Оператора има значение. Както има значение и че се КРИЯТ, защо ли? Това, че сега са пуснали някаква промоцийка, не значи, че скоро вълка няма да си покаже нраваПървоначално публикувано от Mario_83
![]()
Оператора има значение. Както има значение и че се КРИЯТ, защо ли? Това, че сега са пуснали някаква промоцийка, не значи, че скоро вълка няма да си покаже нраваПървоначално публикувано от Mario_83
![]()
Аз доказано не разсъждавам... Та как е мобилния интернет на БОБ? И през чия точка на достъп минава той? На М-тел? Или няма никой със смартфон, който да е на БОБ?Първоначално публикувано от Mario_83
И как го оцени, че хората са доволни? Кои хора? Социологическа агенция за пазарни проучвания ли имаш или плати за проучването, на което се базираш? Говори от свое име и сподели твоите впечатления.Първоначално публикувано от Mario_83
Един много доволен познат, беше много доволен първия месец... Говориш направо без пари, 1500 безплатни минути. Докато не му го ******** втория месец. И не разбра, че безплатните не са всеки месец, а само колкото да те баламосат. Лошото е, че го разбра по-трудния начин, и си говори втория месец "безплатно" и после всичко си плати...
Не че и аз съм много доволен от настоящия си оператор, но М-тел имат предимството, че всички сме им сърбали попарата... и не съм чул един "доволен". Разбира се освен работещите в М-Тел. Та всички, които са доволни, да не би да са все служители на М-Тел... сори, на БОБ.
Взехме си една БОБ карта за офиса. Засега всичко е наред. Плащам колкото сме изговорили. Използваме я след като ни свършат всички останали безплатни минути към всички други карти или, когато няма свободен телефон, че се случва всеки да говори по някой телефон и не е излишно да има някой без такса с по - евтини минутки.
Няма кой знае колко за хвалене, просто на мен тази карта ми е много удобна за това, за което съм я купил.
Отговор към всички ! Не нямам социологическа агенция, разбира се, но познавам достатъчно хора, които вече използват БОБ и съм, взел тяхното мнение, защото смея да твърдя, че не биха ме излъгали с някакви оферти, които не струватИмах предвид, че няма значение на базата на услугата, която се предлага...защо се крият, ами, може би, защото искат да приложат нов бранд, тъй като доста хора са скептични към услугите на м-тел и БОБ е спасителния им пояс. А как ще коментирате, че същия бранд на Виваком - Колъо не потръгна ?
![]()
Какво значи "същия бранд" не ми е ясно... То беше ясно, че и те се опитаха да направят някаква конкуренция на тарифния план на Мтел - БОБ, но Виваком поне никога не са се срамували от отрочето си.
И понеже даде отговор на всички, но аз не открих отговор на моя въпрос, а именно как е нета и колко излиза на човек използването на смартфон, аз пак ще си го задам. Ако този план ползва все по-малка част от потребителите на мобилни услуги въобще мисля че думата "Супер" е използвана доста... фриволно.
колйо не потръгна защото все се мъчат да ти набутат и друга простотия в офисите на виваком и все се подписва за нещо друго. отделянето на боб от кораба майка май не е никак лоша идея.
каква конкуренция в българия? всеки пердаши на едни и същи пари където и да сложиш подписа си набутан![]()
[quote=Chertoianov ]
Какво значи "същия бранд" не ми е ясно... То беше ясно, че и те се опитаха да направят някаква конкуренция на тарифния план на Мтел - БОБ, но Виваком поне никога не са се срамували от отрочето си.
И понеже даде отговор на всички, но аз не открих отговор на моя въпрос, а именно как е нета и колко излиза на човек използването на смартфон, аз пак ще си го задам. Ако този план ползва все по-малка част от потребителите на мобилни услуги въобще мисля че думата "Супер" е използвана доста... фриволно.
Ц Ц Ц ...ама човече, щом не те кефи БОБ, просто не си го вземай...аз имам ДВЕ карти, пак да повторя и ползвам интернет от виваком, БОБеца ми излиза предоволно да въртя разговори с който си поискам
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338899200[/time]_________________________________________________
И още нещо - не мога да разбера защо свързваш "нов бранд" с нещо отвратително...историята на човечеството доказва, че повечето фирми инвестират в нови имена и марки, за да се развива бизнеса и интереса на клиентите..."но Виваком поне никога не са се срамували от отрочето си" ...Това въобще не го разбрах даже...каква ти беше презумпцията ?
Свързвам новия бранд с М-Тел... Нещо, което те самите истерично не искат да направят.
Добре, де...ама и ти истерично ги hate-ваш... Интересно ми е ползвал ли си БОБ до сега ?!?!?!![]()
Няма как да го ползвам, защото тази невероятна оферта не е оферта за мен. Не и с тези цени на мобилния нет. Както и за никой, който ползва смартфон с истинските му възможности. Или е излязъл някакъв супер-мега боб, който да предлага неограничен нет, па макар и с някакво ограничение в скоростта, който съм пропуснал в навалицата от други супер-мега оферти?
А на М-Тел съм бил абонат и съм се нагледал на всичките им... "ромски" номера. Затова ще ме извиняваш за критичното отношение към тях.
Стига де, всичките ни оператори са л.йна. Не само Мтел.Първоначално публикувано от Chertoianov
Съвсем си прав... Просто като първи оператор, на М-тел просто сме имали повече време да се нарадваме повече. Аз съм минал през всичките оператори и за всички мога да кажа "мили" думи. Но сметка с разговори на изключена карта съм виждал само от таткото (или майката) на БОБ. И международни разговори, па макар и лога на телефона да говори друго и т.н и т.н...