а защо черно бяло
Защото му подаваш S-Video сигнал където яркостната информация е разделена от тази за цвета за разлика от композитния сигнал (чинч) където всичко е на куп и в момента ТВ-то ти примена само едната част на сигнала. Смени ТВ режима (входа) на S-Video или S-VHS (което от 2-те имаш) - просто сменяй режима за входа докато стане цветно.Първоначално публикувано от dilyn
режима е само един ав и тв,Благодаря ти много!!!!!!!!!
ако не бяахте ви незнам как щях да го поткарамPopcornhour,предполагам че ще имам още много въпросИ БЛАГОДРЯ!!!!!!!!!!!
Тръгна ли бря?Първоначално публикувано от dilyn
Здравейте имам едно въпросче? Имам инсталиран myiHome на компютара всичко ок последната версия myiHome-v5.1.3-x86...имам инсталирани всички приложения ..така обаче нещо Kaiboer k100 не ми го показва в менюто,какво ли не мъчих,не става???Някой има ли идея как да го пусна да се вижда през Kaiboer k100.мерси![]()
Tръгна има звук и даже е цветно,но май прецах нещо.Първо Popcornhour не вижда компа и друго като влезна в меню настройки след това не ме пуска в под минютата нещо сам заключил и сега не мога да го оправя. Setup Page Lock и другото е RC Key Repeat те бяха в положение изключено а сега са включени .Помогнете,МОЛЯ
За виждането на компютъра - виж какво съм написал по-горе за файъруола.
Как става връзването на пуканката с криптирана Wi-Fi мрежа, как се въвежда ключа за достъп?
Като сложиш WiFi-то и ти се появява цяло меню за настройки на мрежата. Има си всичко необходимо.Първоначално публикувано от Xpu100
Не се престаравай с криптирането, че затормозява работата.
Да запитам нещо. Вчера най-накрая намерих време да прехвърля колекцията си от музика - около 200ГБ. Всичко стана добре, ноо албумите са стотици и хиляди, а да не споменавам за песните и се появи проблем с намирането и навигацията. Естествено възникна въпроса как най-удачно да се организират. Поиграх си с 2-3 джу-бокса, генератори на плей-листи, но дървена работа.
Има ли някой който да е създал собствена концепция за организиране на музика и да сподели? Може да обсъдим тоя въпрос, ако някой се интересува.
момчета пак сам аз,не мога да влезна в под меню настройки нещо сам му забранилSetup Page Lock и другото е RC Key Repeat те бяха в положение изключено а сега са включени
под менютата стоят неактивни
Натискаш бутон Setup на дистанционното и след това бутон Play.
ей стана благодаря,LAZARUS а по въпроса с network broser като го натсна ми изписва че не е намерен сървар трябвали да се проманя нещо по настройките