да е крив...какво тук значат някакви си закони.

Как да коментирам такава случка...тя просто не подлежи на разумен коментар...а, ако се разпсувам, ще ми изтрият коментара => няма смисъл

4. Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    @G_R_U, според мен ситуацията е точно обратната. Депутатът Чернев си е позволил да покаже колко е велик и сега се опитва да се измъкне като изкара цялата история провокация срещу АТАКА...няма да се учудя, ако спретнат и някое митингче по случая...все пак избори идат и е нужна реклама. А от парламентарните избори до сега освен простотии друго не помня да сме видели от тез корифеи на новата демокрация. То не бяха неподелени коалиционни/партийни пари със заключване по кабинетите в НС...не бяха изцепки с налитане на бой в парламента (и не само в нашия)...и все провокации от страна на управляващите. Аман от тия управляващи, които така провокират народните защитници да се държат като неандерталци.

Чернев като законотворец би трябвало да знае по-добре от всеки друг какви са законите и как се прилагат. Ако някой от нас беше направил същото - нападение с цел саморазправа (в случая по повод класическо ПТП, предизвикано от поредния малоумник по пътищата...без да уточнявам кой от двамата участници е малоумника, защото не съм сигурен в детайлите), щеше да бъде арестуван и съден (дали ще бъде осъден вече е друг въпрос). Най-малкото щеше да има огромни неприятности. Но понеже е депутатът Чернев - сподвижникът на новия Апостол...не може той да е крив...какво тук значат някакви си закони.

Как да коментирам такава случка...тя просто не подлежи на разумен коментар...а, ако се разпсувам, ще ми изтрият коментара => няма смисъл
    Няма да се впускам в безмислен спор, всеки сам решава на какво да вярва.
    Аз лично не вярвам адвокат, знаещ добре последствията от подобна изцепка да си позволи публична саморазправа.

5. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от G_R_U
    ...Аз лично не вярвам адвокат, знаещ добре последствията от подобна изцепка да си позволи публична саморазправа.
    Не всеки и не винаги може да контролира поведението си! @G_R_U,след като не вярваш,че той го е извършил,в какво вярваш - че е имало двама непознати в колата и някой от тях го е извършил? И че Павел Чернев не помни на кое точно място в колата е седял :coolsmiley:? Не вярвам че мислиш така !

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ами, доколкото имам лични впечатления от Павел Чернев, напълно е възможно да си е изпуснал нервите и да е прекалил!
    Не бих го определил като атентат, но почти не се съмнявам, обаче, че е бил провокиран за това, макар и да не ми се вярва да е умишлено - не, че не е възможно... Следите по колата бяха отдясно все пак!

Дано не ми се случва, но при такова съприкосновение на магистралата с друга кола, напълно е вероятно и аз да действа необмислено, ако оцелея - не е до ламарините, а до живота...
    Интересно, е как обаче медиите и политиците, които услужливо мълчаха, че Атака въобще съществува преди изборите, сега не пропускат да раздухат случая доста повече отколкото `Кръга на Доган`...

Недопустимо е да се реагира така, дори и в състояние на афект, но мога да го разбера, ако е ударен отдясно при тази скорост, което пък не говори добре за мен

Само да отбележа - не съм привърженик на Атака, така че желаещите, да ме оплюят по друг параграф, ако обичат!

7. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004

.... Аз лично не вярвам адвокат, знаещ добре последствията от подобна изцепка да си позволи публична саморазправа.
    по медиите се говореше , че е бил употребил алкохол. трудно доказуемо е , още повече че Чернев се е изнесъл доста бързо след инцидента.

Във всеки случай поведението на Чернев е странно, би трябвало да остане на място, да окаже максимално съдействие на полицията за да се изясни какво точно е станало. А той се изнася и чак в 1:30 се обажда на министър Петков, с обяснение че това било атентат. Декларациите на Чернев , че не е напускал колата по време на инцидента, са също лъжа, съобщиха че отпечатъци от пръстите му са намерени по форда.

