Става страхотен,бърза програма 2 часа , нормална 4 часа.
Ariete
Delonghi
Electrolux
Gorenje
Kenwood
Moulinex
Neo
Panasonic
Philips
Taurus
Tefal
Zelmer
Clatronic
Elite
Alaska
Midea
MyDomo
Става страхотен,бърза програма 2 часа , нормална 4 часа.
На майка ми бяха подарили някаква ALASKA от Метро дето сигурно струваше 80лв, над 10г не е мръднала, така че не виждам за какъв чеп да се дават 400лв.
Гледам, в ЛИДЛ, пуснали хлебопекарни на 111лв. от по големите/0.750-1.000-1.250/. Някой има ли някакво впечатление как са, заслужава ли си.
Това за гаранцията е добре, но уредите им са китайски пръчки с европейски цени. Няколко неща съм връщал, защото не работеха още след като ги разопаковах.. Развали ли се ти връщат парите и оставаш без пекарна. Скоро върнахме един термостатен смесител в Лидл, май изкара година.
Ко' ти пука?
Щом изкара гаранцията ще работи още.
Като останеш без пекарна има и други магазини.Не знам друг търговец да практикува така?Особено с връщането на парите в момента на рекламация.
Разни дребни елуреди съм купувал от тях,даже на повечето им изтече гаранцията.Някой даде ли фира в коша.То резервни части ще ми струват над 50% от стойността на уреда,няма смисъл да си правя гимнастики и разходи,Директно следващите.
Този пост е редактиран от Viking72; 18-03-18 в 17:53.
Купих преди 2/3 месеца - Tarrington House BM2700 за 75 лева. Петък. В понеделник отидох и купих и за сестра си. Промоцията бе приключила и цената бе 110 лева.
Една лопатка един нагревал и т.н. Нищо извънредно. Работи добре и никой не може да ме накара да купя хляб от магазин. Ето и моята рецепта :
200 ml. - вода
малка мерителна лъжичка сол
олио - сипвам на "око" - напред назад в контейнера по диагоналите
350 грама брашно - бяло - Карнобат и едно от Пловдив не помня името стават добре
кладенче в брашното и сипвам 2/3 захар от голямата мерителна лъжичка
суха мая - малката лъжичка с "шапка"
програма - френски хляб, кора тъмна, малкия грамаж - 3 часа и 40 минути
след изпичане веднага се вади като остане вътре се "изпотява" - готов хляб 550 грама
както е горещ хлябът, хапвате с овче сирене южно от Пловдив - нездравословно.
може също с домат- два и чашка поморииска мускатова.
Търся такава с индивидуална програма и по възможност с нетефлоново покритие и с по-голям обем (две бъркалки).
Открих само Unold, за 124Е от Германия но още не ми се рискува (не е евтина, а и транспортни разходи ще са към 35лв):
- 700W, 750g -1.800 g.
- Product Dimensions: 41.5 x 22 x 34.5 cm ; 7.5 Kg
- Boxed-product Weight:10.3 Kg
- Backprogramme:
9 Programme
1 Eigenprogramm /индивидуална/
2. В събота пускат тази пекарна в лидл: 111лв
Silvercrest 1500г 850W
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=16259
Изрових упътването и видях че има индивидуална, но втасванията са ограничени първото е до 30мин и още две
до 0-60мин (2х):
Някой има ли впечатления от новия модел (пускан е и преди) на Silvercrest 1500г 850W ? https://www.lidl-service.com/static/.../300303_BG.pdf
Бъркалките й бързо се олюпиха. Иначе казана беше здрав, но е тефлоновия вариант на ILAG. Новата май е с по-добро покритие?
Някой има ли стария модел? Аз имах тази:
https://www.lidl-service.com/cps/rde...80%D0%BD%D0%B0
Офф топик!
Винаги ми е било интересно,как е възможно възможно за кило трици да се похарчи повече пари,отколкото за килограм брашно?
Сигурно затова хората сме различни и светът е шарен??
,
явно не знаеш какво има (и какво няма) в купешкия хляб.
Блажени са верующите.
Има и добри хлебопекарни магазинчета за домашен майсторски хляб...
В тях има около 30 вида хляб ...
Има , разбира се. Но в тях 600гр. хляб ти го продават за 2лв. , а в къщи килограма ти излиза към лев най-много.
Каквото има и в другите продукти.
Стабилизатори,оцветители и друга химия,която няма разграждане от организма!
После,защо хората масово се разболяват от рак???
Сигурно,щото много пушат?
Капиталистите не ги интересува ,че бавно и сигурно тровят хората,важното банковата сметка да е с фул зареждане!
Явно ти не си ме разбрал.
Имах предвид,че джелязо,което има достъп с хранителни продукти трябва да е неръждаемо,а не с разни покрития!
Що ли всички джелеза,които са в хранителната индустрия и имат пряк контакт с хранителни продукти са неръждаема стомана,а не с тефлон ,керамични и други подобни ...?
Нали сещаш,че никнейма не ми означава само изтребител?
Това е жив,енергичен,свободен,избухлив и силен човек за времето,в което живеем.
Благодаря за снимката ,тя „казва”повече от мен.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 19-10-18 в 15:05.
Sorry, но ника както си го написал се чете нещо като спитфакър , а това е съвсем друго нещо.