Привет,
Какво и как трябва да кача на ПСто, зада виждам харда на РСН през USB Slave кабела!?
През мрежата го виждам в Workgroup, а закачено на кабела НЕ!?
Привет,
Какво и как трябва да кача на ПСто, зада виждам харда на РСН през USB Slave кабела!?
През мрежата го виждам в Workgroup, а закачено на кабела НЕ!?
Виж в ръководството от линка над твоя пост на стр. 12. Само, че свали exe файла от тук:
http://fs-driver.org/download/Ext2IFS_1_11a.exe
10ks
има ли значение, че в ръководството се цитира софтваре EXT3 .....exe
имаш ли впечатления от това ЕВО!?
мога ли да вържа лаптопа към порт на рутера, и дали с това ще подобря нещата по трансфера на големи ХД файлове към РСН - то? Така ще е в същата мрежа и би трябвало да го виждам, както е през ВИФИто. Имаш ли идея защо след като съм контаквал РСН то от лаптопа НО СЛЕД ТОВА СЪМ ИЗЛЯЗЪЛ и ДАЖЕ СЪМ ИЗКЛЮЧИЛ л-топа, и се опитвам да ко контактна през ПС-то казва, че " свързването на един и същ юзър с една и съща парола не е възможно" !?!?
koranto и аз съм с А-110 и имах същите проблеми с друсането и насичане. Какво ли не правих в пренагласи, но най-накрая смених телевизорите които така и не се справиха с това (Samsung 46A656, Sony 46W4000). След като минах на Philips 42PFL7603 проблема с изключително нетърпимото друсане изчезна. И при 24;25;50;60 Hz плавността е перфектна. Проблема не е в пуканката.
абсолютно вярно избора в това отношение се свежда до Панасоник или Филипс. Поне в това отношение не съм имал никакви проблеми и картината е перфектна...
няколкото случая на забиване, при мен отдавам на това че дакато плейва 1080р, го тъпча с фалове по 10г, а за охлаждане му подложих една кулър за лаптом с два безшумни вентилятора и алуминиев корпус и заспо, направо ще хване грип от студ...
Fata, колко постигаш като трансфер от лаптопа?
За паролата нещо си омазал настройките на Windows-a.
през ВИФИ-то N, 181mbps средно, което отговаря на ...
веднъж да го настроя тоя Виндоус, вече имам чувството че ще заключа тоя лаптоп в някой шкаф само за РСНто.... ебаси, чак почва да ми писва от тези настройки
Аз питах каква скорост на трансфер се постига. Примерно като пуснеш да се копира един файл към плеъра с каква скорост изписва, че се копира?
Lazarus18
не помня, но адски бавно този един файл от 10г , час, час и половина ....!? ще проверя давечера и ще докладвам...
Ти с кабел ли беше или с безжичен адаптер?
http://www.tenda.cn/product/show.php?productid-349.html
Някой знаели това дали става за пуканката
Трябва да се пробва крайния резултат, но това е процес за да може да се гледат на PS3. Те нямат птивилегията да гледат такива файлове директно.
последно с кабел... чакам в следващия фърмуеър за пипнат и ВИФИто, иначе рабити с ТП линка, но много бавно и нестабилно, при положение че Рутера е Linksys 610 N Dualband