Лично аз смятам , че Чернев е виновен в случая и трябва да бъде изгонен от парламента и съден , и вкаран в затвора.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от diaflin6
    съобщиха че отпечатъци от пръстите му са намерени по форда.
    Е нали уж той не давал да му свалят отпечатъците за сравнение? Поне така казаха по едните новини...

Цялата история за пореден път затвърждава мнението ми за медиите, нееднозначността на предаваната информация и силната доза съмнение, която трябва да изпитвам към достоверността на тая информация.

Вярвам само на себе си!

10. Member Аватара на diaflin6
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    Е нали уж той не давал да му свалят отпечатъците за сравнение? Поне така казаха по едните новини...
    - Министър Петков, има ли някакви отпечатъци върху автомобила на Явор Доков от Павел Чернев?

- Да. При втория разпит в качеството му на свидетел той даде даксилоскопски следи.
    това е от днешния Стандарт
    http://www.standartnews.com/archive/...io/s4764_4.htm

11. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Pat

Ще си мълчи я, щото разбира, че тая ситуация идва като "дю-шеш" на управляващите.* Като нищо може да "опере пешкира" барабар с оня Чернев. Така "наш'те" хем ще се издокарат пред народа (видите ли ние мислим за вас и даже депутат не може да ви пипне (щото не е от управляващите ), хем и пред Европата - ето вече съдебната система действа - имаме наказан депутат......
    Я колко бързо вчера и декларация приеха даже......да им се ненадяваш.

Друг е въпраса дали така щяха да се развият нещата ако депутата беше примерно от БСП, НДСВ, че даже и СДС, но това е друга тема* :coolsmiley:

Личното ми мнение е, дори и момчето да е виновно по някакъв начин, НЕ Е ДОПУСТИМО депутат да се държи по този начин. Още повече от парламентарна група, чиято основна предизборна програма се градеше на борбата с насилието и защитата на обикновения човек.
    Pat най- точно го е написал.... Какво повече?

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

@BerkStock
    И аз бях фен на Атака докато не се насраха с изцепки.
    Би ли коментирал защо Водачите на Атака са били на среща в руското посолство точно преди протестите на Атака срещу базите на САЩ в българия ???
    Не , че съм фен и на Иван Костов , но той се изцепи по телевизията в събота или неделя и каза, че имат факти за това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

