Страница 7 от 148 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от Mihailov
    lazarus18

щатите ги няма при поръчка от popcornhour.com
    това не е ли по принцип американски сайт имаш ли някаква идея

благодаря предварително
    Да, това е сайта за САЩ.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2007

ами защо ги няма щатите тогава при поръчка

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mihailov
    ами защо ги няма щатите тогава при поръчка
    Как да ги няма като са най-отгоре. Първи в списъка с държава. Избираш Add to Cart, Check Out, първо щат /State/, после Unated States, показва ти колко е таксата за доставка, Continue и после плщаш с Google Checkout. Трябва да имаш някаква кредитна карта.

5. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте на всички! От скоро и аз се сдобих с POPCORN Hour A-110. Като цяло впечатленията са много добри, след като преточих мултимедийното съдържание от ПС към вътрешния диск на А-110 работата с него се улесни още повече. Торент файловете се свалят също на вградениия диск - истинско удобство предвид ниската скорост за прехвърляне на данни от ПС дори и посредством лан кабел.
    lazarus18, по назад в темата беше писал че е възможно да се преглежда съдържанието на A-110 от кой да е компютър посредством http или ftp и да се свалят торент файлове от отдалечен компютър направо на A-110. Би ли ми казал става това? POPCORN Hour A-110 е свързан посредством лан кабел с настолно пс, а пс-то съответно с безжичен рутър

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kbch
    Здравейте на всички! От скоро и аз се сдобих с POPCORN Hour A-110. Като цяло впечатленията са много добри, след като преточих мултимедийното съдържание от ПС към вътрешния диск на А-110 работата с него се улесни още повече. Торент файловете се свалят също на вградениия диск - истинско удобство предвид ниската скорост за прехвърляне на данни от ПС дори и посредством лан кабел.
    lazarus18, по назад в темата беше писал че е възможно да се преглежда съдържанието на A-110 от кой да е компютър посредством http или ftp и да се свалят торент файлове от отдалечен компютър направо на A-110. Би ли ми казал става това? POPCORN Hour A-110 е свързан посредством лан кабел с настолно пс, а пс-то съответно с безжичен рутър
    Искаш да кажеш, че плеъра не е вързан към рутера ли? Или не съм те разбрал правилно?
    За да "виждаш" плеъра извън локалната си мрежа трябва да се направят едни настройки на рутера ти. Трябва да се пренасочат няколко порта да сочат към Попкорна.
    port 21 за FTP
    port 8883 за единия торент клиент
    port 8077 за Clutch торент клиента.

Така като напишеш откъдето и да е външното си IP където е плеъра, след него :8883 и директно си отваряш списъка с торентите.
    По същия начин и с FTP.

7. Тук е от
    Oct 2007

Плеъра не вързан към рутъра, тъй като все още нямам wireless usb адаптор за него. Благодаря за отговора, довечера ще проверя в настройките на рутъра съответните портове

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте,
    имам още един въпрос - има ли възможност да се гледа Българска ТВ от Нетерра през пуканката? Не живея в БГ и имах сателит, но програмите бяха много зле и реших да го махна, а не ми се закача ПЦ-то за телевизора.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от jivkojj
    Здравейте,
    имам още един въпрос - има ли възможност да се гледа Българска ТВ от Нетерра през пуканката? Не живея в БГ и имах сателит, но програмите бяха много зле и реших да го махна, а не ми се закача ПЦ-то за телевизора.
    Сори. Това е плеър за видео файлове. И като такъв се справя отлично. Не универсално мултим. у-во

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Всъщност то си е баш универсаално мултимедийно устройство, но не вярвам да стане това упражнение. Теоритично е възможно да възпроизвежда стрийм от интернет, но на практика тръгват страшно малък процент от тези стриймове.
    Все пак ще пробвам да добавя ръчно линк към даден канал от Нетера и ще видим какво ще стане.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Я дай линка и аз да пробвам "упражнемието" на iStar- a ! Ще е много интересно дали ще стане!

13. Тук е от
    Sep 2008

Да lazarus18, пробвай моля, ако не те затруднява! Аз досега да съм го поръчал това устройство, но тука в Германия има явно голям проблем с доставката. Говорят вече за срокове чак към края на ноември и постоянно ги преместват напред и се колебая от къде да поръчм.

ПС: надявам се че с радиото няма да има проблем, че както планирам да го закача към уредбата ще си слушам БГ Радио.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Повечето български радиа не тръгват, но довечера пак ще пробвам, че отдавана не съм опитвал, а те промениха доста неща по софтуера.

16. Тук е от
    Oct 2008

Това у-во може ли да чете двд от харда( video_ts или IFO файла) и поддържа ли двд менюта???

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от aats0123
    Това у-во може ли да чете двд от харда( video_ts или IFO файла) и поддържа ли двд менюта???
    Да, може да чете както VIDEO_TS структура така и директно ISO файлове с имиджи на ДВД дискове.
    Работи с менютата макар понякога някои менюта да се бъгват.

18. Тук е от
    Oct 2008

Благодаря за отговора!
    Утре смятам да си купя един А-110!
    Вярно ли е, че има проблем с NFS сървъри през Gigabit LAN или този проблем е изчистен в по-новите sw release-и

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 148 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе