Собственият сайт на кого? Ако имаш в предвид собственост на Мобилтел съм съгласен. Още като се появиха , един WhoIs на домейна bob.bg изведе името Martin Chobanov и един сърч на това име в гугъл ме доведе простичко до: Mobiltel EAD Sofiya, ul. Kukush 1. SOFIA, 1309. BULGARIA ADMINISTRATIVE CONTACT: Martin Chobanov m.chobanov@mobiltel.bg. В същност, това лице стои зад всички сайтове, подсайтове, дъщерни сайтове, синовни сайтове и т.н. на МенТел. Но за разлика от другите, тук, в bob.bg ситуацията е сякаш този домейн е на физическо лице. За вас не знам, но за мен след като някой, дето е тръгнал да завладява пазар ме лъже по такъв елементарен начин от мига на своето създаване, че той нямал нищо общо с едикого си - това най-малкото показва всякаква липса на професионализъм и морал.Първоначално публикувано от granity
Всъщност трябва ли да се спори вече в тази тема за това кой стои зад БОБ - точно поради факта, че българина е наивен, но и трудно се лъже на Ментел им се наложи да си го признаят още на 13 октомври 2011 - нов бранд в опит да си възвърне доверието на потребителите - "нов бардак със стари..."
http://pixelmedia.bg/news/index.pcgi?material_id=54068