Няма комбинация с клавиши да се пали след такова гасене. Вадиш и пъхаш кабела отново и тръгва.
Както е споменал колегата, гасенето е напълно излишно. Моите плеъри не се гасят никога. Буря, уикенд, отпуска... работят, сийдват, качват нон-стоп.
Няма комбинация с клавиши да се пали след такова гасене. Вадиш и пъхаш кабела отново и тръгва.
Както е споменал колегата, гасенето е напълно излишно. Моите плеъри не се гасят никога. Буря, уикенд, отпуска... работят, сийдват, качват нон-стоп.
Искам да заключа една папка на вътрешния диск на пуканката с парола. Има ли такава възможност ?
@chriss -> я погледни тук -> http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=7845
Привет, нещо съм се сетил да сложа обожки на всички албуми в музикалната колекция, но не мога да се светна, какви трябва да са файловете... Някой обложки се виждат, други НЕ !?!? Има ли стандарт, формат, име на файла, място на файла... де да знам. Иначе това служебното лого на РСНто е много дразнещо... Всъщност има ли вариянт да върти снимки докато плейва музика РСНто, както прави ALL RADIO.html
Аз преди слушах музика като файловете ми бяха на компютър по мрежата и връзката беше с MyiHome. Тогава имаше опция да ти върти снимки, които са записани в определена директория пак на компютъра. От вградения диск не знам как става.
Здравейте,
Имам проблем ,за който ако някой знае решение ще съм благодарен да го сподели.
Става въпрос за PCH A110
Папка с M2ts файлове при просвирване с бутона "плей" не ги пуска слято а спира след всеки фаил
Това накъсва картината отвратително.
Предварително благодаря!
Те са си отделни файлове, няма как да няма пауза между тях.
Много е лесно да си ги събереш в един файл с TSMuxer.
Много Благодаря!!!!
Ще намеря тази програма
Проблемът е , че всичко трябва да става през компютър.
здравейте,
имам един въпрос и предварително се извинявам ако вече е разискван но не открих
защо нямам права за писане върху usb диск закачен към пуканката като я достъпвам през мрежата като шер
как се променят правата за писане
предварително благодаря
А от самия плеър можеш ли да пишеш на нея/триеш/преименуваш?
от самия плейър мога да пиша и трия само на вътрешния диск но не и на закачено usb устройство
казва че нямам права
Излезе нов фирм за Popcorn Hour A-100 http://www.popcornhour.com/download/...5-POP-402.html да се надяваме, че до няколко дена и наз с 110 ще ни огрее.![]()
Вече съм позабравил, но май на NTFS външен диск не може да пишеш. Само на ext2/3.Първоначално публикувано от apokavk
Потвърждавам написаното от lazarus18 - само ако външният диск е в линукски формат(ext2/3) можеш да пишеш или да триеш върху него от самия плейър.
Здравейте,
Един въпрос - имам PCH A110. Не разбирам когато слушаш музика, как да прослушвам наведнъж цялата папка. Сега плейва 1 парче и спира, трябва ръчно да включвам следващото (mp3)? Може би трябва да маркирам всички файлове, но как?