- най-накрая USB порт на задния панел - дано и поддръжка на външен ХДД има, че с тия смешни 1ТБ не знам къде са тръгнали ...
- най-накрая USB порт на задния панел - дано и поддръжка на външен ХДД има, че с тия смешни 1ТБ не знам къде са тръгнали ...
Не вярвам да има подръжка за външен диск ...ма дизайна на про-то много дразнещ, трябваше пак fat да я кръстят![]()
С тия обеми на игрите (а и конкуренцията го предлага) ще им се наложи - пък дано оправят и последната простотия дето сътвориха - ако имаш по-малко от 50ГБ (48.8гб имам и на ъпдейт от 2гб ми казва , че не може)свободни да не можеш да сваляш и инсталираш нищо
Общо взето странно представяне , а най-странното е, че не обявиха никаква поддръжка на 4К BD формата, което си е самоубийство при наличието на Xbox One S... Освен ако пак, както винаги не са готови със софтуера или по-вероятната причина според мен - първо ще обявят самостоятелния 4K BD плеър ( за който от доста време се говори и тогава ще добавят и за ПС4 про ..., което пак си е малоумно за мен... пък после да не се чудят що не им се връзва бюджета
https://www.playstation.com/bg-bg/explore/ps4/ps4-pro/
Аз все още съм със 500 гигабайтов диск и гледам, че има 100 гигабайта свободни (но неща които не играя, не държа на диска).
The PS4 Pro Will Help Launch A New, More Complicated Era Of Console Gaming
Ако купуваш дигитални копия си е кофти тръпка - COD BOIII след последния пакет DLC е вече към 90ГБ, Battlefield4 и тя е към 70гб ... ако се налага пак да ги сваляш, че да играеш ...
![]()
Този пост е редактиран от svetlio1; 08-09-16 в 13:50.
Купувам почти само дигитални копия, просто на диска държа само тези които играя. Като приключа с тях, тегля следващите. Козолата когато не играе е в rest mode да сваляТо няма голямо значение дали си с диск или с с дигитално копие. Диска на Destiny служи само за верификация, след това спира и не се ползва.
Като го продадеш - нямаш играта, само заето място на ХДД с непотребни файлове- имам доста игри и все големи - не върви да трия някоя COD или GTA5 и след някой ден като ми се прииграе да свалям пак масиви
- па то не съм и само аз потребител , ако бях сам ще е достатъчно обема . Ще ме принудят накрая да купувам 2-3-4ГБ ХДД и да го сменям ... и пак отиде седмица да сваля всички файлове ако не се качат при бекъпа щото и тоя момент го имаше при ПС3
...
А всичко това се решава просто с добавяне на външен ХДД - кашоните го имат и е супер удобно .
Между другото USB 3.1 ще е версията в новите ПС4 ...
X-Box One S: 299€ (500 GB), 349€ (1TB), 399€ (2TB)
PS4 pro: 10 November - 399€ (1TB)
PS4 Slim - 15 September - 299 Euro
https://www.youtube.com/watch?v=1mHEr7rjWoM
model Playstation 4 Pro Playstation 4 (Slim) color Jet Black Jet Black code CUH-7000 series CUH-2000 series price JP44,980yen, US $ 399, EU € 399, and £ 349 500 GB HDD: 29,980yen, US $ 299 EU € 299 and £ 259, 1TB HDD: 34,980yen CPU x86-64 AMD "Jaguar", 8 cores x86-64 AMD "Jaguar", 8 cores GPU 4.20 TFLOPS, AMD Radeon based graphics engine 1.84 TFLOPS, AMD Radeon based graphics engine R.A.M. GDDR5 8 GiByte GDDR5 8 GiByte memory 1,000 GB 500 GB / 1000 GB dimensions approximately 295 × 55 × 327 mm (W / H / D) approximately 265 × 39 × 288 mm (W / H / D) weight approx 3.3 kg 2.1 kg drive BD 6x CAV, DVD 8x CAV BD 6x CAV, DVD 8x CAV connections 3x Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port, 1x AUX port 2x Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port, 1x AUX port connectivity Gigabit Ethernet, WLAN IEEE 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.0 (LE) Gigabit Ethernet, WLAN IEEE 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.0 (LE) PSU AC 100V, 50 / 60Hz AC 100-240V, 50 / 60Hz input Max. 310 Watt Max. 165 Watt working temperatures 5 ° C - 35 ° C 5 ° C - 35 ° C AV output HDMI (supports UHD / HDR), Digital Out (Optical) port HDMI out port (HDR output supported)
на вътрешния диск може само блу-рей дискове и DVD-та, да играят, но не CD-та и UHD BDs
поддръжка на HDR10 с 10 бита на цвят канал в цветово пространство BT.2020. Няма поддръжка на Dolby vision
- не знам дали има поддръжка на 4K 60fps
onpsx - PS4 Pro: Rise of the Tomb Raider kommt mit drei Grafikmodi
Преорднал (каква хубава българска дума само!) съм го .
VR-a ли? Аз ще изчакам да излезе и тогава ще си го грабна ...както и PRO-то.
Да, VR-а , за "про"-то ще си помисля - може догодина .
А Mass Effect от колко време я чакам, дано пуснат и ремастър на предните 3 преди да излезе 4ката (да си ги изиграя пак с кеф).