Заглавията в + за юни -
https://blog.eu.playstation.com/2017...ne/#sf83698416
- Killing Floor 2 (PS4)
- Life is Strange (PS4)
- Abyss Odyssey (PS3)
- WRC 5: World Rally Championship (PS3)
- Neon Chrome (PS Vita – cross-buy with PS4)
- Spy Chameleon (PS Vita)
Здравейте.
С какъв акаунт да стартирам ползването на конзолата? Наш или чужд е по-добре?
Имам абонамент за 3 месеца към конзолата.
Български , може и UK, че сега са им изгодни цените (от многото им акъл) , но по-добре си ползвай нашият . Хората са се постарали да има поддръжка и за България - нека я ползваме , а само да се оплакваме, че не ни имат за нищо.
До скоро годишният "плюс" абонамент можеше да се вземе за към 70лв - виж дали я има още промоцията . Имаше и друга - годишен "плюс" с подарък Star Wars battlefront .![]()
Благодаря.
Тъкмо го гледам, пише само за акаунти регистрирани в България. Попитах понеже като четох темата попаднах на мнения, че в другите има по-големи промоции. Но аз така или иначе ще купувам основно употребявани игри. Малкия няма претенции дали ще са съвсем нови заглавия или по-стари важното е игра да пада.
Конзолата тъкмо я получих версия про в комбинация с Фифа 17 но ще гледам да я разкарам тази игра защото не сме фенове на футбола. От прочетеното до тук, чак аз се зарибих по Батълфронт, дано успея вместо фифата да се сдобия с нея.
Предполагам като я подкарам ще има и други въпроси, но за сега как да разбера до кога е валиден PSN Plus ваучера - пише 12 месеца след закупуване, дали по някакъв начин търговеца е отбелязал датата когато съм взел конзолата или има друга дата когато той е получил ваучера? Защото на дали ще мога да го активирам веднага.
Като се абонираш за "плюс" , то си пише от кога до кога е - дори и да отидеш да го подновяваш ще е изписано кога свършва настоящия. Отделно в самата конзола в менюто с настройките за профила си имаш позиция "абонаменти" , където е описано за какво и до кога си абониран - там е добре да махнеш отметката за автоматично подновяване на абонамента , за да не ти дръпне сумата за новия от картата при изтичане на стария .
В момента в ПС "магазина" има доста добри промоции дори на сравнително нови игри.
A някой играл Star Wars Battlefront, може ли да ми каже има ли сингъл кампания или е нещо като сървайвър режим, не можах да открия много информация. Пише, че поддържа сингъл, но не се споменават мисии ...
И ПС плюс заглавията за юли :
https://blog.eu.playstation.com/2017...me-of-thrones/
- Until Dawn – PS4
- Game of Thrones: A Telltale Series – PS4
- That’s You – PS4 (4th July onwards)
- Tokyo Jungle – PS3
- Darkstalkers Resurrection – PS3
- Don’t Die Mr Robot – PS Vita (cross-buy with PS4)
- Element4l – PS Vita
Е от месеци мисля да спра тази опция да не ме дере месец по месец - не можах да намеря как да спра това! И сега пак не намирам опция как да спра автомтичното плащане - дай степ бай степ ако може....
Отделно има сега една игра уж безплатна (някаква с кървища) покрай плюс пакета ама ми изписва междинна сума 79 лева а отдолу free кое е фрии? Да платя 79 лева ли е фрии или играта е фрии...
Ако си пратил "плюс"-а имаш безплатни игри .
Има раздвижване в последно време и дават по-добри игри , че по едно време хептен го бяха подкарали на индита само.
Опции- ПСН акаунт мениджмънт-акаунт информация- ПС абонаменти и там като избереш "плюс" отдолу ти пише автоматично подновяване и изключване на подновяването . Ще те пита що аджебаискаш да го изключиш и ти дава няколко отговора - аз си избирам, че искам ръчно да го подновявам .
При всяко подновяване имай предвид, че опцията се включва и трябва пак да я изключваш.
Светльо не намирам изобщо де са тези опции и нататък менютата - все едно сме с различни конзоли?!? Нали за ПС4 говорим? Какво е ПСН?
Логвам се с акаунта си на конзолата и де са тези ОПЦИИ?!? В профила ми няма такива неща! Нямам и акаунт мениджмънт?!?
Иначе играта дето не разбирам струва ли нещо е Killing Floor 2 - уж е фрии пък ми изписва преди да е купя междинна сума 79лв а отдолу едно FREE - а де?
Тия от Сони не се научиха да правят френдли софтуер - що така по дефоут ще ми цъка да плащам постоянно без да ме пита дали искам и така скрита е тази опция да се деактивира...
Щото не си видял на М$ отрочето какъв ужас е- за мен си супер елементарен и удобен софтуера на Сони - за ПС3 даже беше една идея по-прост и удобен.
Сега ще погледна и ще ти ги напиша както са на английски, че по памет писах преди малко.
Settings>PlayStation Network/Account Menagement>Account Information>PlayStation Subscribtion>Playstation Plus>Turn Off Auto-Renew> Yes >после избираш отговор защо го спираш и долу Turn Off
Тъкмо и аз не бях го спрял, след като си поднових преди седмица "на далавера"![]()
Този пост е редактиран от svetlio1; 28-06-17 в 22:26.
Промоция в момента - 15 месеца "плюс" на цената на 12 месеца - https://store.playstation.com/#!/en-...d=or-pl-111275