Страница 145 от 148 ПърваПърва ... 95135143144145146147 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,161 до 2,175 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Стартирай един и го изчакай да стане на downloading / seeding и тогава пускай следващия. Имай предвид, че ако е голям торента може да отнеме и половин ден да го чекне. Аз лично бих ги изтрил и свалил наново.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

За съжаление все по-често попадам на филми които не тръгват на пуканката. Не знам аз ли попадам само на такива релиизи или пуканката е калпава.
    Donkey.Xote.2007.720p.BluRay.DTS.x264-HDClub
    Shrek.Forever.After.2010.720p.Blu-ray.DTS-HD.x264-PDU
    Clash.Of.The.Titans.2010.Bluray.1080p.DTS-HD.MA.x264.dxva-FraMeSToR
    всичките са от Zamunda.
    Ако някой може да ми даде някакъв съвет ще съм му благодарен.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Какъв е по - точно проблема - върви брояч, но картина и звук няма, нали? Доколкото разбирам, това е заради по - новите издания mkvtools, с които се събира матрьошката, и по - точно заради една отметка, която ако се остави - омотва плейъра. По - печените групи, които се занимават с енкодинг явно се съобразяват с този недостатък, но тъй като все повече аматьори се правят на майстори, все по - често ще попадаме на такива издания. Остава да се надяваме да се сетят разработчиците на фирмуеър да отстранят недостатъка. Дотогава - ремюкс с по - стара версия mkvtools(< 4.0.0) или други издания.

5. Тук е от
    Dec 2010

Да точно това е проблоема. Благодаря за отговора. Би ли описал малко по-подробно как се решава проблема с тази програма?

6. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Погледни тук. Постове 1298 и 1299.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Някой имал ли е следния проблем при пускане на dvd филм (независимо какъв е ) било то от харда или през мрежа звука тръгва нормално но картина на телевизора няма и даже ми се изписва "no signal" .Това го прави само двд всичко останало си върви без проблем .Пробвал съм и другите видео изходи същата работа .Задал съм ръчно 720р такава ми е макс. резолюция на телевизора .След като спра филма и се върна в основното меню на пуканката картина изобщо не се появява , оправя се само с рестарт от копчето отзад.

8.  

9. npb
    npb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2009

Имам проблем с виждането на един от компютрите ми от пуканката А110. На ПС има два инсталиране WIN7 и единия на сина спря да се вижада, а другия се вижда и плейвам всичко. Изпозвам myiHome-v5.2.0-x86 за връзка с ПС. Всички др ПС виждат шернатите папки и на двете инсталации. За антимирусна и зашитна стена позвам Symantec Endpoint Protection Client v11.0.6100.645 X86. Моля за съвет.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от digital11
    Някой имал ли е следния проблем при пускане на dvd филм (независимо какъв е ) било то от харда или през мрежа звука тръгва нормално но картина на телевизора няма и даже ми се изписва "no signal" .Това го прави само двд всичко останало си върви без проблем .Пробвал съм и другите видео изходи същата работа .Задал съм ръчно 720р такава ми е макс. резолюция на телевизора .След като спра филма и се върна в основното меню на пуканката картина изобщо не се появява , оправя се само с рестарт от копчето отзад.
    На всички DVD - та, които пробваш ли го прави? Така, както го обясняваш прилича на проблемна структура на самите DVD. Ако много искаш да си гледаш точно DVD и ти се занимава, предлагам две решения - 1. Събери наново (remux) всяко едно проблемно DVD с програмката DVD Shrink (свободна е). 2. Извличаш аудио, видео и субтитри с, да речем PgcDemux и ги събери наново примерно с MuxMan (отново свободни). Дано си струва усилието. Пък ако не си фен - гледаш си ги на стационарен плейър и си свиркаш (ако разбира се и той ги плейва). Успех!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Ако е проблемна структурата на двд то защо тогава ще ми изключва всички видео изходи все едно че съм дръпнал видео кабела и защо при спиране на файла не ми връща картината пък и съм пробвал доста двд всички да са с такава структура не ми се вярва

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Защото явно не си запознат с доста от аспектите и странностите по време на работа на А-110. А какво ти пречи вместо да умуваш да вземеш, че и да пробваш едно поне DVD да поправиш по някой от гореописаните методи? Току виж - тръгнало. А ако пък не ти харесват, винаги можеш да пробваш някой друг метод, дори се чувствай свободен да разработиш нов такъв.

Впрочем за рестарт може да пробваш и малкото скрито бутонче на лицевия панел.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не е нормално да има толкова проблеми с ДВД-тата. Наистина има много засрани релийзи, пипани от хора, които нямат идея как стават нещата, но като цяло си вървят. Много често при корекции по менютата се нарушава структурата му и филма не иска да тръгне.

14.  

15. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

digital11, ако си с последния фирмуеър, този от август, той има проблеми с плейването на ДВД-та.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Не с мартнския съм но пробвах и с последния

17. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Излезe нов фирм.: 01-17-101217-15-POP-403 който се води тестов и може да се обнови до него само през пуканката. Сложих го преди малко за сега проблеми несъм видял с него. Интересно че на датата пише Release Date : 23 December 2010 явно се движа напред във времето. Иначе инфо. има тук за него: http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=8159

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е интересното:
    3. Added support for mkv header compression for h264 tracks

Само не знам как си сложил на А110 като пише, че е за А-100.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе