Решението никога не е правилно . Важното то да ти достави удоволствие от покупката независимо какво другите ти казват. Трябва да ти доставя удоволствия когато го ползваш. Затова се спрях на сонито. Не се нуждая от подсветка. Ако исках да чета на тъмно щях да си ползвам телефона
Този пост е редактиран от Vasilevv; 20-07-14 в 23:46.
Щом това ти е на сърце... Ето го на по-ниска цена даже, ако не си поръчал вече: eBook четец Sony PRS-T3, Сензорен екран, Черен - eMAG.bg
Не, не съм го поръчал още. Мерси за линка.
За нищо. Имай предвид, че цената изглежда е такава само до 25-ти юли, но може и да греша. Мога да ти дам и промоционален код за още 5 % отстъпка.
Този пост е редактиран от Shmi; 23-07-14 в 00:00.
Благодаря ти за щедрото предложение. Четеца ще го взема другия месец като взема заплата . Пък и ме е страх да поръчвам от този сайт. Ще ми го вземат от: PRS-T3 | Reader | Sony UK и ще ми дойде дори малко по-евтино .
Съжелявам за но трябваше да благодаря на Shmi.
Тъжно - След 10-годишна история, Sony излиза от пазара на електронни четци - SetCombG новини
Vasilevv, дали си направил правилния избор.... Гаранция, поддръжка?
Ами според мен не трябва да се притеснява за гаранцията и поддръжката, едва ли ще му се наложи да се възползва от тях. Аз лично от сума ти години ползвам Сони и никакви кахъри с четеца или батерията въпреки че батерията се сменя и са стандартни. Това разбира се не означава че Сони не се развалят, личното ми мнение от опита е че са си много надеждни книжлета.
Честно казано, въобще не ми е тъжно. От бедния ми опит SONY техника, която съм купувал някога имам 100% брак! В това число стерео уредба (абсолютна щета по електрониката и механиката, при положение че е пазена като очите си. Проблемите започнаха около 2 месеца след покупката й.), Trinitron монитор с проблеми в геометрията (месеци наред вися в 3 различни сервиза и в крайна сметка невъзможност да се локализира и оправи проблема), фотоапарат (работи вече 10 години с не особено интензивна употреба, но с проблем още през първите 3 месеца след покупката - сменя режимите на снимане, настройки, видео и т.н. по свое усмотрение. Особено неприятно при заснемане на видео, понеже записът се прекъсва), 3 мобилни телефона (Номер 1: изгорял GSM модул; Номер 2: прецакана камера; Номер 3: неизвестен проблем, не "пали" изобщо). За щастие спрях навреме с покупките от "реномирания" производител. Тази марка в очите ми е нещо по-долно от НЕО, чиесто качество поне отговаря на цената и човек не го е толкова яд. Не ангажирам никого с мнението си, възможно е да съм изолиран случай, не съм ровил за статистики, понеже марката за мен е мъртва отдавна.... Не се учудвам, че затриват подразделенията си едно по едно.
Нямам никакви притеснения. Както казах си купих книжката, но си е взех от България защото както вече стана ясно Сони спират производството и наличното количество в английския сайт е изчерпано. Гаранцията, да не се наложи, е в магазина на 100 метра от вкъщи. Имам и други неща от тази марка и до сега нямам проблеми. Shimi може да не си изолиран случай, но те разбирам много добре. И аз ако бях на твое място щях да постъпя така
Честито и приятно четене! Дано се окаже сполучлива откъм надеждност!
Здравейте колеги. Може ли някой да помогне с кратко упътване на български за Kindle Paperwhite (2013) в .pdf формат?
Благодаря предварително.
Моля предложете ми четец за е книги! Интересува ме да поддържа повече формати, защото до колкото разбирам този на Амазон си е само за техните книги и няма да мога да чета други освен техните. Моля за помощ!
Разнообразието е голямо...
Подбери няколко модела и питай за тях...
Ако парите не са проблем, бих се загледал в PocketBook.
Ако са... защо не Prestigio?
Моето продължава вярно да ми служи повече от 5 години, какво по-добро доказателство за правилния ми избор...
Ами просто нямам никаква представа от тези четци. Интересува ме нещо до към 150 - 200лв. бюджет. Просто да поддържа повечето формати. Не ме притеснява конвертиране но вече руутване, кракване и т.н. не ми се занимава. Така, че нещо просто да си върши работа. Примерно това??? http://olx.bg/kobo-touch-6-displey-e...nova-i53689154