Вижте резултатите от анкетата: Каква марка прахосмукачка имате ?

Гласували
249. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Arieli

0 0%
  • Ariete

0 0%
  • Beko

7 2.81%
  • Bosch

14 5.62%
  • Daewoo

8 3.21%
  • DeLonghi

3 1.20%
  • Electrolux

2 0.80%
  • Elite

2 0.80%
  • Gorenje

7 2.81%
  • Hoover

3 1.20%
  • Karcher

15 6.02%
  • LG

28 11.24%
  • Miele

14 5.62%
  • Moulinex

3 1.20%
  • Neo

7 2.81%
  • Panasonic

9 3.61%
  • Philips

26 10.44%
  • Rohnson

0 0%
  • Rowenta

26 10.44%
  • Samsung

67 26.91%
  • Sang

4 1.61%
  • Seres Vasilius

0 0%
  • Severin

0 0%
  • Siemens

4 1.61%
  • Singer

0 0%
Страница 24 от 68 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1006
Like Tree111Одобрявам

Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

ооо,това е най-малкия проблем. радвам се ,че само това е причината.още веднъж благодаря за отговора.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Точно водния филтър на Зелмер е труден за чистене, има си допълнително дунапренен и текстилен филтър, които трябва да се перат след ползване. Ако се забрави непочистена горе писаха за първичния бульон който се развива вътре. Добре обезпрашава, но попаднат ли косми и влакна в голямо количество става мазало в бункера преди водата. За да не става тая работа съм приспособил едни преходници и съм закачил на тръбите един цилкон на Самсунг, който ми обира космите и по едрия прах. Тази прахосмукачка е сложна за използване, никой в къщи не ще да я ползва и е оставена на мен

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Имах прахусмукачка с водеден филтър. Трудна е за почистване на съда с водата. Сега ми стои в гаража и и си почиствам колите отвреме навреме. Наскоро си купих деу и В по-горен пост тука запитах, дали някой знае къде се продават HEPA филтри? Явно на никой не се налагало да сменя този филтър.

5. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Не знам какви трудности намирате в чистенето на водните филтри. Изливаш в тоалетната мръсотията, изплакваш с водичка и готово. 1 минута. Откакто я купихме се родихме. Говоря за Зелмер 919 СТ. Двата дунапренени филтъра ги изплаквам на 10-на ползвания, т.к. не се цапат много. Показателно за ефективноста на водния филтър е състоянието на Хепа филтъра на изхода. Той може да се пере и препоръчват да се сменя на 6 месеца. Ползвам прахусмукачката веднъж седмично за целия апартамент. Наличие на китеници, килими - много прахоляк, косми и др. Мисля че станаха вече две години откакто съм я купил. Хепа филтъра на изхода не е пран нито веднъж т.к. си е абсолютно чист и бял. Бях си купил един за резерва и така си стои до момента. Като недостатък може да се отбележи, че е малко тежичка т.к. мъкнеш и 1.5-3 кг. вода, но затова пък съм впечатлен от качеството на почистване, което смятам че е най-важното което искаме от една прахосмукачка.
    Този пост е редактиран от KTT; 05-01-13 в 10:37.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Значи за уточнение - тази старата която е с воден филтър и я изхварлих е елит. Самата вана е направена с множество гънки и чупки и при изхвърлене на чорбата половината си остава. Старателно многократно плакнене също не помага . Все ще си остане нещо вътре. Новата е без вода с хартиен филтър. И лошото е че тиа от техномаркет те вързват за зелен хайвер и те пращат по сервизите, а от сервиза ти се подсмиват под мустак и нищо конкретно не обещават. Отговор ще видим проверим минете другата седмица и тнт.Има ли магазин за HEPA ???

7. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Horizont,
    За какъв модел търсите НЕРА?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

деу RCC-820

10. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Re: прахосмукачка LG модел V 3500HT

Здравейте! На моето LG -V 3500 HT, се счупи точно където металната тръба влиза в бакелитовата тръба.
    От месеци не мога да намеря резервна част!
    Моля,ако може някой да ми помогне!
    Готов съм, ако някой реши да ми продаде тази част, да я купя!
    тел.0889712778

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Здравейте, търся препоръки за евтина и проста прахосмукачка за родителите ми. Имаме рейнбоу и им е трудно да го сглобяват и чистят за това съм се спрял на такива с "екобокс", защото не ми се дават излишни пари за торбички всеки месец. Търся нещо в диапазон около 150 лева, аз съм се спрял на Самсунг 4360 SAMSUNG SC-4360 :: Прахосмукачки :: Прахосмукачки :: Уреди за дома :: Дребна техника :: Technomarket Bulgaria Моля споделете какво мислите. Благодаря Ви!

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Re: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Не мога да ти препоръчам конкретна марка и модел.
    За сметка на това горещо те съветвам да забравиш за Samsung!
    Имам една с "контейнер", която след 1 година почна да бучи и да не смуче. Моделът е по-малкия от този, няма регулиране на мощността от маркуча и няма Hepa. Вече е почти на 3 години и изпадат колелцата на четката за под. Регулатора на мощността се повреди, грее като печка, трудно се движи по килимите, почти половината прах си излиза отзад (при три филтъра), корпуса се наелектризира и събира праха... С две думи - боклук от класа! Чистя не повече от 1-2 пъти седмично малко жилище, не офис или зала.
    Сравнявах Samsung с 13 годишния Bosch, който си работи без проблем с една хартиена торба и два филтъра. Еми познай кой е номер 1? Въпреки, че съм смукал вар, бетон и цимент при ремонтите вкъщи с него.
    Shmi одобрява това.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Взех Самсунга за които бях писал. Дано поне изкара 2-3 години без да го нося по сервизи :D

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Честито и със здраве да си я ползваш!

3 години ще изкара без сервиз, но лично на мен не ми харесва как почиства.
    При теб може да е по-добре. Днес най-после сложих на моята ползвани филтри от твоя модел, които ми бяха подарили. Взе да смуче чувствително по-добре, но пак бучи и загрява.

16. Тук е от
    Jul 2008

Отговор: Какво ви е мнението за тази прахосмукачка ZELMER 1600.0 SP SYRIUS?

Тази прахосмукачка е добра Arnica Hepatech Aqua
    С воден филтър.Улавя всичко и лесна за поддръжка.След това няма прах идеална е.И цената е добра

17. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

отговор: прахосмукачки / faq - избор, обсъждане, мнения

Прахосмукачка Зелмер 919. Малко трудно взе да и се монтира маркуча към прахосмукачката. Той се мушка под ъгъл завърта малко по часовниковата стрелка. Някой имал ли е такъв проблем. Дали пръскане с ВД-40 или малко технически вазелин няма да оправят проблема.

18. Тук е от
    Jun 2001

Преди малко си купих
    Zelmer 01Z014ST TURBO

за 152,15лв от Зора. На сайта не е отразена, че е в промоция и останах приятно изненадан.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 68 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От huba-buba във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 276
    Последно: 10-07-24, 23:38
  2. Електрически самобръсначки / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Друга битова техника
    Отговори: 76
    Последно: 29-12-23, 20:37
  3. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  4. Хладилници / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Хладилна техника
    Отговори: 50
    Последно: 02-06-20, 22:20
  5. Епилатори / FAQ - избор, мнения, обсъждане
    От Zornitsa_S във форум Друга битова техника
    Отговори: 8
    Последно: 06-09-15, 18:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе