Страница 147 от 148 ПърваПърва ... 97137145146147148 ПоследноПоследно
Резултати от 2,191 до 2,205 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Media Player Popcorn Hour NMT A-110

А задал ли си в настройките на AC3 да е Аналог?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Не би трябвало да имаш проблем с въпросното издание, опитах. Провери си в настройките на плейъра в сектор audio/video дали HDMI Audio е на ON и дали всички аудио кодеци (DTS, Dolby Digital, AAC, WMA Pro) са на Analog. Плейъра среща трудности само с някои Windows Media файлове и по стари avi-та с mp3 variable bitrate. Също не чете .ape.

lazarus18, извинявай, докато съм пробвал и писал ти си ме изпреварил.

4. Тук е от
    Mar 2009

Извинявам се може да е обсъждано, но не ми се четат 137 страници мнения плейва ли iStar а ISO на Блу Рей и ако да как да го направя ISO то защото опитите ми са безуспешни за сега за ДВД знам че става

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По-скоро не.
    Пускай си m2ts файла от диска ако искаш или си ги ремуксвай.

6. Тук е от
    Dec 2010

Вече съм без пуканка. R.I.P. Изгоря като бенгалски огън. А покрай нея замина и един Sony Bravia за 1800 лв. Още не мога да повярвам какво ми се случи.

[img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/113/2805113H.jpg[/img] [img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/122/2805122i.jpg[/img]

[img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/220/2805220R.jpg[/img] [img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/135/2805135F.jpg[/img]

Поне харда е жив.
    Ако някой продава Popcorn Hour (може и без хард) да пише.

7. Тук е от
    Mar 2009

Какво е това чудо да не го е ударил гръм ???

8.  

9. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    По-скоро не.
    Пускай си m2ts файла от диска ако искаш или си ги ремуксвай.
    Това с пускането на файла ми е ясно, но исках да тръгне с менюта и всичко карай продължавам с опитите с различни програми ако стане ще пиша.

10. Тук е от
    Mar 2009

Какъв е най-бързия начин за прехвърляне на данните от вътрешния хард диск на А-110 към вътрешния хард на А-210?
    Виждам ги в общата мрежа и опитах през нея, но става много бавно - малко над 1 Гб/сек., а информацията е около 800 Гб.
    Опитах да ги свържа с USB-кабел, но нещо не успявам - в менюто на А-210 не се вижда диска на другото устройство, за да го копирам през кабела.
    Помагайте, защото през мрежата ще трябва да прехвърлям данните няколко дена.

11. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря на колегите които ми писаха на лични. С две думи и аз не знам какво точно се случи, но като помислих малко стигнах до две заключения: или е имало конденз в пуканката или от телевизора е дошъл някакъв много силен ток, защото с 12 V на пуканката такъв огън да лумне ме съмнява.
    Сега като съм без popcorn имам един въпрос:
    Да си взема ли А-200 или да продължавам да търся А-110.
    При А-200 ме блазни това, че плейва от харда BlueRay с менютата, ако не се лъжа.
    Благадаря предварително за съветите.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от gigerr
    Благодаря на колегите които ми писаха на лични. С две думи и аз не знам какво точно се случи, но като помислих малко стигнах до две заключения: или е имало конденз в пуканката или от телевизора е дошъл някакъв много силен ток, защото с 12 V на пуканката такъв огън да лумне ме съмнява.
    Сега като съм без popcorn имам един въпрос:
    Да си взема ли А-200 или да продължавам да търся А-110.
    При А-200 ме блазни това, че плейва от харда BlueRay с менютата, ако не се лъжа.
    Благадаря предварително за съветите.
    Няма как да мине такъв ток през плеъра. Все пак виж дали ти работи външното захранване на плеъра.
    Имали сме 2 такива случаи при един и същ клиент. Подобно нещо се случи - пуска плеъра и след 2 дена токов удар. Сменяваме го и на другия ден същото. Проблема му идваше от лоша инсталация и кабелната.
    Ти ползваш ли кабелна телевизия и имаш ли галваничен разделител? Подозирам, че от там е дошъл удара. Особено щом и телевизора е заминал.
    А-110 се намира от време на време втора ръка. В момента покрай Popcorn Hour A-210 някои хора си продават А-200. Мисля, че това ти е по-добрия избор защото са още в гаранция. Като плеър новите са доста по-добри - по-мощен хардуер, по-бърза работа, бърза мрежа, Blu-ray поддръжка.
    A-200 не поддържа пълните менюта на Blu-ray - само опростени, което върши почти същото - зареждаш си филма със субтитри и си избираш кой звук да пусне, коя сцена... Просто не са оригиналните менюта на диска.
    Много удобно е, че има опция да сложиш външни субтитри на Blu-ray. Така не е нужно да чакаш CEE версия или някой да ги добавя допълнително.

