Страница 16 от 19 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 277
Like Tree32Одобрявам

Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2016

Отговор: Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Никакъв вариянт ли няма ? Доста ми се искаше да стане

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Засега няма да стане. Не му обръщай внимание. Наслаждавай се на повечето свободно време.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2016

Тук в руски форум доколкото виждам са описали вариянт и за 3то поколение, но руски не разбирам, а с преводача не се получават нещата и незнам точно как трябва да се случат нещата
    https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=881982&st=2200#entry76950242

5. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

Не знам какво си разбрал,
    аз намирам само това:

Для 3-го поколения:
    *Для третьего поколения русский пакет на данный момент существует всего 1 - официальный. Пакеты для третьего поколения теперь не только зашифрованы, но и подписаны сертификатом. То есть больше никто не может создавать свои пакеты.

Koeто значи,
    че за S5E Max oт трето поколение няма потребителски озвучения.
    И според "хакера" - няма и да има.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2016

Видях че е споменато трето поколение и мислех че въпросните методи са приложими и за него :D

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2013

Отговор: робот-прахосмукачка

Здравейте. Мислим да си вземем робот. Единствените ми изисквания са смукателната сила да е над 2000 PA. Ако може да изобразява пътя чрез апликация къде е почиствала и що годе с добър алгоритъм на обикаляне.
    Бюджет до 400лв . Единия вариянт който сум харесал е
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

Споделете мнение и евентуално да препоръчате някой друг модел

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от g2233 Виж публикацията
    Здравейте. Мислим да си вземем робот. Единствените ми изисквания са смукателната сила да е над 2000 PA. Ако може да изобразява пътя чрез апликация къде е почиствала и що годе с добър алгоритъм на обикаляне.
    Бюджет до 400лв . Единия вариянт който сум харесал е
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

Споделете мнение и евентуално да препоръчате някой друг модел

Имам такъв вече месец и се справя доста добре ,чертае си карта на помещенията може да определяш зони за почистване или забрана за почистване .Може да поставяш и виртуална стена.Единствена забележка може да се каже че става за по малки апартаменти ,с един заряд може за почисти около 30 м2 на максимална мощност.При мен чисти 28 м2 за 37 мин и му остават 20 % заряд ,но по често се случва да го пускам да чисти определени стаи или зони .Мопа е добър ,подаването ба водата е електронно и прецизно.С две думи за парите си е супер,от както го имам го пускам всеки ден и в нас винаги е чисто.Алтернатива за приблизително тия пари Xiaomi Dreame F9 ,за 50 лв още получаваш двойно по голяма батерия останалите характеристики са еднакви.

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2013

Мерси за коментара. Направо си поръчах дримито. Изглежда по-офертна. Сега я чакам да пристигне.

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Нов модел на ILIFE.
    Ilife L100 (aka A10s) е първият робот-прахосмукачка на компанията с лазерна навигация - като на някои модели Xiaomi.

Капацитет на батерия: 2600 mAh.
    Възможност за почистване на до 200 кв. м. с едно зареждане (работа до 1:30 - 2 часа).
    Ниво на шум: до 65 db.
    Всмукателна мощност: максимална 2000Ра.
    Височина на преодоляваните препятствия - до 1,5 сантиметра.
    Има няколко режима на работа: Почистване на петно, По ръбове и ъгли, Автоматичен, Максимален, Последователен, MAX.
    Извършва сухо и мокро почистване чрез 2 различни приставки.
    При мокрото почистване - има възможност за автоматично дозиране на количеството вода.
    Основната централна четка-валяк е комбинирана 2 в 1 (за гладки повърхности и за килими), а отстрани разполага с 2 адаптиращи скоростта си на въртене четки.
    Интересни са някои от функциите на робота, като: Седмичен график, Разпознаване на килими - когато се качи върху килим, автоматично увеличава силата на засмукване, Автоматично презарежда и продължаване на работа откъдето е спрял преди зареждането, Многофункционална апликация за телефон - за картографиране (включително на различни етажи), зониране и управление.
    Иновативен е контейнерът за отпадък (450 ml) - със своя клетъчен дизайн, сепариращ по едрите боклуци от финият филтър и по този начин се запазва максималната всмукателна мощност за по-дълго време преди почистване/подмяна на запушен филтър.
    Моделът може да се поръча, примерно от европейски склад на Алиекспрес за около 540 лв.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016
    Живее в
    BG

Здравейте, да ви попитам за този модел робо-прахосмукачка на Diplomat:
    Diplomat Robbo X13, 3000 mAh Li-ion Батерия, 28 W, Черен

https://www.emag.bg/prahosmukachka-robot-diplomat-robbo-x13-3000-mah-li-ion-baterija-28-w-cheren-1004323/pd/DV6V3XMBM/
    https://www.emag.bg/robot-prahosmuka.../pd/DLJ0S2MBM/ (същата под друго име)

Намерих това ревю, но не е много детайлно.
    https://laptop-bg.com/v-tac-7933/

Дали някой има и как се справя?
    Този пост е редактиран от UserBG1234; 07-01-22 в 23:09.

13. Novice
    Тук е от
    Nov 2011

Здравейте,

от няколко месеца си имаме бебе, което започна да лази и искаме да си вземем робот за всекидневна употреба.

Разглеждах всички модели на Xiaomi и май по-добро от roborock 6s няма. Чуде се обаче заслужава ли си да спестя 150 /200 лв или повече за по-евтин модел. Мой приятел с малко дете си взе mi robot vacuum cleaner 1c и е мега доволен, а мен ми се струва, че след като е 300/400 лв по-евтин от 6s би трябвало да е компромисно качеството.

Като характеристики много ми допадна Хiaomi dream 9D или 9 D pro ,която е по-евтина от двата роборока, а е с същите, дори по-добри характеристики ( всмукателната мощност е доста по - голяма в сравнение с Roborock). Въпреки това редица видео ревюта в youtube , твърдят , че Roborock е в пъти по-добра и не знам къде е истината. От друга страна в много български ФБ групи прехвалват xiaomi dream 9D.

Ще се радвам да чуя и вашите мнения /препоръки

Предварително благодаря

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Jun 2022

Отговор: Прахосмукачки irobot

There are less chores to be done after we install a robot vacuum in our house. Read more regarding this information here and let me know what you think about it.

16. Novice
    Тук е от
    Jun 2022

To tell you the truth, the demand of robot vacuum has skyrocketed in the last 12 months due to pandemic and the booming of online shopping. Read more about it in this article.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Здравейте, интересуваме тези роботи веднъж като си "начертаят картата" продължават ли да се блъскат в мебели, стени, первази и прочие, които са с фиксирана позиция?

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Това не зависи от картата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 19 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Прахосмукачки / FAQ - избор, обсъждане, мнения
    От eye_contact във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 1004
    Последно: 08-01-25, 14:03
  2. Smartwatch - избор, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 166
    Последно: 28-11-23, 20:28
  3. Отговори: 1
    Последно: 30-06-14, 20:54
  4. Робот прахосмукачка Agama 530A
    От brian198686 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 2
    Последно: 02-09-13, 22:19
  5. Кухненски робот, блендер и миксер / FAQ - мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 0
    Последно: 22-05-12, 18:03

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе