Важното е че аз знам как да си ги настрояПървоначално публикувано от lazarus18
![]()
Но тази хитра машинка надушвам че ще е и с доста "хитра" цена която сигурно ще гони хиледарка![]()
Важното е че аз знам как да си ги настрояПървоначално публикувано от lazarus18
![]()
Но тази хитра машинка надушвам че ще е и с доста "хитра" цена която сигурно ще гони хиледарка![]()
Но както и да го смятам тези Мултимедийни писита излизат доста по скъпи и то да служат единствено като плеър.
Просто не е икономически обосновано.
На WD плеъра като че ли най ми допада!!!![]()
![]()
Здравейте от вчера съм собственик на popcorn A-110 .Има ли някаква особенсот във слагането на диск в машинката осен свързването на двата кабела към харда?Или някакво закрепване към дъното или нещо друго?
Благодаря!
При А100 е със отделен кабел за захранването, но при А110 е SATA и би трябвало само да го нанижеш на куплунга.
Има дупки на долния панел през които се закрепва с болтчетата.
Оправих се с това но забравих да питам трябва ли все пак харда е чисто нов да го форматирам преди това на компютър или смело да си го сложа и така![]()
Смело го слагай - после с wizard ще се форматира от машинката!Първоначално публикувано от elby
![]()
Здравейте, имам проблем с качеството при плейване на музика. Чува се доста лошо, дрезгаво и гъгнещо. Да не би да има някаква специфична настройка. Настройките които съм направил в момента са следните: Adio Mode: DTS е на Digital ( RAW), всички останали AC3, AAC и WMA Pro са на Analog (PCM). Освен това не мога да го накарам да плейне повече от една песен. След всяка спира и трябва ръчно да старирам следващата?!
jeffry, какъв тип аудио файлове пускаш?
Към какво си вързал плеъра за звук?
С какъв кабел?
Плейването на всички песни от цялата директория става с бутона Play. C Enter тръгва само избраната песен.
elby, задължително преформатирай диска от самия плеър, използвайки NMT Setup Wizard във меню Maintenance. Иначе няма да можеш да ползваш приложенията като торент клиент, FTP server и тн.
Благодаря за съвета.Сега го пускам за пръв път и никаква картина нямам на телевизора?свързан е правилно!Някакъв съвет?Първоначално публикувано от popcornhour
Пускам MP3 и FLAG, флага свири малко по-добре. Свързал съм го през HDMI към ресивъра ми DENON AVR-3808A. Същите тези файлове ако ги подам директно на ресивъра през USB входа му от едно USB лашче свирят различно доста по добре и затова си мисля че трябва да е някаква настройка или просто така си свири пуканката?!
Пробвай да намалиш силата на звука от самия плеър. Да не е в червените стойности - например 0.
При мен с A-110 се появява следният проблем.Тръгвам да свалям филмче и естествено се махам от попкорна и си пускам телевизия,като реша да видя до къде и как е стигнало пак през HDMI ми дава телевизора черен екран и чакам да се появи интерфейса на попкорна но не става.Другото което искам да питам е за торент клиента който ползвам през уеб интерфейс и си качих най новат версия 1.40 transsmision ми губи постояно настройките за ограничение на скороста и порта.Де факто излеза ли от попкорна да гледам тв или нещо друго да правя вече и няма достъп до клиента нито като се върна имам достъп до страницата на попкорна-засега го рестартвам,но все пак това положение е много гадно само с рестарти!
Благодаря и Весела коледа!!!
Ако натиснеш някоя от стрелките да го събудиш не се ли появява картината?
Може да махнеш скрийнсейвъра също.
Явно наистина скрийнсейвъра пречи или забавя достатъчно сега като го няма всичко е наред.Сега остана и торент клиента ако някой все пак ползва точно тази версия!
Ти си сменил порта, на който работи клиента ли?
След рестарт е "нормално" да се изчистват настройките за ограничения.