Ха, един ден по-рано! Очаквах го на 15ти когато ще пуснат официално и слимове-те.
Привет на всички имам няколко въпроса свързани с Ps4.
1 Може ли да свалям торенти например от замунда,арена,да свалям субтитри от др сайтове
2 Да виждам файловете и да имам право да ги преименувам
3 Дали мога да инсталирам плеар за гледане който аз искам
4 Може ли да свържа безжична мишка и клавиатура
Съжалявам ако някой въпроси са глупави но не съм запознат с тези конзоли,а искам с нея да заменя сегашния компютър които се ползваше само за сваляне и гледане на торенти.
На всичките въпроси, отговора е НЕ.
Ясно,благодаря за отговора.Значи освен за игри и да пуснеш някой bluray за друго нестава.
Има някакъв плеър в стора, но филмите които ще гледаш, трябва предварително да са свалени на външен носител. А и не знам с различните формати как се оправя.
Той плеъра чете различни файлове, но USB-то вижда само FAT32 (май) , така че общо взето за някоя серийка от сериал ...
Ако не ме домързи ще тествам с UNIX/LINUX файлова система дали ще има по-голям успех Все пак операционката на PS4 е UNIX-подобна.
Този пост е редактиран от stenly; 19-09-16 в 16:53.
Сега ако имаш и някой root account за PS4 OS
няма пуснато SSH Въобще няма отворени интересни портове .... Това беше първото нещо което тествах преди 2 години като си взех конзолата. Намерих бъг на новият фирмуер. При заспала конзола, след събуждане много рядко кара телевизора да пусне нейният HDMI порт. Обикновенно се налага ръчно да го пусна, а след като изгася конзолата автоматично се връща на предният. Със старата версия на фирмуера, нямаше подобни драмички.
Мисля си, че няма начин да са без отдалечен достъп... ама какъв сървър и протокол и къде слухти - няма как да видим.
Metal Slug класиката налична в магазина за 39.90лв ...
Нали за аркадната класика говориш? Аз си бях закупил тройката за под 10 лева преди време. Ако са всичките серии събрани на едно място ще си я взема Макар, че вчера излезе последното DLC на Destiny и това ще се играе яко следващите няколко месеца
Този пост е редактиран от stenly; 21-09-16 в 13:13.
Само утре 22.09.20106 в Метро - PS4 за 549 лв.