Няма такава цена за конзолата в каталозите на Метро,има една в комплект с игра и 1тб. хард за 798лв с ддс.
Няма такава цена за конзолата в каталозите на Метро,има една в комплект с игра и 1тб. хард за 798лв с ддс.
Да само на сайта я има обявена,но дали ще я има в цялата страна не се знае.
Оказа се че има налични в плевенското,та успях да си взема.В комплекта няма игра.Нещо по специално има ли което да направя след като я стартирам.
Откъде в последствие да се купи игра,онлайн или от някой магазин.
Този пост е редактиран от antovasilev; 22-09-16 в 15:55.
svetlio1
Mass Effect: Андромеда: видео игра Dolby Vision & HDR10 (само Dolby Vision PC)
Mass Effect: Andromeda PS4 Pro Gameplay
![]()
Един въпрос.Трябва ли да плащам ps plus за да мога да играя онлайн,игри като battlefield,call of duty?
Също има ли значение дали ще купя например battlefield 4,или да изчакам battlefield 1?
Какво получавам с plus-a?
С плюса получавшая възможност да играеш онлайн. Изключение правят няколко игри които се водят free to play. Нарочно не споменавам безплатните игри които всеки месец предлага PS+, защото повечето не стават за нищо![]()
ЗдравейтеОт днес и аз съм в клуба на PS 4 взех си версията с 500гб . Взех си и няколко игри на диск. След като пусна игрите да ги играя и преди да изключа конзолата реших да погледна каква памет имам и забелязах че игрите които съм ги играл са се запазили на вътрешният хард диск.Това ме учуди понеже все пак игрите са на диск слагаш пускаш играеш? Погледнах настройките на конзолата но никъде не видях нещо общо с това.Бихте ли ми казали как да процедирам защото е тъпо да ми се запаметяват на вътрешният хард диск понеже той реално е 400 гб а една игра е около 40-50гб ... а и не вярвам че трябва всеки път да ги трия от паметта. Благодаря предварително за отделеното време
!
Игрите се инсталират на хард диска и от там се играят при ъпгрейд се ъпгрейдват - а оптичния диск ти е ресурса за инсталация и доказателство, че си купил играта...
Честито. Ако трябваше да играем от дискове, щеше да е много бавен и досаден процес докато зареди. За това играта се копира на твърдият диск и комфорта става много по-голям.
Супер :D Това ми звучи леко казано кофти :D При наличие на 400гб свободни аз ще мога да кача макс 6-7 игри защото ако съдя по тези които имам в те са без ъпдейт 45-50гб :D . Идеята ми в такъв случеи е че ако искам да сложа още игри трябва да изтрия.Но ако изтрия играта изтривам и неините ъпдеити,но изтривам ли и сеивовете и ? Понеже ми се струват в различни хранища на паметта. Т.е днес изтривам примерно играта фифа 16 , обаче запазвам сейвовете, разбира се ако може и след 2-3 месеца ми се преиграе пак слагам я и сейвовете там ли ще бъдат?
Този пост е редактиран от gpramses; 26-09-16 в 10:38.
Сейфовете принципно би трябвало да се съхраняват в облака на Сони.
Мисля, че се запазват сейфовете в отделно място на диска от инсталацията на игрите - виж си в сторидж данните има отделни категории данни - зависи какво ще триеш там.
Сега не съм сигурен на 100% ама до колкото помня съм си деинсталирал игра и после при повторна инсталация си помнеше прогреса... Но за да си сигурен лесно можеш да си направиш един тест...
Прави си @ivodivo, така беше ...моя грешка.
Saved Data in System Storage | PlayStation
Сейвовете си ги пази на харда и качва и обновява в облака, така че може да се логнеш от произволна друга конзола (дори и в друга държава) и да си продължиш играта до където си стигнал.
То се е видяло, че скоро няма да ме огрее поддръжката на външен ХДД, та да препоръчате някой (хубав и евтин) 2ТБ 2.5 хард за смяна на вградения ... или , както направих с ПС4 на племенника - взехме външен ХДД 2ТБ (Сийгейт, който вътре се оказа Самсунг, изкормих го и го сложих в ПС4 ?