Страница 45 от 148 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Машинката запали като откачих харда...и направих всичко друго както ме посьветвахте дано да нямам повече проблеми БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО

2.  

3. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Аз се ъпдейтнах през PCH( A-110). Функцията за auto framerate бачка и много ме радва! Пуснах филм със sub. и също работи- преди изоставаха и за да не си играя да ги компенсирам с бутоните по време на филм, предварително ги конвертирах в srt. Дискът отново не се гаси и предполагам, че пак ще трябва да спирам "casgle"!

P.S. Само спирането на "casgle" не помогна. В момента освен него съм спрял торента и "myiHome" и за сега кротува!

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Аз имам проблем с новият фирмуеър.След като съм го инстланал иска отделно да инсталира NMT приложенията,дал съм му да не форматира диска,да да ги свали от интернет,но само ми дава грешка - къде може да е проблема?

5. Тук е от
    Dec 2008

абсолютно същия случай и при мен.... отделно да инсталира NMT приложенията, без да форматира диска, като ги свали от интернет,.............но само ми дава грешка и грешка и оново и НИЩО !?!?!??!+?

6. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от elby
    Аз имам проблем с новият фирмуеър.След като съм го инстланал иска отделно да инсталира NMT приложенията,дал съм му да не форматира диска,да да ги свали от интернет,но само ми дава грешка - къде може да е проблема?
    Много е вероятно да е от претоварването на сайта. 56 МБ умножено по N нетърпеливи юзери не са шега.

Приложенията ги има в ъпдейта, защо не ги инсталираш оттам?

Edit: Ааааа, май разбирам къде ви е проблема: разархивирайте всички файлове в главната директория на USB-то. Инсталатора не може да намери приложенията ако са в поддиректория.

7. Тук е от
    Dec 2008

извинявай за лайзма, не разбрах кокво ще рече от ьпдейта!? това което ме кара да правя РСНто от интернет, трябва да го направя като апдейтвам фърма ли!?

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Fata
    извинявай за лайзма, не разбрах кокво ще рече от ьпдейта!? това което ме кара да правя РСНто от интернет, трябва да го направя като апдейтвам фърма ли!?
    сваляш фърмуера от сайта на попкорн (може и оттук: http://www.luckyy.com/01-17-090125-15-POP-403.zip ), разархивираш всички файлове в главната директория и четеш readme файла.

10. Тук е от
    Sep 2008

Да и при мен беше така - фирмуера се ъпдейтна онлайн, но приложенията не искаше - даваше постоянно "задачата не може да бъде изпълнена". Просто сървъра е претоварен. Ъпдейта през УСБ мина без проблем обаче и сега си инсталирам наново програмите
    За момента изглежда да е ОК всичко.

11. Тук е от
    Sep 2008

Искам да споделя един трик, който би бил интересен за тея които ползват онлайн услугите на пуканката и паралелно дърпат с торента нещо (като мен например). По време на гледане на клипчетата от youtube ми направи впечатление, че от време на време клипа спира за няколко секунди, което е доста досадно. Първоначално си мислех, че проблема е в интернет връзката ми т.е. че е претоварена. Случайно обаче забелязах, че проблема е другаде - в торент клиента. От време на време претоварва процесора и просто за стрийм процеса (mono) не остава изчислителна мощ. Решението накратко - просто сваляте приоритета на торент демона и всичко вече работи плавно. Как става:
    1. Пускате си телнет
    2. Виждате номерата на процесите:
    ps -A
    трябва да видите в списъка нещо подобоно:
    3809 root /mnt/syb8634/bin/transmission-daemon -g /share/.transmission -T -w /share/Download
    3810 root /mnt/syb8634/bin/transmission-daemon -g /share/.transmission -T -w /share/Download
    3811 root /mnt/syb8634/bin/transmission-daemon -g /share/.transmission -T -w /share/Download
    3. сваляте приоритета на всички - в случая при мен:
    renice +2 3809
    renice +2 3810
    renice +2 3811

4. наслаждавате се на нормално вървящи клипчета.

Ако не ме мързи ще направя скрипт, който да се пуска от cron демона на всеки 5-10 мин. и работата ще стане даже напълно автоматизирана.

12. Тук е от
    Dec 2008

а бе защо пак имам два торент клиента - торент и торент уеб !?
    моля кажете как е най-добре де се сетне FRAMERATE SYNC....!?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

След ъпдейта имаш само един торент - transmission, но е по-стара версия. Съвета ми е да повториш процедурата по инсталиране на Transmission 1.5 и да ползваш него.
    Autoframerate си работи добре засега, може да ползваш опцията, но аз я държа изключена. В крайна сметка 99% от нещата, които гледам са с 24р.

14.  

15. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

lazarus18, jivkojj бихте ли казали тази команда "4. Send the following commands via FTP: Windows: quote SITE CHMOD 755 installer.cgi" къде се изпълнява? Физически къде да напиша командата, че това ftp не ми е ясно?

Благодаря!

П.С. Става въпрос за ъпдейтване на трансмишън!

16. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Бе, хора, никой ли няма да помогне с тези пусти субтитри на VIDEO_TS формат?

Ако са вградени, откъде да ги пусна на пуканката? Ако са външни, къде да ги сложа, как да ги кръстя?

17. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    lazarus18, jivkojj бихте ли казали тази команда "4. Send the following commands via FTP: Windows: quote SITE CHMOD 755 installer.cgi" къде се изпълнява? Физически къде да напиша командата, че това ftp не ми е ясно?
    Аз го направих с fireftp: горе в дясно -> Tools -> Custom Command

Ама при мен тази команда не я прие, и го направих със: site chmod 755 installer.cgi

18. Тук е от
    Sep 2008

Да, командата се пише в командния ред на фтп клиента. Прави скрипта изпълним.

Цитат Първоначално публикувано от Tougi
    Бе, хора, никой ли няма да помогне с тези пусти субтитри на VIDEO_TS формат?

Ако са вградени, откъде да ги пусна на пуканката? Ако са външни, къде да ги сложа, как да ги кръстя?
    За съжаление нямам ДВД-та с БГ субтитри да видя дали мога да ти помогна
    Защо обаче VIDEO_TS, папката ли имаш в предвид? При мен по спомени трябваше да пусна директорията където е записана ДВД структурата с плей, а не самите файлове.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 148 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе