Здравейте, търся firmware за DVD LG DVX 492H , можете лида ми кажете сайт където да проверя и тъй като е нов
модел и е малко вероятно да има вече фирмуеър , да предложа модела да се направи такъв понеже субтитрите са малки даже и за 42 инча плазма.
Здравейте, търся firmware за DVD LG DVX 492H , можете лида ми кажете сайт където да проверя и тъй като е нов
модел и е малко вероятно да има вече фирмуеър , да предложа модела да се направи такъв понеже субтитрите са малки даже и за 42 инча плазма.
Някой знае ли какъв кабел трябва или как се казва,за серийният порт на LG DVX 9700
И как се променя .MIH file =.BIN file за фирмуеъра,защото с rename не става и дава грешка.???
Имам програмката MTKtool чрез която надявам се да мога да съживя плейъра...
Помогнете
Hi guys, i'm hoping you can help me. I have the LG VC9700 VHS/DVD combo player. I'm wondering is there a firmware out there that could have the DVD display divx subtitles? Sorry again for english, but i don't know where else to turn to.
Здравейте, имам следния проблем.Моят плеър също се нуждае от смяна на фърмуеър но не мога да изкарам системната информация, както е описано правя всичко но не ми се получава и няма как да го сменя. Възможно ли е защото вече съм я изкарвал един път и да не може повторно?
Здравейте, имам плеър dvx276 но е със същия чип както 9900. проблема е че като сложа диск с ъпдейта
и ми изписва ERROR. check disk . Незнам дали е защото минималната скорост на запис ми е х16. Някой да е имал същия проблем с грешката?
Благодаря и лек ден.
@aeweaewe . трябва да излиза инфото..нещо не правиш както трябва. няма ограничение за това.