Таксата на superbob е 14.90 лв. месечно.Първоначално публикувано от sporticus
Таксата на superbob е 14.90 лв. месечно.Първоначално публикувано от sporticus
В какъв смисъл.Офертата е валидна до 20.06 за нови и настоящи абонати,след тази дата този план няма да се предлага ,но заявилите го ще могат да го ползват докато те не решат да се откажат от него. Таксата му е както е подчертал колегата по горе месечно и всеки месец ти се наливат 500 към всички мрежи +500 към фиксирани без да се прехвърлят за следващият месец.Първоначално публикувано от sporticus
Мерси granity, точно това питах. Между другото е излязъл плана и в техния сайт, http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php.
я кажете предупреждават ли колко минути остават както биконекта на глобул - има смс с наличност? какъв е номера при бобтел?
В менюто на телефона има иконка със сим карта с надпис боб там може да провериш по всяко време неплатени сметки,къде може да платиш и оставащи минути и смс от безплатните.Друг вариант ти е през номер 123 и после набираш 1 и след това 3 за оставащи минути и смс.Безплатно е.
Кольо отвтъща на удара
http://novini.dir.bg/news.php?id=11165621
Да добре е да има конкуренция,но при оранжевите съм обвързан с договор,цената на разговорите след използването на безплатните е 0,25ст. и кой знае още какво ще излезе ако се разровяПървоначално публикувано от veni
![]()
Super си е BOB, аз съм мега доволен...върши ми чудесна работа и не ме натоварва психически :D :D :D
А, и понеже ме питаше едно момче на лични за БОБ конкретно какви са ми впечатленията на базата на тоя комент - ето го моя тарифен план, от който съм мн мн усмихнат http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php ! Ще се радвам да пише още някой...който го е ползвал повече време, какви са му недостатъците ...стига сме хвалели :D
То М-Тел... Какво да му хвалиш?
А мобилния Интернет как е? А?
За какво устройство става въпрос?Ползвам си Блекбъри-то на всякъде и то по предназначение на всичко отгоре.Първоначално публикувано от Chertoianov
И като е М-Тел защо не пробваш да си платиш сметката на Боб при тяхили влез в Боб магазин и си плати м-телския номер
![]()
Защото ги е срам. Нима не са Мтелци с М-телки номера? Това кои са Бобци мисля, че беше ясно и на децата. И става въпрос за всеки малко или много смартфон.
P.S. Не е ли малко странно, че в тази тема повече от всяка друга току се появи някой прясно регистриран с три-четири мнения, натрупани пак в нея и започне да разказва колко е мега-, супер-, яко- доволен от М-Тел и неговия БОБ. Че и пускат едни линкове, които иначе си падат малко реклама... Не че има нещо, но се набива на очи...
На мтел най малкия им проблем е да отворят 50-100 офисчета. Защо не могат да се плащат сметките, ами защото работят на различни платформи(поне за сега). Но няма да се учудя след като свършат балъците ако си обединят системите... Единственото нещо което не успяха да скрият е операторското МТЕЛ логото. И разни глупости се пишат, че БОБ им ползвали мрежата... Е защо на дадат на виваком да им ползва мрежата където нямат обхватПървоначално публикувано от granity
![]()
месечни такси и тарифи, от предплатена услуга отиват все повече към стандартен план.
не са лоши офертите но май ще се метна на един би конект 6 на глобалците - 6 лева презареждане = 500 минути /вярно към избрани номера/ но ще махна глобулското перо от сметката си.
Но...какво значение има - дали е БОБ на М-тел или на коя да е друга мрежа....важното е, че работи добре и хората са доволни ! Супер БОБ е супер оферта и , който го отрича - значи просто не разсъждава ...![]()