Да, това е сайта за САЩ.Първоначално публикувано от Mihailov
Да, това е сайта за САЩ.Първоначално публикувано от Mihailov
ами защо ги няма щатите тогава при поръчка
Как да ги няма като са най-отгоре. Първи в списъка с държава. Избираш Add to Cart, Check Out, първо щат /State/, после Unated States, показва ти колко е таксата за доставка, Continue и после плщаш с Google Checkout. Трябва да имаш някаква кредитна карта.Първоначално публикувано от Mihailov
Здравейте на всички! От скоро и аз се сдобих с POPCORN Hour A-110. Като цяло впечатленията са много добри, след като преточих мултимедийното съдържание от ПС към вътрешния диск на А-110 работата с него се улесни още повече. Торент файловете се свалят също на вградениия диск - истинско удобство предвид ниската скорост за прехвърляне на данни от ПС дори и посредством лан кабел.
lazarus18, по назад в темата беше писал че е възможно да се преглежда съдържанието на A-110 от кой да е компютър посредством http или ftp и да се свалят торент файлове от отдалечен компютър направо на A-110. Би ли ми казал става това? POPCORN Hour A-110 е свързан посредством лан кабел с настолно пс, а пс-то съответно с безжичен рутър
Искаш да кажеш, че плеъра не е вързан към рутера ли? Или не съм те разбрал правилно?Първоначално публикувано от kbch
За да "виждаш" плеъра извън локалната си мрежа трябва да се направят едни настройки на рутера ти. Трябва да се пренасочат няколко порта да сочат към Попкорна.
port 21 за FTP
port 8883 за единия торент клиент
port 8077 за Clutch торент клиента.
Така като напишеш откъдето и да е външното си IP където е плеъра, след него :8883 и директно си отваряш списъка с торентите.
По същия начин и с FTP.
Плеъра не вързан към рутъра, тъй като все още нямам wireless usb адаптор за него. Благодаря за отговора, довечера ще проверя в настройките на рутъра съответните портове
Здравейте,
имам още един въпрос - има ли възможност да се гледа Българска ТВ от Нетерра през пуканката? Не живея в БГ и имах сателит, но програмите бяха много зле и реших да го махна, а не ми се закача ПЦ-то за телевизора.
Сори. Това е плеър за видео файлове. И като такъв се справя отлично. Не универсално мултим. у-воПървоначално публикувано от jivkojj
![]()
Всъщност то си е баш универсаално мултимедийно устройство, но не вярвам да стане това упражнение. Теоритично е възможно да възпроизвежда стрийм от интернет, но на практика тръгват страшно малък процент от тези стриймове.
Все пак ще пробвам да добавя ръчно линк към даден канал от Нетера и ще видим какво ще стане.
Я дай линка и аз да пробвам "упражнемието" на iStar- a! Ще е много интересно дали ще стане!
![]()
Да lazarus18, пробвай моля, ако не те затруднява! Аз досега да съм го поръчал това устройство, но тука в Германия има явно голям проблем с доставката. Говорят вече за срокове чак към края на ноември и постоянно ги преместват напред и се колебая от къде да поръчм.
ПС: надявам се че с радиото няма да има проблем, че както планирам да го закача към уредбата ще си слушам БГ Радио.![]()
Повечето български радиа не тръгват, но довечера пак ще пробвам, че отдавана не съм опитвал, а те промениха доста неща по софтуера.
Това у-во може ли да чете двд от харда( video_ts или IFO файла) и поддържа ли двд менюта???
Да, може да чете както VIDEO_TS структура така и директно ISO файлове с имиджи на ДВД дискове.Първоначално публикувано от aats0123
Работи с менютата макар понякога някои менюта да се бъгват.
Благодаря за отговора!
Утре смятам да си купя един А-110!
Вярно ли е, че има проблем с NFS сървъри през Gigabit LAN или този проблем е изчистен в по-новите sw release-и