Интересува ме, блъскат ли се като мухи без глави тия джаджи или деликатно заобикалят препятствията?
Интересува ме, блъскат ли се като мухи без глави тия джаджи или деликатно заобикалят препятствията?
Това зависи от това дали робота е с хаотична или систематична навигация. Вторите са осезаемо по-скъпи.
Тоест ако искам робот, който да не ми докосва масите, первазите и мебелите, трябва да взема такъв със систематична ориентация?
Питам понеже, гледах няколко клипа и ми се стори, че доста упорито искат да преминат през препятствието, преди да се усетят, че няма да успеят.
Има ли ефикасен робот за къща с котка - котешки косми събира ли от килимите ?
За килими Румба са най-добри. Имат петентовани четки отдолу които са най-добри за килими. Моята котка няма проблем с роботите ми. Имам Румба и Роборок.
Цената наистина има знаечние аз не вярвах много много на тия роботи обаче подарих на жената след дълго проучване един роборок s7maxv да цената е над 1,5к обаче относно навигацията и ориентирането няма никакъв проблем защото е с лазер и камери. Абсолютна автономност без никакви проблеми чисти всичко разликата в нивата между две стаи абсолютно не му създават проблеми ако са до 2-2,5 см. Единствения недостатък му е цената но за разлика от първите роботи прахосмукачки които струваха в началото пак толкова и бяха едни мини блъскащи се колички тази винаги знае къде се намира могат да се слагат виртуални забранени зони които се спазват абсолютно прецизно.Дано да изкара дълго ако се счупи само това ще и е кусура иначе чисти перфектно а и има и мокро почистване което е плюс.
здравейте! за много години!
миналата 2022 не успях да направя подарък за дома си.
надявам се тази да купя нещо за отмяна на съпругата ми.
дайте съвети. трябва ми устройство което да е автономно, не държа непременно да е с моп функция.
да се справя с праха в апартамент от чиста площ около 50 кв.м.
дайте идеи.
от нещата / по актуалните/ които четох във форума най добри изглеждат тези в диапазона от 1000 нагоре.
има ли нещо до 1000 което основната му функциа да е събирането на прах.
нямаме домашни любимци.
благодаря предварително за предложенията ви!
желая ви успешна, здрава и щастлива нова година.
ДОКИНГ СТАНЦИЯ XIAOMI ROBOROCK S7 DOCK STATION от Техномаркет (technomarket.bg)
това допълнително ли се купува?
Варианта който купих на жената е https://robot-za-pochistvane.pazaruv...us-p797633754/. С по евтината станция иначе има и друга която зарежда с вода и изсмуква мръсната вода ама според мен е излишно скъпа. А тази си е практична на два три месеца веднъж се почиства.
Има ли някой да ползва прахосмукачка робот ABIR x6 или х8? Търся впечатления.