Страница 10 от 14 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 202
Like Tree5Одобрявам

bob на Мтел - обсъждане на Предимства и Недостатъци

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Re:bob на Мтел - обсъждане на Предимства и Недостатъци

Цитат Първоначално публикувано от Mario_83
    Но...какво значение има - дали е БОБ на М-тел или на коя да е друга мрежа....важното е, че работи добре и хората са доволни ! Супер БОБ е супер оферта и , който го отрича - значи просто не разсъждава ...
    Оператора има значение. Както има значение и че се КРИЯТ, защо ли? Това, че сега са пуснали някаква промоцийка, не значи, че скоро вълка няма да си покаже нрава

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Но...какво значение има - дали е БОБ на М-тел или на коя да е друга мрежа....важното е, че работи добре и хората са доволни ! Супер БОБ е супер оферта и , който го отрича - значи просто не разсъждава ...
    Аз доказано не разсъждавам... Та как е мобилния интернет на БОБ? И през чия точка на достъп минава той? На М-тел? Или няма никой със смартфон, който да е на БОБ?

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

И как го оцени, че хората са доволни? Кои хора? Социологическа агенция за пазарни проучвания ли имаш или плати за проучването, на което се базираш? Говори от свое име и сподели твоите впечатления.

5. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Един много доволен познат, беше много доволен първия месец... Говориш направо без пари, 1500 безплатни минути. Докато не му го ******** втория месец. И не разбра, че безплатните не са всеки месец, а само колкото да те баламосат. Лошото е, че го разбра по-трудния начин, и си говори втория месец "безплатно" и после всичко си плати...

6. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Не че и аз съм много доволен от настоящия си оператор, но М-тел имат предимството, че всички сме им сърбали попарата... и не съм чул един "доволен". Разбира се освен работещите в М-Тел. Та всички, които са доволни, да не би да са все служители на М-Тел... сори, на БОБ.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Взехме си една БОБ карта за офиса. Засега всичко е наред. Плащам колкото сме изговорили. Използваме я след като ни свършат всички останали безплатни минути към всички други карти или, когато няма свободен телефон, че се случва всеки да говори по някой телефон и не е излишно да има някой без такса с по - евтини минутки.

Няма кой знае колко за хвалене, просто на мен тази карта ми е много удобна за това, за което съм я купил.

8.  

9. Тук е от
    May 2012

Отговор към всички ! Не нямам социологическа агенция, разбира се, но познавам достатъчно хора, които вече използват БОБ и съм, взел тяхното мнение, защото смея да твърдя, че не биха ме излъгали с някакви оферти, които не струват Имах предвид, че няма значение на базата на услугата, която се предлага...защо се крият, ами, може би, защото искат да приложат нов бранд, тъй като доста хора са скептични към услугите на м-тел и БОБ е спасителния им пояс. А как ще коментирате, че същия бранд на Виваком - Колъо не потръгна ?

10. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Какво значи "същия бранд" не ми е ясно... То беше ясно, че и те се опитаха да направят някаква конкуренция на тарифния план на Мтел - БОБ, но Виваком поне никога не са се срамували от отрочето си.
    И понеже даде отговор на всички, но аз не открих отговор на моя въпрос, а именно как е нета и колко излиза на човек използването на смартфон, аз пак ще си го задам. Ако този план ползва все по-малка част от потребителите на мобилни услуги въобще мисля че думата "Супер" е използвана доста... фриволно.

11. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

колйо не потръгна защото все се мъчат да ти набутат и друга простотия в офисите на виваком и все се подписва за нещо друго. отделянето на боб от кораба майка май не е никак лоша идея.
    каква конкуренция в българия? всеки пердаши на едни и същи пари където и да сложиш подписа си набутан

12. Тук е от
    May 2012

[quote=Chertoianov ]
    Какво значи "същия бранд" не ми е ясно... То беше ясно, че и те се опитаха да направят някаква конкуренция на тарифния план на Мтел - БОБ, но Виваком поне никога не са се срамували от отрочето си.
    И понеже даде отговор на всички, но аз не открих отговор на моя въпрос, а именно как е нета и колко излиза на човек използването на смартфон, аз пак ще си го задам. Ако този план ползва все по-малка част от потребителите на мобилни услуги въобще мисля че думата "Супер" е използвана доста... фриволно.

Ц Ц Ц ...ама човече, щом не те кефи БОБ, просто не си го вземай...аз имам ДВЕ карти, пак да повторя и ползвам интернет от виваком, БОБеца ми излиза предоволно да въртя разговори с който си поискам

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338899200[/time]_________________________________________________

И още нещо - не мога да разбера защо свързваш "нов бранд" с нещо отвратително...историята на човечеството доказва, че повечето фирми инвестират в нови имена и марки, за да се развива бизнеса и интереса на клиентите..."но Виваком поне никога не са се срамували от отрочето си" ...Това въобще не го разбрах даже...каква ти беше презумпцията ?

13. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Свързвам новия бранд с М-Тел... Нещо, което те самите истерично не искат да направят.

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Добре, де...ама и ти истерично ги hate-ваш... Интересно ми е ползвал ли си БОБ до сега ?!?!?!

16. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Няма как да го ползвам, защото тази невероятна оферта не е оферта за мен. Не и с тези цени на мобилния нет. Както и за никой, който ползва смартфон с истинските му възможности. Или е излязъл някакъв супер-мега боб, който да предлага неограничен нет, па макар и с някакво ограничение в скоростта, който съм пропуснал в навалицата от други супер-мега оферти?
    А на М-Тел съм бил абонат и съм се нагледал на всичките им... "ромски" номера. Затова ще ме извиняваш за критичното отношение към тях.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Chertoianov
    Няма как да го ползвам, защото тази невероятна оферта не е оферта за мен. Не и с тези цени на мобилния нет.
    А на М-Тел съм бил абонат и съм се нагледал на всичките им... "ромски" номера. Затова ще ме извиняваш за критичното отношение към тях.
    Стига де, всичките ни оператори са л.йна. Не само Мтел.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Съвсем си прав... Просто като първи оператор, на М-тел просто сме имали повече време да се нарадваме повече. Аз съм минал през всичките оператори и за всички мога да кажа "мили" думи. Но сметка с разговори на изключена карта съм виждал само от таткото (или майката) на БОБ. И международни разговори, па макар и лога на телефона да говори друго и т.н и т.н...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 14 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Предимства и недостатъци на компресори Rotary и Scroll
    От kojcho във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 87
    Последно: 06-05-16, 23:43
  2. Отговори: 73
    Последно: 29-12-15, 23:52
  3. Отговори: 8
    Последно: 24-01-12, 21:12
  4. Проточен бойлер-предимства и недостатъци?
    От Tinka79 във форум Бяла техника
    Отговори: 12
    Последно: 07-03-07, 01:38
  5. 100 Hz - Предимства и недостатъци ?!?
    От Van Basten във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 25-10-06, 17:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе