Страница 16 от 148 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Има ли някакво развитие с AZBOX?
    Доколкото знам не.Там нещата нещо май се стопираха!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Виждам, че DVICO са го пуснали на 700 лева. Почти узрях за Пуканката и се чудех дали да се метна на нея след празниците или да взема едно "лампово бижу" за да слушам музика след ката всички заспят в къщи и днес виждам .... че DVICO са го пуснали на 700 лева. Пак започна да ме чегърта мисълта дали то не е по-добро от Попкорн 110. Моля Ви дайте мнение дали е така или просто дизайна ме подвежда.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Дори и да дава нещо повече то то е много малко. Преди разликата в цената беше двойна и не си струваше дори да се замисляш, но сега има резон.
    Трябва да е ясно, че при всики положения като цяло вършат една и съща работа. Това, което аз съм забелязал като разлики са малко по-солидния външен вид със дисплей на предния панел. За мен дисплея е минус защото е доста ярък и дразнещ, а и без това нищо не се чете от дивана на него.
    Има малко повече изходи и възможност за слагане на тунер, което не знам дали работи за България.
    Това, което за мен е най-големия му минус са редките ъпдейти на софтуера. Вярно, че като производител имат повече опит и са напред доста, но при тези плеъри има доста дребни бъгове, които изискват навременен ъпдейт. Аз докато имах по-стария им модел 4100 се чакаше с месеци за нещо дребно. Гледам сега, че са още по-нарядко.

5. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Виждам, че DVICO са го пуснали на 700 лева. Почти узрях за Пуканката и се чудех дали да се метна на нея след празниците или да взема едно "лампово бижу" за да слушам музика след ката всички заспят в къщи и днес виждам .... че DVICO са го пуснали на 700 лева. Пак започна да ме чегърта мисълта дали то не е по-добро от Попкорн 110. Моля Ви дайте мнение дали е така или просто дизайна ме подвежда.
    Каде го видя на 700лв.?

6. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dikata70
    Каде го видя на 700лв.?
    На Солунска магазина.

7. Тук е от
    Aug 2008

Благодаря!

8.  

9. Тук е от
    Aug 2008

Днес се обадих в магазина ,казаха ми че цената на 6500А е 925лв. Намаление имало при покупка на над 5 бр.

10. Тук е от
    Aug 2007

Цената на 4100 е 750 лв. , на 6500 - 925 лв., а на 6500 с HD DVB-Tтунер e 1000 лв. Някой си hristobotev видял , ама недовидял,разбрал ама недоразбрал и бърза да пише цени.Недейте така бе хора.Звъннете в магазина и проверете лично.
    Разлики между TVIX и Popcorn има и те не са малко. Цената на TVIX-a е по-висока поради много фактори като това,че е PVR , a Popkorna не е , от вноса , от сервиза, от гаранцията. Миналата седмица дойде клиент и си купи TVIX , защото му се скапал Попкорна и му казали,че гаранцията е валидна ,но трябвало да си плати транспорта.
    Lazarus 18 от теб ли го е купил на гаранционната карта пишело ама е с такива микроскопични буквички тази малка подробност и отказали да му го сменят.
    В общи линии и ние продаваме А-110 модела тук, но когато клиент дойде и ги сравни 2 та плейъра незнайно защо си купува TVIX ,макар да няма никаква разлика, както твърдят някои потребители ,на които им се свидят малко повече пари

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Парите не са малко повече,а два пъти повече...

12. Тук е от
    Sep 2008

Въпросния TVIX 4100 с какви тунер(и) разполага?

ПС: исках да попитам за А-110 и торент клиента - когато торентите са 2-3 няма проблем, но когато сложих 5-6 (2 да тегля, а останалите за seed) пуканката заби след 1-2 часа. Предположих, че е от броя на връзките. Намалих ги на 90 и намалих и скоростите на сваляне/качване, но пак заби. Сега сложих брой на връзките 40 и ще видим. Някой забелязал ли да има такива проблеми и как ги е решил?
    Иначе от няколко дни насам съм собственик на устройството и съм много доволен! Общо взето работи според очакванията ми, като изключим проблема с многото торенти наведнъж. Изобщо няма нищо общо със гимнастиките дето досега ги правех от ПЦ да гледам филми.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от celestion
    .. Миналата седмица дойде клиент и си купи TVIX , защото му се скапал Попкорна и му казали,че гаранцията е валидна ,но трябвало да си плати транспорта.
    Lazarus 18 от теб ли го е купил на гаранционната карта пишело ама е с такива микроскопични буквички тази малка подробност и отказали да му го сменят.
    В общи линии и ние продаваме А-110 модела тук, но когато клиент дойде и ги сравни 2 та плейъра незнайно защо си купува TVIX ,макар да няма никаква разлика, както твърдят някои потребители ,на които им се свидят малко повече пари
    Тихомире, не ти отива да пишеш такива неща по форумите.
    Първо, в гаранционната ни карта няма нищо със шрифт под 10 pt, което е далече от "микроскопични буквички".
    Второ, досега нямаме нито един клиент, който дори да се е обадил със хардуерен проблем пък камо ли да е искал да го връща за сервиз.
    И трето, ние сме единствения европейски дистрибутор, който поема лично гаранцията на клиентите. Всички останали им пробутват международната гаранция и ги оставят да търсят съпорт от Китай или Щатите.
    Няма клиент, който да се е обадил за съвет на мен или колега и да не е получил съвет и информация.
    Много хора дори са ме питали за сравнение с вашите модели и никой не съм подвеждал като плюя по вашия продукт.
    Хляб има и за двете устройства и нека сам да прецени кое е за него.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2005

750 лв-950лв!
    а това струва само 634:
    http://www.asus.com/products.aspx?l1...70&modelmenu=1

16. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от hihimor
    750 лв-950лв!
    а това струва само 634:
    http://www.asus.com/products.aspx?l1...70&modelmenu=1
    Не знам защо се лъжете че тея мини-ПЦ-та стават за подобни цели както медия-танковете с хардуерен декодер?! Тази кутийка по всяка вероятност е с Атом процесор, който далеч не стига за декодиране на ХД видео, въпреки, че наличието на HDMI може да подлъже някой. В най-добрия случай може да се ползва като Bluray плеар, при наличието на такова устройство вътре или да си ползвате телевизора като монитор, но това е съвсем друг въпрос.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от jivkojj
    Не знам защо се лъжете че тея мини-ПЦ-та стават за подобни цели както медия-танковете с хардуерен декодер?! Тази кутийка по всяка вероятност е с Атом процесор, който далеч не стига за декодиране на ХД видео, въпреки, че наличието на HDMI може да подлъже някой. В най-добрия случай може да се ползва като Bluray плеар, при наличието на такова устройство вътре или да си ползвате телевизора като монитор, но това е съвсем друг въпрос.
    За горния пример незнам ,Но тои http://www.asus.com/news_show.aspx?id=13626 е с ATI Radeon HD 3400 series with 256MB DDR2 memory което е напълно достаатчно според мен.Само незнам колко струва!

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от oncho99
    За горния пример незнам ,Но тои http://www.asus.com/news_show.aspx?id=13626 е с ATI Radeon HD 3400 series with 256MB DDR2 memory което е напълно достаатчно според мен.Само незнам колко струва!
    Това е хитра машинка, но не трябва да се забравя, че си е компютър. Колко хора знаят как да настроят връзката с телевизора, да инсталират правилните кодеци, филтри и тн?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 148 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе