Имам lg 9700 dvd+video.След като се опитах да уголемя субтитрите с някакъв firmwere dvd-то блокира.Дава логото на lg и изчезва.Гнездото не се отваря.Има ли начин да се оправи.Моля ви помогнете.Не знам какво да правя.Отчаяна съм.
Имам lg 9700 dvd+video.След като се опитах да уголемя субтитрите с някакъв firmwere dvd-то блокира.Дава логото на lg и изчезва.Гнездото не се отваря.Има ли начин да се оправи.Моля ви помогнете.Не знам какво да правя.Отчаяна съм.
Кофти работа, не е трябвало да го флашваш с "някакъв" фирмуер... а с такъв за модела. Тук има официален фирмуер за VC9700 / VC9800, но след като не ти се отваря трея единственият начин да се зареди е със специален кабел, закачен директно за платката на ДВД плеъра, което се съмнявам че ще можеш да направиш сама, т.е. ще трябва да се закара в сервиз.
Здравейте на всички ! Бих искал да ми помогнете ако можете със намирането на принципната схема на DVX 9900 (H) . по точно ми трябват стойностите на елементите и всякакви други схеми също ще са ми добре дошли. Проблемът ми е че ми изгърмя предпазващия резистор е варистора. от мн време се мача да го измисля но нещо не се получава. Ако някой може да ми помогне как да го оправя по лесно ще съм му много благодарен. Ако имате схемите можете да ми ги изпратите на е-маил : tonchev_92@abv.bg . Благодаря Ви предварително !
Тук има няколко схеми за LG, но точно тоя модел го няма. Трябва да се регистрираш за да можеш да сваляш, при регистрацията трябва да попълниш правилно отговорите на 3 въпроса, свързани с електротехниката, ако не можеш да се оправиш с руският пиши, ще ти пратя отговорите (ако не са сменили въпросите... )
Благодаря ти но това не ми варши работа, защото го няма този модел . Ако имаш други предложения ще ги према. (и отново ти благодаря )
аз изкам да попитам за дистанционното на 9900, има един отсек за управление на телевизора, може да се включва, да се сменят каналите и т.н. от същото което управлява двд-то. но ...работи от време навреме по отношение на телевизора, телезизора ми е самсунг! някой знае ли в какво се състои проблема ...???
И аз наблюдавам същото явление с моето дистанционно. Но при мен дистанционното работи (от време на време разбира се) с Samsung и NEO. На Нео-то си раоти перфектно,когато работи, а на Самсунг-а неможе от Видео канала да се върне на TV. Това не е толкова голям проблем, но сега пак спря на цяло. Поне 10 пъти е проработвало и после пак е спирало без да има някаква разлика в начина на експлоатация. Ако някой има някаква информация за причините водещи до тези аномалии моля да сподели. Меси предварителноПървоначално публикувано от jarrett
При мене на Вестел-а бачка без грешка вече 2-3 години т.е. от както съм го купил плеъра.Явно не се обичат с конкуренцията от Самсунг
Аз имам от две години DVD плеар LG DVX9700.Преди една седмица спря да чете субтитрите записани от мен (от компутъра) и вместо истински субтитри излизат йероглифи ! PLS помогнете, и ако може да се оправи с FIRMWAR кажете коя версия трябва за моя модел и дайте линк ! PLS помогнете !10x
сложих си firware на fallenangel и стана обаче субтитрите са като йероглифи понеже руския език в мвнюто изчезна. опитах да сменя firmware с друг обаче като сложа диска с него ми пише DISC error и не иска да го прочете независимо с кои firmware. някои ако може да помогне, да каже какво да направя. двд то е LG DVX9700. благодаря предварително.
и аз имам същия проблем,отворих му капака,гледам има едно ремъче,чрез което се движи шейната.Въпроса ми е възможно ли е там да е проблема(смяна на ремъчето?).dvd-то вече не е в гаранция.Благодаря предварително на всички отзовали се!Първоначално публикувано от Ivo Wolfen
Реших проблема,беше наистина от ремъка(0.50лв.),смених го и всичко е пак ок.Първоначално публикувано от hristiyan73
скоро си купих двд LG HT362 , и имам проблем .Като пусна филм двд формат ,не ми излизат субтитри , а със div x филми всичко работи. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
имам нужда от помощ! след като се опитах да ъпдейтна фирмуеъра на на двд-то ми LG DVX9900 по начина описан в началото на темата, не успях да извадя диска ведна когато се отвори трея. с многото си акъл натиснах он/оф бутана и така се прецака всичко че, вече не светва даже и дисплея.умря напълно.някой има ли идея ка можа да се съживи плеърчето?