Аз лично предпочитам .ts - не, че има някакво особено значение, но сякаш има по - малко допълнителни пакети в контейнера. Мисля, че чаптери би могъл да си слагаш и при двата вида контейнери.
Аз лично предпочитам .ts - не, че има някакво особено значение, но сякаш има по - малко допълнителни пакети в контейнера. Мисля, че чаптери би могъл да си слагаш и при двата вида контейнери.
пробваг с едно tonmt, в което май ги има тези tsmuxer и други софт за конверт
проблема, е че като зареда от папка плейлист излизат много плейлист файлове и времето им е през минутка-две
някак си май самото двд има странна структура.
исках заради трухд да го гледам/слушам
Здравейте.
Някой може ли да ми каже от къде мога да закупя Refurbished Popcorn Hour A-110?
И ако може на каква цена?
Май само от сайта на производителя.
http://www.popcornhour.com/onlinesto...noption=buynow
А от България? Може и да не е Refurbished щом няма?
Колега , има в форума една обява в раздел " Продава " , но не знам дали е актуална още ! А и дилъра за БГ продаваше Refurbished преди време , но трябва да се попита !
Моля, помагайте. Сдобих се с А-110, но имам един проблем. Постоянно забива. През час работа - забива. Беше с новия firmware , смених го с мартенскя същата работа. Бях пуснал два торента да се теглят - заби, махнах единия пак заби. Не е от прегряване защото като го пипна отгоре е леко топъл. Харда ми е WD10EACS. Благодаря предварително.
Ами спри въобще торентите и при гледане, ако не забива, значи ти е ясно от къде е проблема. Тогава вече има варианти - ограничаване на скоростта, смяна на торент клиент и.т.н.
Ограничи си скоростта на сваляне /примерно до 1МВ/сек/, ограничи броя на връзките до 40-50, пускай по 2-3 торента максимум. Добре е докато гледаш филми, особено по-тежки файлове да спираш свалянето или да ограничиш скоростта още/Първоначално публикувано от gigerr
Също така сложи BTPD или Transmission 2.12, те са по-стабилни и мат повече опции за работа с торента.
Слагат се с CSI.
http://download.nmtinstaller.com/NMT...erPortable.zip
Направих го и при два пуснати торента пак заби.
Затрих всичко на харда, инсталирах последния firm, инсталирах трансмишан 2,12, сега ще пробвам и да огранича скороста.
2 проблема и при мен.
- Не мога да заредя нови торенти, по-точно се зареждат, но стоят неактивни.
- Другия проблем е от снощи - филмите не тръгват, появява се черен екран за малко и после ме връща на заглавието на филма. След няклко рестарта, някои филми тръгват, други не, но по някое време пак спира и ми връща в папката, откъдето е пснат филма. Иначе всички менюта работят. Идеи ?!
Дали не гоправи след опит да пуснеш точно определен филм. Понякога съм попадал на някакъв файл, след който почти нищо не тръгва и трябва рестарт. Обикновено е някакъв стар avi с ниска резолюция или някакво ДВД.
За торентите виж дали нямаш някакви задачи, на които плеъра да прави чек - мисля, че ги изписва като inactive. Спри всички и ги пускай един по един.
Да точно като inactive се показват и не тръгват, въпреки, че съм ги стартирал поотделно по няколко пъти.