@Lupus, имахме предвид символично затваряне...с редактиране на първия пост по темата (задачата), при което се смени иконата на темата
@Lupus, имахме предвид символично затваряне...с редактиране на първия пост по темата (задачата), при което се смени иконата на темата
В стария форум беше "тухла" - забранено влизането знак. Сега май ползвахме една вертикална тухла.Първоначално публикувано от Edin_Lud
Но си е добре някой майстор да си ни изработи истински символи. Ние си обещаваме да ги ползваме
Тук ги отваряме с въпросителна и затваряме с удивителна.
Добре, ама я погледни малко назад поне, 3 страници, и ще видиш, че вече не е така.Първоначално публикувано от Bibi
Нито се отварят, нито затварят.
Ако може @Ivo_tm да ги оправи - добре, но си стоят така в неизвестност
За постоянната агитка може да не е важно, но за останалите си е проблем
//едит
Аз си ги затворих всички - хубавото е, че не излизат отгоре!!!
Можете тайничко да си ги редактирате
Проверих на @Bibi, за да и се скарам, но тя е изрядна. До последната де, ама там не знам дали сме я решили.
Май - да.
Няма ли кой да въведе малко ред и да оправи номерацията? От както Иво го няма, настъпи бъркотия...
Ако Bibi приема и другите постоянни участници са съгласни, предлагам тя да стане модератор на раздела. Ще го предложа на Крис.
Има ли нещо в "Логически задачи", което не забелязвам, а то да се нуждае от модераторска корекция ?
Казвайте !
"Правилата в Логически задачи"- стари са, 4-5 години не ги спазваме на практика, но това не ни е пречело. Е, спазваме ги де, ама не йезуитската - не номерираме задачите например.
Та така, казвайте ако има нещо !
Забелязвам, че правилото - който реши задача, задава нова не се спазва. Може би трябва да се
позволи и на останалите да задаваме задачи, поне в петък? Щото така съм незаконен...
А защо от "ентусиаст" в стария форум станах "junior member" в новия? Разжалваха ме нещо.
Успех на модераторите!
В новия форум
0-10 Registered user
10-150 Junior member
150-1000 Member
1000+ Senior member
Може и да не е особено удачно разделението, но не е от първостепенна важност мисля.
Дерзай и ще махнеш Junior- а скоро