Доколкото знам не.Там нещата нещо май се стопираха!Първоначално публикувано от zlobarov
![]()
Доколкото знам не.Там нещата нещо май се стопираха!Първоначално публикувано от zlobarov
![]()
Виждам, че DVICO са го пуснали на 700 лева. Почти узрях за Пуканката и се чудех дали да се метна на нея след празниците или да взема едно "лампово бижу" за да слушам музика след ката всички заспят в къщи и днес виждам .... че DVICO са го пуснали на 700 лева. Пак започна да ме чегърта мисълта дали то не е по-добро от Попкорн 110. Моля Ви дайте мнение дали е така или просто дизайна ме подвежда.
Дори и да дава нещо повече то то е много малко. Преди разликата в цената беше двойна и не си струваше дори да се замисляш, но сега има резон.
Трябва да е ясно, че при всики положения като цяло вършат една и съща работа. Това, което аз съм забелязал като разлики са малко по-солидния външен вид със дисплей на предния панел. За мен дисплея е минус защото е доста ярък и дразнещ, а и без това нищо не се чете от дивана на него.
Има малко повече изходи и възможност за слагане на тунер, което не знам дали работи за България.
Това, което за мен е най-големия му минус са редките ъпдейти на софтуера. Вярно, че като производител имат повече опит и са напред доста, но при тези плеъри има доста дребни бъгове, които изискват навременен ъпдейт. Аз докато имах по-стария им модел 4100 се чакаше с месеци за нещо дребно. Гледам сега, че са още по-нарядко.
Каде го видя на 700лв.?Първоначално публикувано от hristobotev
![]()
На Солунска магазина.Първоначално публикувано от dikata70
Днес се обадих в магазина ,казаха ми че цената на 6500А е 925лв.Намаление имало при покупка на над 5 бр.
![]()
Цената на 4100 е 750 лв. , на 6500 - 925 лв., а на 6500 с HD DVB-Tтунер e 1000 лв. Някой си hristobotev видял , ама недовидял,разбрал ама недоразбрал и бърза да пише цени.Недейте така бе хора.Звъннете в магазина и проверете лично.
Разлики между TVIX и Popcorn има и те не са малко. Цената на TVIX-a е по-висока поради много фактори като това,че е PVR , a Popkorna не е , от вноса , от сервиза, от гаранцията. Миналата седмица дойде клиент и си купи TVIX , защото му се скапал Попкорна и му казали,че гаранцията е валидна ,но трябвало да си плати транспорта.
Lazarus 18 от теб ли го е купилна гаранционната карта пишело ама е с такива микроскопични буквички тази малка подробност и отказали да му го сменят.
В общи линии и ние продаваме А-110 модела тук, но когато клиент дойде и ги сравни 2 та плейъра незнайно защо си купува TVIX ,макар да няма никаква разлика, както твърдят някои потребители ,на които им се свидят малко повече пари![]()
Парите не са малко повече,а два пъти повече...![]()
Въпросния TVIX 4100 с какви тунер(и) разполага?
ПС: исках да попитам за А-110 и торент клиента - когато торентите са 2-3 няма проблем, но когато сложих 5-6 (2 да тегля, а останалите за seed) пуканката заби след 1-2 часа. Предположих, че е от броя на връзките. Намалих ги на 90 и намалих и скоростите на сваляне/качване, но пак заби. Сега сложих брой на връзките 40 и ще видим. Някой забелязал ли да има такива проблеми и как ги е решил?
Иначе от няколко дни насам съм собственик на устройството и съм много доволен! Общо взето работи според очакванията ми, като изключим проблема с многото торенти наведнъж. Изобщо няма нищо общо със гимнастиките дето досега ги правех от ПЦ да гледам филми.
Тихомире, не ти отива да пишеш такива неща по форумите.Първоначално публикувано от celestion
Първо, в гаранционната ни карта няма нищо със шрифт под 10 pt, което е далече от "микроскопични буквички".
Второ, досега нямаме нито един клиент, който дори да се е обадил със хардуерен проблем пък камо ли да е искал да го връща за сервиз.
И трето, ние сме единствения европейски дистрибутор, който поема лично гаранцията на клиентите. Всички останали им пробутват международната гаранция и ги оставят да търсят съпорт от Китай или Щатите.
Няма клиент, който да се е обадил за съвет на мен или колега и да не е получил съвет и информация.
Много хора дори са ме питали за сравнение с вашите модели и никой не съм подвеждал като плюя по вашия продукт.
Хляб има и за двете устройства и нека сам да прецени кое е за него.
750 лв-950лв!
а това струва само 634:
http://www.asus.com/products.aspx?l1...70&modelmenu=1
Не знам защо се лъжете че тея мини-ПЦ-та стават за подобни цели както медия-танковете с хардуерен декодер?! Тази кутийка по всяка вероятност е с Атом процесор, който далеч не стига за декодиране на ХД видео, въпреки, че наличието на HDMI може да подлъже някой. В най-добрия случай може да се ползва като Bluray плеар, при наличието на такова устройство вътре или да си ползвате телевизора като монитор, но това е съвсем друг въпрос.Първоначално публикувано от hihimor
За горния пример незнам ,Но тои http://www.asus.com/news_show.aspx?id=13626 е с ATI Radeon HD 3400 series with 256MB DDR2 memory което е напълно достаатчно според мен.Само незнам колко струва!Първоначално публикувано от jivkojj
Това е хитра машинка, но не трябва да се забравя, че си е компютър. Колко хора знаят как да настроят връзката с телевизора, да инсталират правилните кодеци, филтри и тн?Първоначално публикувано от oncho99