Цитат Първоначално публикувано от svetlozar.spasov
    Какъв е най-бързия начин за прехвърляне на данните от вътрешния хард диск на А-110 към вътрешния хард на А-210?
    Виждам ги в общата мрежа и опитах през нея, но става много бавно - малко над 1 Гб/сек., а информацията е около 800 Гб.
    Опитах да ги свържа с USB-кабел, но нещо не успявам - в менюто на А-210 не се вижда диска на другото устройство, за да го копирам през кабела.
    Помагайте, защото през мрежата ще трябва да прехвърлям данните няколко дена.
    Опитай дали ако копираш през мржата, но не през компютъра, а от едното устройство към другото - директно. Мисля, че като минава и през компютъра се забавя.
    Ако пак е бавно закачи А-110 с USB Към компютъра и пак пусни по мрежата да копира към А-210. Така трябва да постигнеш поне 7-8MB/s.
    Третия най-бърз вариант е да закачиш и двата плеъра с USB към компютъра и така да прехвърлиш информацията. Не съм го опитвал , но трябва да стане.

13. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря за бързия отговор. Техника на когото оставих телевизора ми каза същото, че най-вероятно работата е станала заради кабелната.
    След като поразгледах форумите и аз се насочих към А-200.
    Разликата с А-210 само в кутията ли е?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от gigerr
    Благодаря за бързия отговор. Техника на когото оставих телевизора ми каза същото, че най-вероятно работата е станала заради кабелната.
    След като поразгледах форумите и аз се насочих към А-200.
    Разликата с А-210 само в кутията ли е?
    Да, само в кутия и това, че в 210 няма вентилатор.

16. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    Опитай дали ако копираш през мржата, но не през компютъра, а от едното устройство към другото - директно. Мисля, че като минава и през компютъра се забавя.
    Ако пак е бавно закачи А-110 с USB Към компютъра и пак пусни по мрежата да копира към А-210. Така трябва да постигнеш поне 7-8MB/s.
    Третия най-бърз вариант е да закачиш и двата плеъра с USB към компютъра и така да прехвърлиш информацията. Не съм го опитвал , но трябва да стане.
    Със 7-8 MB/s пак ще трябва да го точа повече от 24 часа.
    Задължително през компютъра ли трябва да мина?
    Няма ли начин за директна връзка между двата попкорна?
    Или да се свърже харда на А-110 към USB-то на А-210 като slave?

17. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlozar.spasov
    Със 7-8 MB/s пак ще трябва да го точа повече от 24 часа.
    Задължително през компютъра ли трябва да мина?
    Няма ли начин за директна връзка между двата попкорна?
    Или да се свърже харда на А-110 към USB-то на А-210 като slave?
    Аз си мислех, че ще може да се свърже 110 като slave към 210, ни ти казваш, че не става.
    Имай предвид, че както и да ги вържеш ще ти отнеме един ден. Правил съм го на няколко пъти, но с толкова много гигабайти не става бързо.
    Аз ползвам една USB външна кутия за диск и го слагам там. Така копирам с около 15-20MB/s. Така пак отнема около 24 часа за 1ТВ диск.

18. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    Аз си мислех, че ще може да се свърже 110 като slave към 210, ни ти казваш, че не става.
    Имай предвид, че както и да ги вържеш ще ти отнеме един ден. Правил съм го на няколко пъти, но с толкова много гигабайти не става бързо.
    Аз ползвам една USB външна кутия за диск и го слагам там. Така копирам с около 15-20MB/s. Така пак отнема около 24 часа за 1ТВ диск.
    ОК. Мерси!
    Надявах се, че има и по-бърз начин който аз не съм открил, но явно ще трябва през компютъра да се прехвърля.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе