Страница 18 от 148 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Да смених го и го отпуших в рутера,ама сега явно ше карам с този по подразбиране и него съм го отпушил в рутера?Искам да питам и защо през фтп прехвърлих един филм ,после си го преместих в папката видео и сега не мога да го изтрия от старата дава ми грешка!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2008

В "Adio Mode" настройките DTS, AC3, AAC и WMA Pro как трябва да са на Analog (PCM) или Digital ( RAW) ?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Зависи какво искаш да постигнеш и към какво си вързал плеъра като звук.
    Когато оставиш АС3/DTS на Analog звука се декодира от самия плеър и изкарва само стерео, а на Digital изкарва неразкодиран звук, който ресийвъра да ти декодира в 5.1.
    ААС и WMA Pro остави на Аналог, че едва ли ресийвъра ти ги има като декодери.

5. Тук е от
    Nov 2008

при мен силата на звука е увеличена до край, след като я намалих на 0 започна да свири добре. Установих че започна ли да я увеличавам над 0 започва да криви и да гъгне, колкото повече я увеличавам толкова по лошо става. Много благодаря Лазарус :-)

6. Тук е от
    Nov 2008

Ресивъра е хубав, Denon AVR-3808A, и съм ги свързал прес HDMI. Предполагам че трябва да има такива текодери?!

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jeffry
    Ресивъра е хубав, Denon AVR-3808A, и съм ги свързал прес HDMI. Предполагам че трябва да има такива текодери?!
    Да, май че Денон имаха такива. Тогава дръж всичко на Digital.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Наскоро нещо и мен взе да ме дърпа към HD плеарите , мн хвалят тия твиксовете от това което съм прочел , та какви са разликите примерно на Popcornhour 100 и Tvix HD M-4100SH ? Моето впечтление е че Tvix-a e неорпавдано скъп , от там нататък оставям на вас да се изкажете ?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

4100 е модел със стария Сигма чип и не се спрява достатъчно добре със по-тежките 1080р файлове. Иначе е много добра машинка.

11. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Дано поддържа и това като излезе: http://www.divx.com/divx7/ януари 2009.

12. Тук е от
    Dec 2008

Здравеите..да се вклуча и аз тука..наскоро,преди около 1-месец си купих Kaiboer k 100...много съм доволен,чете всичко от 720п до 1080п,дори филми от 40 гига ги млати като за закуска...имам само една забелешка имам проблем със DTS звук,не го подържа,може би със следваштите фирм,ште го оправиат,така казаха....излезна ми всичко със изпраштането по поштата и такси обшто 180евро.между другото живея в испания.Казаха ми че може да се инсталира firmware на попкорн 110,но не е препоръчително заштото може да стане фал и да не тръгне повече...не знам вие как мислите????? ето линк да видите за какво става въпрос......  http://www.hdplex.net/product.php?pr...age=1&featured

13. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте. Чета с интерес вашия форум и естествено стигнах до решението да си купя някакъв медиа плеър. Двоумя се между обсъждания от вас Popcorn Hour A110 и новия iSTAR H5. Виждам, че двама от активните членове на форума - lazarus18 и elcos, притежават подобна техника, а и останалите участници са много сериозно запознати с възможностите на този вид плеъри. Може ли да коментирате плюсовете и минусите на гореспоменатите модели, особено като се има в предвид, че и двата са с еднакъв чипсет - SMP 8635.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

"teriminator3" - недей да инсталираш фърмуер на попкорн - може да стане фал! Не мисля че ще мине много време преди да дойде и фърмуер за твоето устройство.
    "dimb" - който и от двата да вземеш няма да сбъркаш - разликите са по скоро козметични, отколкото сериозни. Можеш да мислиш за 2 те устройства като за 2 компютъра с еднакъв процесор и еднаква OS само с разлика по дънната платка.

16. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте , за кратко време и аз се обзаведох с нови техники, та вчера ми пристигна от USA А-110-та. Повечето неща по настройката ги прочетох тук и ми са ясни,но имам следния казус------искам звука от PCH да не се възпроизвежда от TV-то , а от киното ми. То обаче има цифров коаксиален вход,а пуканката е с оптика. Четох,че имало някакви преобразователи ли?? Другият начин за който си мисля, но незнам дали ще стане-----звука по HDMI кабела да си влезе в TV-то,то пък от своя страна има коаксиален изход,и съответно сигнала ще влезе в киното пак по коаксиал. Дали ще стане? Ако ползвам аналоговите изход/вход, съответно на PCH/кино дали звука ще е доста по зле и няма да 5.1 ??

17. Member
    Тук е от
    Jan 2005

нов(а) играч(ка) за 150 USD:
    http://www.vunow.com/index.php?page=...mart&Itemid=22

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте , за кратко време и аз се обзаведох с нови техники, та вчера ми пристигна от USA А-110-та. Повечето неща по настройката ги прочетох тук и ми са ясни,но имам следния казус------искам звука от PCH да не се възпроизвежда от TV-то , а от киното ми. То обаче има цифров коаксиален вход,а пуканката е с оптика. Четох,че имало някакви преобразователи ли??
    Я виж дали това ти върши работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 148 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе