Set Up - Language - Disc Subtitle - Russian
Set Up - Language - Disc Subtitle - Russian
така беше преди, но сега няма руссиан...
Аз си върнах стария софтуер - оказа зе, че новите имат един много голям дефект - на някои филми, ако превърташ на скорост по-висока от втора изчезват субтитрите и повече не се появяват Имам две такива ДВД та и на двете е така За това върнах стария
Аз съм със xypro v51_1251 и нямам проблеми
Сложих него обаче открих още един недостатък Диск със сериал, пълен, последния епизод го мъчи десет минути и така и не го пусна качествено а на старата баба Тошиба тръгна от раз, без проблем Дано отстранят тези малки грешки в някоя нова версия на софтуера иначе всичко друго е супер Само изчезването на някои субтитри при бързо превъртане и трудното прочитане на пълен дискПървоначално публикувано от Svetlio70
за това не случайно 1251 отговаря на нашия регион.... а не 1252Първоначално публикувано от danov2
Сложи си ъпдейта с v1.R7 CP1251 и ще имаш кирилица !Първоначално публикувано от danov2
Значи аз ъпдейтнах LG dvx9900 с v1.R7_CP1251_FallenAngel. Всичко е ОК!
Видях, че пише, че двата модела LG - dvx 9900 и dvx9700 са абсолютно еднакви, само по кутиите се различават, но все пак да попитам мога ли да ползвам същия ъпдейт и за dvx9700.
Мой близък е с такова ДВД и не искам да стане фал, понеже не е в гаранция вече.
Благодаря предварително за отговора.
Да, един и същи е фирмуера и за двата модела. А това дали е в гаранция или не - няма значение, като сложиш модифициран фирмуер, автоматично ти отпада гаранцията.Първоначално публикувано от ontario1
Това става ли за LG DF 9900
Оригиналния Модел е LT9D50243B
Хора дайте един линк за упътването на 9700 или 9900? Не мога да намеря информация в нета изобщо интересува ме видео DAC-a колко битов е основно? и ъехническите данни другото може и да е на индиански написано.
Не мога да разбера как може уж голяма фирма като LG да няма сайт на български и единствено да има информация за тия модели в румънския (сигурно и в албанския там още не съм погледнал) сайт?!
Здравейте, имам плеър DVX 9700 от май месец но от скоро започнах да се дразня на някои дребни недостатъци от страна на оригиналния софтуер, което ме доведе до този форум.
Реших и си обнових софтуера с xyprov51_1251_CTPAX_Mod. Голяма част от проблемите ми се решиха, за което много благодаря на всички допринесли за това, и най-вече на СТРАХ.
Обаче един проблем все още ме тормози, и той е причина най-вече за обновяването на софтуера, а именно:
Забелязах, че когато пускам някои филми в DIVX формат, записани на CD-R 700MB, в един момент някъде мисля че точно на около 90 мин. спират, а те са по 100-105 мин в един файл. Просто спира филма, и се показва менюто със съдържанието на директорията. Това вече ми се случва за четвърти път. Филмите са си съвсем наред, както и записите на плочката, защото се плейват безпроблемно на компютъра от записаната плочка съвсем до края.
Има ли някой идея какъв е проблема? И може ли някой да ми помогне?
Ще съм ви безкрайно благодарен!
Това е характерно за ELITE със процесор на ZORAN VADIS т.е. не може да прескача грешки във файла,както на компа. При MTK няма проблеми затова върни оригиналния FIRMWARE И ГО НОСИ В СЕРВИЗ.Лошото е ,че обикновено техниците(а и продавачите) имат много лошо отношение към DivX. Оправдават се ,че това е пиратски стандарт и го има само в BG(което не е вярно-има го и на плеъри в сайта за САЩ)-БЪДИ ПО НАСТОЯТЕЛЕН.....УСПЕХ
Мислиш че проблема е в грешки на файла ли? Ако е така ще го чеквам за грешки и ще го запиша пак, мерси за съвета. Надявам се да е от това. Ще пробвам и друго: Ще си направя клип с такава продължителност и ще видя какво ще стане.
Здравейте отново, днес доста си поиграх с това DVD и честно да си кажа започнах все повече да му се нервя. Послушах съвета и реших да пусна един филм в няколко варианта преди и след като го фикснах с VideoFix 3.3.
1. Пъртво във всички случаи филма не се превърта с по-голяма скорост от 2 ! Пише горе че смена х4, x16, x100 ама тайминга си се върти само на втора скорост както и реалното превъртане пак е на втора скорост.
2. Както и да го запиша филма, каквото и да правя, ако диска е пълен 700MB винаги реже част от филма, забелязах че явно има проблем с четенето на пълни CD-та, защото на всички филми спираше на различно време в зависимост от дължината, но явно може би на почти едно и също място от началото на диска в байтове.
С каква версия на firmware и какви CD-та ползвам съм написал малко по-горе.
Помогнете ми с идея какъв е проблема на това DVD. Че малко ми остава да го тръшно в земята.