Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 202
Like Tree5Одобрявам

bob на Мтел - обсъждане на Предимства и Недостатъци

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Re:bob на Мтел - обсъждане на Предимства и Недос

Цитат Първоначално публикувано от sporticus
    А това верно ли е, че ще може да се ползва колкото си го искаш?
    Таксата на superbob е 14.90 лв. месечно.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от sporticus
    Това е супер, 500 мин на месец. Няма такава оферта! А това верно ли е, че ще може да се ползва колкото си го искаш?
    В какъв смисъл.Офертата е валидна до 20.06 за нови и настоящи абонати,след тази дата този план няма да се предлага ,но заявилите го ще могат да го ползват докато те не решат да се откажат от него. Таксата му е както е подчертал колегата по горе месечно и всеки месец ти се наливат 500 към всички мрежи +500 към фиксирани без да се прехвърлят за следващият месец.

4. Тук е от
    Jan 2010

Re:bob на Мтел - обсъждане на Предимства и Недостатъци

Мерси granity, точно това питах. Между другото е излязъл плана и в техния сайт, http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php.

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

я кажете предупреждават ли колко минути остават както биконекта на глобул - има смс с наличност? какъв е номера при бобтел?

6. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

В менюто на телефона има иконка със сим карта с надпис боб там може да провериш по всяко време неплатени сметки,къде може да платиш и оставащи минути и смс от безплатните.Друг вариант ти е през номер 123 и после набираш 1 и след това 3 за оставащи минути и смс.Безплатно е.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Кольо отвтъща на удара

http://novini.dir.bg/news.php?id=11165621

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от veni
    Кольо отвтъща на удара

http://novini.dir.bg/news.php?id=11165621
    Да добре е да има конкуренция,но при оранжевите съм обвързан с договор,цената на разговорите след използването на безплатните е 0,25ст. и кой знае още какво ще излезе ако се разровя

10. Тук е от
    May 2012

Super си е BOB, аз съм мега доволен...върши ми чудесна работа и не ме натоварва психически :D :D :D

11. Тук е от
    May 2012

А, и понеже ме питаше едно момче на лични за БОБ конкретно какви са ми впечатленията на базата на тоя комент - ето го моя тарифен план, от който съм мн мн усмихнат http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php ! Ще се радвам да пише още някой...който го е ползвал повече време, какви са му недостатъците ...стига сме хвалели :D

12. Member
    Тук е от
    Feb 2005

То М-Тел... Какво да му хвалиш?
    А мобилния Интернет как е? А?

13. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Chertoianov
    То М-Тел... Какво да му хвалиш?
    А мобилния Интернет как е? А?
    За какво устройство става въпрос?Ползвам си Блекбъри-то на всякъде и то по предназначение на всичко отгоре.
    И като е М-Тел защо не пробваш да си платиш сметката на Боб при тях или влез в Боб магазин и си плати м-телския номер

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Защото ги е срам. Нима не са Мтелци с М-телки номера? Това кои са Бобци мисля, че беше ясно и на децата. И става въпрос за всеки малко или много смартфон.

P.S. Не е ли малко странно, че в тази тема повече от всяка друга току се появи някой прясно регистриран с три-четири мнения, натрупани пак в нея и започне да разказва колко е мега-, супер-, яко- доволен от М-Тел и неговия БОБ. Че и пускат едни линкове, които иначе си падат малко реклама... Не че има нещо, но се набива на очи...

16. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от granity
    И като е М-Тел защо не пробваш да си платиш сметката на Боб при тях или влез в Боб магазин и си плати м-телския номер
    На мтел най малкия им проблем е да отворят 50-100 офисчета. Защо не могат да се плащат сметките, ами защото работят на различни платформи(поне за сега). Но няма да се учудя след като свършат балъците ако си обединят системите... Единственото нещо което не успяха да скрият е операторското МТЕЛ логото. И разни глупости се пишат, че БОБ им ползвали мрежата... Е защо на дадат на виваком да им ползва мрежата където нямат обхват

17. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

месечни такси и тарифи, от предплатена услуга отиват все повече към стандартен план.
    не са лоши офертите но май ще се метна на един би конект 6 на глобалците - 6 лева презареждане = 500 минути /вярно към избрани номера/ но ще махна глобулското перо от сметката си.

18. Тук е от
    May 2012

Но...какво значение има - дали е БОБ на М-тел или на коя да е друга мрежа....важното е, че работи добре и хората са доволни ! Супер БОБ е супер оферта и , който го отрича - значи просто не разсъждава ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Предимства и недостатъци на компресори Rotary и Scroll
    От kojcho във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 87
    Последно: 06-05-16, 23:43
  2. Отговори: 73
    Последно: 29-12-15, 23:52
  3. Отговори: 8
    Последно: 24-01-12, 21:12
  4. Проточен бойлер-предимства и недостатъци?
    От Tinka79 във форум Бяла техника
    Отговори: 12
    Последно: 07-03-07, 01:38
  5. 100 Hz - Предимства и недостатъци ?!?
    От Van Basten във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 25-10-06, 17:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе