Колеги, имам следния проблем, който забелязах скоро след като поиграхме по-дълго време. Когато играем с детето игра в DualPlay режим образа е много издължен и аз виждам примерно горната част от дадено меню в играта, а детето вижда долната. Не можах да намеря начин за настройка на картината в този момент. Някой има ли идея как се постига това или да мятам цайсите в кофата? Телевизора е LG47LM660.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 158Одобрявам
158Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

а като графика сигурно е най-добре изглеждащата игра за ПС4 до сега . Има и офлайн режими , които могат да се играят даже и сплит скрийн от двама на една конзола . Виж в "продавалника" и другите подобни има доста обяви и на приемливи цени .
 а като графика сигурно е най-добре изглеждащата игра за ПС4 до сега . Има и офлайн режими , които могат да се играят даже и сплит скрийн от двама на една конзола . Виж в "продавалника" и другите подобни има доста обяви и на приемливи цени . 

Първоначално публикувано от martosblack
 Първоначално публикувано от martosblack 
 . Иначе на Battlefront -a ми разказва играта, но ще тренирам малко и ще му покажа аз
. Иначе на Battlefront -a ми разказва играта, но ще тренирам малко и ще му покажа аз  (ама де ти време за тренировки). Сплит скрийн не съм пробвал по понятни причини, но както писах по горе има проблем с Resident Evil Relevations2. Ще седна да поровя малко и в сервизното меню на телевизора, но скоро не се очертава да имам почти ден свободно време....
 (ама де ти време за тренировки). Сплит скрийн не съм пробвал по понятни причини, но както писах по горе има проблем с Resident Evil Relevations2. Ще седна да поровя малко и в сервизното меню на телевизора, но скоро не се очертава да имам почти ден свободно време....
						 знае всичко
 знае всичко