Ползвай myIhome. Инсталирай го на компютъра и ще го виждаш от плеъра.
Виж също така няколко поста по-нагоре какво е написал ethernall в отговор на kaloman за firewall-a.
Ползвай myIhome. Инсталирай го на компютъра и ще го виждаш от плеъра.
Виж също така няколко поста по-нагоре какво е написал ethernall в отговор на kaloman за firewall-a.
За подредбата на музиката, понеже основно събирам пълни дискографии, за мене си съм установил за най-удобно в 3 основни папки - едната класичеста, другата "нормална" и третата чалги. Във всяка от тях има по 1 папка за всяка буква от азбуката и там мушкам съответния изпълнител. Има и по една папка "компилации".
Здравейтец
От няколко месеца имам Popcorn A-100 и едва днес му сложих вътрешен харддиск \Seagate 250 Gb - някакъв модел, който е оптимизиран за мултимедии\. Отделно, имам външен USB харддиск, на който имам качени доста филми. Моля да ми помогнете за следното - как да копирам файлове през USB-то на Popcorn-а? A-100 открива външния диск, всичко е ОК, но не мога да копирам файлове от него на вътрешния диск.
Аз съм си ги групирал по стилове:
Hard & Heavy
Jazz & RnB
Electo
Etno
и т.н.
Вътре в тези папки за сега не ми се налага да ги цепя по букви.
По подобен начин съм си организирал и филмите само дето допълнително съм ги разделил на HD и SD.
здравейте момчета,моля да ми обясните точно как да ползвам торента на пуканката
Сигорно ви досаждам с мойте въпроси но неразбирам нищо
ами погледни 1 страница назад. Дал съм линк с wiki къдетоса описани тея неща. Всичко е стъпка по стъпка обяснено. Едва ли някой ще се хване да го преписва същото.Първоначално публикувано от dilyn
Edit: случайно открих една особеност отнасяща се до УСБ-слейв функцията на А-110, а именно - при инсталиране на telnet, попкорн-а не може да се ползва като УСБ-слейв. За да можете да си ползвате отново кутийката като външен диск, преди да закачите УСБ кабела на към компютъра, изпълнете командата usbslave в телнет промпта.
качих Transmission Remote GUI като опитам да отворя торент фаила с нея ми изписва connection refused
Това не е ли същото но по нова версия : http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.htmlПървоначално публикувано от lazarus18
Абсолютно същото е и е същата версия - 5.1.3.Първоначално публикувано от elby
А самия Transmission инсталира ли го на попкорна?Първоначално публикувано от dilyn
Аак да го инсталирам на попкорна?
Искам да питам след като съм си инсталнал нова тема за попкорна,но не ми харесва как мога да си сложа старата синята която си беше оригиналната.Не виждам как да върна положението?
Благодарско!
Продавам проектор "Optoma EP719R" 500лв.
Цел-закупуване на Popcorn 110.
0895425605
Моля за извинение,че пускам темата и тук!
Здравейте,
От скоро имам А-110 и днес го вързах със суитч с компютъра и въпреки, че почетох във форума на Popcorn hour, не мога да се оправя с мрежовите настройки на windows-a и на попкорна.
Опитвам се да видя устройството като network share, за да мога да прехвърлям файлове от компютъра на вградения му хард.
С виста 32bit съм.
Някой дали може да ми помогне с настройките?
Благодаря предварително.
А ако дадеш ping IP address-a на Попкорна отговаря ли?
Да не са в различна работна група?
Или да "пречи" firewall-a?