[size=10px]Случката с Чернев според мен е същата като с "брата" на @Black Adder
    Как се връзвате на толкова евтини провокации... [/size]
    Ето един човек който е схванал какво исках да кажа с анкетата, за едни беше шега, за други - повод да се замислят :dock:
    А тези дето чакат другите да мислят вместо тях, много добре са представени в тази извадка
    Цитат Първоначално публикувано от diaflin6
    по медиите се говореше , че е бил употребил алкохол.
    Лично аз смятам , че Чернев е виновен в случая и трябва да бъде изгонен от парламента и съден , и вкаран в затвора.
    Нека изложим фактите така както аз лично съм ги събрал от средствата за масова информация:
    1.Вдигат се Баща и Син от Варна, с 2 автомобила и потеглят към Пловдивско село, щото дядото не бил уринирал от няколко дни.
    Качват го в колата и в Петък, в 22 през ноща го карат в СОФИЯ?!??! (няма бърза помощ в Пловдив, няма в Пазарджик, спешно в София)
    2. Пътуват с Джип Мерцедес и Форд, но дядото не сяда в луксозния и широк джип, при Сина си, които освен че е 'бивш' полицай, е и с много повече години шофьорски стаж, а сяда при 22 годишния внук, който май-май е взел книжка в Англия (ляво движение)
    Карат си те мирно и кротко, по думите на Доков Младши:
    [size=10px]Дядо беше при мен, лежеше на задната седалка. Карахме бавно, най-много със 110 км/ч, защото дядо го болеше, пъшкаше при всяко рязко движение. Валеше и дъжд, беше тъмно. По едно време баща ми изпревари една кола, която му се падаше отдясно. В момента, в който тръгнах и аз да изпреварвам, тя рязко мина пред мен, пресече ми пътя. Аз продължих да карам. Пуснах светлините, свирнах с клаксона, за да не ме блъснат. [/size] Е как може да те блъсне кола която е ПРЕД теб?!!??И 'БАВНО" ли е каране със 110 км/в, посред нощ. в дъжда?
    3. Случаен е и факта, че бащата е виден 'приватизатор' ама хайде, това да речем е случайност
    Случайни хора ли обаче кани г-н Пирински още в понеделник в Парламента, и за случайни хора ли се говори цял вторник в народното събрание?
    4.А дали е случайно че инцидента е станал точно в района на Пазарджишко,. където се знае че е учил Доков-баща
    Ама хайде да не предизвикваме параноични разсъждения и прочее
    5. Чернев си бил променил показанията 2, 3, 5 пъти? Добре, а как тези показания се оказаха в медиите? Нещо за следствена тайна да пише у закона?
    6. Кой решава за виновността в една правова държава? Министерския съвет ли? Председателя на народното събрание ли? Президента ли ? Или съда и съдебните заседатели?
    Нека са виновни, но СЪДА е този който МОЖЕ и трябва да прецени на БАЗАТА на събраните доказателства.
    То едно време и Георги Димитров не беше подпалил Райхстага, ама се разбра чак на процеса, НАЛИ?!??
    ----------------------------------------------------
    Замислете се, щото утре брат ми пак ще изяде супата на цигането, и Медиите пак услужливо ще ви дадат репортажи за това
    Ставаме по-зле и от АМЕРИКАНЦИТЕ
    спомнете си как беше нападнат ИРАК?
    ---------------
    Айде че се много разписах

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

То едно време и Георги Димитров не беше подпалил Райхстага, ама се разбра чак на процеса, НАЛИ?!??
    Така си беше, ама имаше и Коминтерн да го защити и работническа солидарност, че и Сталин...
    А сега какво - Коминтерна го няма, световния капитализъм не ще да се солидаризира с нашето момче, а Сидеров се се спотайва като прасе в теменужки....

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    а и още повече автомобилана Чернев е вече ремонтиран и не може да се вземат експертизи ( защо е оправен ? )
    Това е което аз мисля - 100% може и да греша , но нека да се докаже!
    (той не е виновен Mr.TECHNO, защото самият министър го каза [size=10px]При опита в неделя за втори оглед на автомобила "Ситроен", с който са се придвижвали Сидеров и Чернев, автомобилът вече е бил ремонтиран и не е имало как да бъде направен втори оглед, каза още Румен Петков.[/size]
    Та още една добавка по темата, щото гледам че уж Умен човек като @Mr.TECHNO и той чака друг да мисли вместо него:
    цитирам днешния (вече 14.04) брой на в-к Стандарт
    [size=10px]В момента се намирам пред СДВР, извършва се оглед на колата на СКАТ, каза към 14 ч вчера Павел Чернев за "Стандарт".
    На огледа присъства и наблюдаващият прокурор Николай Щерев.
    Това опровергава информациите, че сме ремонтирали автомобила си веднага след инцидента, каза още Чернев.
    [/size]
    Мдааа, и каква излезе тя сега? Министъра ли пак не разбрал или що ли? Или и Атака са били с 2 коли?
    а както пък добавя в-к Монитор
    [size=10px]...момента разследващите преглеждат записи от камери, разположени по трасето. Те търсят на тях кадри, заснети в отрязъка от време преди и след инцидента. Целта на ченгетата е да идентифицират други коли, чиито шофьори да дадат свидетелски показания ......Анализират се и разпечатките от телефонните разговори на депутатите Чернев и Сидеров, както и на битото момче и баща му.
    [/size]
    -
    Не съм казал, но пак повтарям, не взимам ничия страна, ако са виновни депутатите - да им отнемат имунитета и да ги накажат, но куцо-кьораво и сакато да ме убеждава с благи приказки и клюки кой е виновен и кой не - не съм съгласен, а най-се нервя че уж умни хора са поддават.
    А то и голямото престъпление, мерили си пишките по магистралата, те хора на пъпа на София трепат като мухи а министрите си чешат ... през това време, та престъплението на Века заклеймиха още докато е неразкрито, щото както се вижда - едно по едно почват да изскачат нещата като зайци от храсталаци.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    А то и голямото престъпление, мерили си пишките по магистралата
    Тук ще поспоря малко с теб...ако аз и ти си ги мерим на магистралата, наистина ще е голямата работа...най-много да се съдим после 5-6-10 години за някакво обезщетение и дори няма да ни има по вестниците (може би на някоя от предпоследните страници м/у обявите за ескорти). Кой крив и кой прав за катастрофата, както казах, не знам...но е недопустимо един народен представител да си го вади на обществено място, макар и само за да го премери. За мен точно това е скандалното в случая. Не защото избранникът е Чернев, а защото въобще си е позволил да има такъв скандал...

