Вече са си оправили сайта цената е 410 лв.
Вече са си оправили сайта цената е 410 лв.
Накратко - машинката си заслужава и то много повече от Блу Рей плеър! Аз вече не бих и помислил да купувам Блу Рей... Е сега ако паднат на новото на днешните ДВД та и има повече заглвия из видиотеките бих си преосмислил мнението! Но при сегашните условия - просто няма начин!
Може ли да се свърже като компютър и да се гледат филми направо от локалната мрежа?
Има ли софтуер като интернет браузър
На първия въпрос - ДА без проблем.Първоначално публикувано от kaki
На втория - не съм пробвал ама мисля че няма за момента браузър. Могат само клипчета от определени сайтове да се гледат.
Това, което ми откри търсачката:
http://nmt1080.com/Network_Media_Tank-1.html
същите машини ли доставя? Попокорна само за фиктивно разнообразие ли е? Някой от експертите в областта би ли коментирал сравнимост на предложените модели, моля!
Какво имаш предвид под "фиктивно разнообразие"?Първоначално публикувано от docR
Има различни производители които произвеждат плеъри базирани на NMT софтуера.Хардуера се различава до накаква степен но функционалноста е една и съща. Това е като да имаш windows на различни PC та с различна конфигурация, но в крайна сметка все Windows върви. При плеърите нещата са още по унифицирани. Попкорна се произвежда от една фирма, другите плеъра са малко или много негови аналози.
Не е ясно и какво ще рече "същите машини"... Изобщо задай си въпроса по точно за да разберем какво те интересува иначе едва ли ще получиш отговор.![]()
Човека има предвид, че на този сайт са наблъскани всички възможни модели, но е видно, че явно е само за красота.
Или пък човека се е упражнявал да прави сайт с тези продукти.
Аз лично го следя от известно време, че някои продукти са ми интересни, но не виждам някакъв шанс за поръчка или поне за координати.
Някои от моделите пише, че ги има налични, а съм убеден, че още не се произвеждат.
Хмм. Ясно. Кой продукт е интересен между другото и какво може да има повече от IStar-a?
Между другото скоро прочетох това:
http://www.kaldata.com/comments.php?catid=2&id=37923
има доста интересен дизайн ама едва ли има нещо много повече като плеър.
Точно това имах предвид. Аз също следя да закупя подобна машина, но тук "има нещо гнило в Дания".Първоначално публикувано от lazarus18
Здравейте на всички и аз вече имам пуканка А110.Извинявам се на продавчите от БГ обаче ми го донесоха от щатите 215$+ малка такса за вътрешна доставка и нищо за през океана и до тук.Толкова за информация.
Сега обаче изникват някои въпроси:
Само с този /официалния-Атерос/WIFI адаптор ли работи джаджата?
Работи ли с някои музики например с music DTS,защото тези файлове са малко по-особени и са много готини за слушане.Имам такива записани на СД,обаче те се пекат по малко по различен начин.Или как да ги вкарам в твърдия диск за да ги просвири?
И още как се просвирват АУДИО СД/изключвам flac file,защото ако са на ape или разни cue и други имиджи не се сещам как ще стане/Копирах един АУДИО СД в пуканката и ми пише че не намира въобще някакъв файл.
Благодаря предварително!!!!!Защото нещо и гайда,който ми изпратиха е много посен.
Варианта някой да ти го донесе е най-добрия. То това важи за всяка техника от Щатите.
Тези дни обаче един мой познат му дойде директно поръчката до България от сайта на производителя.
Току що говорих с него и доста са го одрусали на митницата. 215$ за плеъра + 45$ доставка до БГ + 14% мито + 20% ДДС. Цялата работа малко над 500 лева и над 1 месец чакане. Важното е, че е супер доволен и днес цял ден не го е спирал.
Не знам при А-110 как е, но при мен на А-100 тръгват файлове с разширение .dts. Естествено трябва да имаш декодер/ресийвър да ги декодира. Audio CD-тата ги рипваш на wav файл и нямаш проблеми.
Не съм убеден, че това е най-правилния уред за слушане на музика. Едва ли има човек без отделен ДВД плеър, който се справя идеално с CD Audio, мр3, DTS и тн.
Оп,аудиофилите ,ако те набарат ще започне война по въпроса,че ДВД плеър се справя идеално със CD AudioПървоначално публикувано от lazarus18
.Тая пуканка да вземат да я направят 300лв,че да си взема и аз ...
Те аудиофилите много не четат тука. Хубавия аудио плеър е хубаво нещо, но то върви с много неща - подходящ усилвател, съответните колони /с Етери ако питам повечето БГ аудиофили/, кабели и интерконекти и аукустично обработена стая. Не съм дорасъл нито до HiFi, нито до аудиофилията.Първоначално публикувано от Vanquished
Иначе аз лично не смятам, че скоро ще има падане на цената на тези плеъри. Реално те нямат конкуренция. Нещо се говореше за конкурентен чип на Интел, който би могъл да разбута пазара. Или пък китайците да напускат Блу-рей плеъри с поддръжка на mkv.
Ако мога и аз да си задам може би тъпия си въпрос!Ако имам две лан карти на PC то (а аз ги имам
), мога ли да свържа "пуканката" просто с един лан кабел? И ако искам да гледам да речем стриим от Арена, а той бачка с техния си МОП или какъвто и да е там плейър, то какво се случва- пак ли трябва да опирам до връзката PC- TV или ?
Благодаря!
Здравейте
Някои може ли да ми каже от кой сайт в щатите може да се поръча A100,че от официалния нещо не става
мисълта ми е познат да ми го поръча и да ми го донесе