А задал ли си в настройките на AC3 да е Аналог?
А задал ли си в настройките на AC3 да е Аналог?
Не би трябвало да имаш проблем с въпросното издание, опитах. Провери си в настройките на плейъра в сектор audio/video дали HDMI Audio е на ON и дали всички аудио кодеци (DTS, Dolby Digital, AAC, WMA Pro) са на Analog. Плейъра среща трудности само с някои Windows Media файлове и по стари avi-та с mp3 variable bitrate. Също не чете .ape.
lazarus18, извинявай, докато съм пробвал и писал ти си ме изпреварил.
Извинявам се може да е обсъждано, но не ми се четат 137 страници мнения плейва ли iStar а ISO на Блу Рей и ако да как да го направя ISO то защото опитите ми са безуспешни за сега за ДВД знам че става![]()
По-скоро не.
Пускай си m2ts файла от диска ако искаш или си ги ремуксвай.
Вече съм без пуканка. R.I.P. Изгоря като бенгалски огън. А покрай нея замина и един Sony Bravia за 1800 лв. Още не мога да повярвам какво ми се случи.
[img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/113/2805113H.jpg[/img] [img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/122/2805122i.jpg[/img]
[img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/220/2805220R.jpg[/img] [img width=800 height=478]http://prikachi.com/images/135/2805135F.jpg[/img]
Поне харда е жив.
Ако някой продава Popcorn Hour (може и без хард) да пише.
Какво е това чудо да не го е ударил гръм ???
Това с пускането на файла ми е ясно, но исках да тръгне с менюта и всичко карай продължавам с опитите с различни програми ако стане ще пиша.Първоначално публикувано от lazarus18
Какъв е най-бързия начин за прехвърляне на данните от вътрешния хард диск на А-110 към вътрешния хард на А-210?
Виждам ги в общата мрежа и опитах през нея, но става много бавно - малко над 1 Гб/сек., а информацията е около 800 Гб.
Опитах да ги свържа с USB-кабел, но нещо не успявам - в менюто на А-210 не се вижда диска на другото устройство, за да го копирам през кабела.
Помагайте, защото през мрежата ще трябва да прехвърлям данните няколко дена.
Благодаря на колегите които ми писаха на лични. С две думи и аз не знам какво точно се случи, но като помислих малко стигнах до две заключения: или е имало конденз в пуканката или от телевизора е дошъл някакъв много силен ток, защото с 12 V на пуканката такъв огън да лумне ме съмнява.
Сега като съм без popcorn имам един въпрос:
Да си взема ли А-200 или да продължавам да търся А-110.
При А-200 ме блазни това, че плейва от харда BlueRay с менютата, ако не се лъжа.
Благадаря предварително за съветите.
Няма как да мине такъв ток през плеъра. Все пак виж дали ти работи външното захранване на плеъра.Първоначално публикувано от gigerr
Имали сме 2 такива случаи при един и същ клиент. Подобно нещо се случи - пуска плеъра и след 2 дена токов удар. Сменяваме го и на другия ден същото. Проблема му идваше от лоша инсталация и кабелната.
Ти ползваш ли кабелна телевизия и имаш ли галваничен разделител? Подозирам, че от там е дошъл удара. Особено щом и телевизора е заминал.
А-110 се намира от време на време втора ръка. В момента покрай Popcorn Hour A-210 някои хора си продават А-200. Мисля, че това ти е по-добрия избор защото са още в гаранция. Като плеър новите са доста по-добри - по-мощен хардуер, по-бърза работа, бърза мрежа, Blu-ray поддръжка.
A-200 не поддържа пълните менюта на Blu-ray - само опростени, което върши почти същото - зареждаш си филма със субтитри и си избираш кой звук да пусне, коя сцена... Просто не са оригиналните менюта на диска.
Много удобно е, че има опция да сложиш външни субтитри на Blu-ray. Така не е нужно да чакаш CEE версия или някой да ги добавя допълнително.
Опитай дали ако копираш през мржата, но не през компютъра, а от едното устройство към другото - директно. Мисля, че като минава и през компютъра се забавя.Първоначално публикувано от svetlozar.spasov
Ако пак е бавно закачи А-110 с USB Към компютъра и пак пусни по мрежата да копира към А-210. Така трябва да постигнеш поне 7-8MB/s.
Третия най-бърз вариант е да закачиш и двата плеъра с USB към компютъра и така да прехвърлиш информацията. Не съм го опитвал , но трябва да стане.
Благодаря за бързия отговор. Техника на когото оставих телевизора ми каза същото, че най-вероятно работата е станала заради кабелната.
След като поразгледах форумите и аз се насочих към А-200.
Разликата с А-210 само в кутията ли е?
Да, само в кутия и това, че в 210 няма вентилатор.Първоначално публикувано от gigerr
Със 7-8 MB/s пак ще трябва да го точа повече от 24 часа.Първоначално публикувано от popcornhour
Задължително през компютъра ли трябва да мина?
Няма ли начин за директна връзка между двата попкорна?
Или да се свърже харда на А-110 към USB-то на А-210 като slave?
Аз си мислех, че ще може да се свърже 110 като slave към 210, ни ти казваш, че не става.Първоначално публикувано от svetlozar.spasov
Имай предвид, че както и да ги вържеш ще ти отнеме един ден. Правил съм го на няколко пъти, но с толкова много гигабайти не става бързо.
Аз ползвам една USB външна кутия за диск и го слагам там. Така копирам с около 15-20MB/s. Така пак отнема около 24 часа за 1ТВ диск.
ОК. Мерси!Първоначално публикувано от popcornhour
Надявах се, че има и по-бърз начин който аз не съм открил, но явно ще трябва през компютъра да се прехвърля.