Не че е прецедент...един "става на кълбета" с полицаи и видимо пиян се качва на автомобила си и си заминава - голяма работа...друг, отново пиян, прави скандал в дискотека и после оказва съпротива при арест - голяма работа...трети бяга от полицията и като го хванат почва да "уволнява" наред - голяма работа...

Все големи работи...

В настоящия случай, сред всичките големи работи, симпатизантите на Чернев си представят случая като "защо точно с него се захванаха". Но нали трябва да се почне отнякъде...не че е престъплението на века...просто поредната неадекватна изцепка на депутат.

Но и този път ще се размине...голяма работа...ще има и други големи работи да гледаме и те също няма да се наказват заради "ама защо точно той - това е политическа провокация".

Най-неприятното е, че още по-големи работи ще има да ядем, не само да гледаме, докато приемаме такова поведение за естествено.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

"Недопустимо е един народен представител..."

Категорично съм съгласен с горната реплика, която вече доста съфорумци употребиха.

И не за да защитавам една евентуална хулиганска проява, а за да паралелизирам нещата, питам: защо не се вдига толкова шум и не се гласуват декларации, когато и маса други народни представители вършат недопустими неща, при все че уж са застанали зад политика, която би трябвало да защитава интересите на обществото и държавата?

Да изброявам ли? Мисля, че всички тук са достатъчно интелигентни, за да се сетят за най-малко двайсетина подобни примера, и то в мащаб с пъти по-голям от настоящия случай...

Промяна:

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    @BerkStock
    ...
    Би ли коментирал защо Водачите на Атака са били на среща в руското посолство точно преди протестите на Атака срещу базите на САЩ в българия ???
    Не , че съм фен и на Иван Костов , но той се изцепи по телевизията в събота или неделя и каза, че имат факти за това.
    1, Иван Костов като има факти - да ги даде, иначе какъв е смисълът да си губя времето да коментирам нещо недоказано, още повече пък подхвърлено от човек като Костов, който след мандата си все се чуди по какъв начин да си вдигне рейтинга?
    2, истинските протести на АТАКА срещу базите тепърва предстоят. :box:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. защо?
    От lorams във форум Овърклок
    Отговори: 13
    Последно: 19-07-09, 19:29
  2. Защо не си коментираме новия мега-скандал?
    От Cko във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 01-06-07, 22:10
  3. Дъжд от пари валя вчера над магистрала Тракия
    От DarkRose във форум Коментирай новина
    Отговори: 7
    Последно: 11-10-06, 20:04
  4. Отговори: 20
    Последно: 09-03-06, 22:10
  5. Защо?
    От Lupus във форум За Форума
    Отговори: 17
    Последно: 03-05-04, 12:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе