Първоначално публикувано от
stefan_nankov Ами предполагам, че има вграден микрофон, което ще те улесни при скайп телефония, иначе е на добра цена.Видеото е малко слабо, но зависи за какво ще го ползваш.
Преди да взема моето фуджицу от Технополис пред мен продадоха един Асер за 1600, който беше с подобни характеристики, но процесора беше малко по-слаб - Т5450, беше с доста по-мощно видео - Ати радеон ХД2400 и имаше 250 Гъди -гъди хард. Струва ми се че онзи Асер беше една идея по-добър като за 100 лв. разлика.
Много зависи разбира се и за какво ще го ползваш, защото всъщност това е най-важно. Недостатък на всички Асер-и е много ограничената вградена видео камера - 0,3 мпикс ми се струва смешна, на фона на масовите 1,3 които използват другите марки. Иначе гледания от теб модел има сносна батерия.(мисля че и онази беше такава)
Сега за Асус - много ама много се бях зарибил да взема един такъв, обаче получих отзиви от поне 6 лаптопа и се отказах. Значи масово проблеми с клавиатурата и оптичното устройство. Единият случай беше много фрапиращ - Асус Ламборгини за 4000 лв и му се повреди ДВД-то само след има няма 10-ина ползвания.
Иначе Асер-ите не са лоши, (имал съм такива), но малко са дървета, четох даже някъде че са излезли на второ място в света по продавани лаптопи, измествайки Делл, което искрено ме учуди.
Модела който видях за 1600 моя добра приятелка го обмисля за закупуване в САЩ, като там офертата в момента(на промоция) е за 680 долара. На фона на техния стандарт са направо смешни пари за компютър.
От тошибите засега добри неща чувам след първоначалните им проблеми преди няколко години.