Страница 5 от 148 ПърваПърва ... 345671555 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: POPCORN Hour A-100 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Ако мога и аз да си задам може би тъпия си въпрос! Ако имам две лан карти на PC то (а аз ги имам ), мога ли да свържа "пуканката" просто с един лан кабел? И ако искам да гледам да речем стриим от Арена, а той бачка с техния си МОП или какъвто и да е там плейър, то какво се случва- пак ли трябва да опирам до връзката PC- TV или ?

Благодаря!
    Предполагам, че е въпрос на настройки на компютъра. Докараш ли мрежата до плеъра може да правиш каквото си искаш - да копираш файлове, да гледаш филми/слушаш музика директно от хард диска на компютъра и тн.
    За връзка РС-ТV забравяш - това е един от най-големите плюсове.
    Това за стриймване директно от Арена не съм го пробвал.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2007

Мисля да взема А-110 но бихте ли ми разяснили някои практически въпроси:
    1.) Имам 250гб HDD в PC. В комплекта той не е включен. Аз не съм компютърен спец. Диска е разделен на 5 части. Трябва ли да го подготвя (форматиране, обединяване ...), мога ли сам да го поставя или са необходими по-специални познания?
    2.)В Технополис видях USB-WiFi на половин цена спрямо предлагания в сайта. Има ли значение кой ще използвам?
    3.)Имам ADSL вкаран в мой рутер за връзка с лаптоп (Виста). На обикновен български (без специализирана компютърна терминология) бихте ли ми обяснили как безжично ще прехвърлям свалени филми на плеъра или само с кабел?
    4.)Има ли опция за промяна големината на субтитрите или как може да ги уголемявам?
    5.)Менюто на машинката излиза на TV ли или трябва да се чете на дисплей?
    6.)Има ли превод на български на ръководството за работа?
    Предварително благодря!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от docR
    Мисля да взема А-110 но бихте ли ми разяснили някои практически въпроси:
    1.) Имам 250гб HDD в PC. В комплекта той не е включен. Аз не съм компютърен спец. Диска е разделен на 5 части. Трябва ли да го подготвя (форматиране, обединяване ...), мога ли сам да го поставя или са необходими по-специални познания?
    2.)В Технополис видях USB-WiFi на половин цена спрямо предлагания в сайта. Има ли значение кой ще използвам?
    3.)Имам ADSL вкаран в мой рутер за връзка с лаптоп (Виста). На обикновен български (без специализирана компютърна терминология) бихте ли ми обяснили как безжично ще прехвърлям свалени филми на плеъра или само с кабел?
    4.)Има ли опция за промяна големината на субтитрите или как може да ги уголемявам?
    5.)Менюто на машинката излиза на TV ли или трябва да се чете на дисплей?
    6.)Има ли превод на български на ръководството за работа?
    Предварително благодря!
    1. - ATA или SATA ти е харда, понеже има значение? Машинката сама извършва създаване на партишъни и форамтирането им при пускане на специален wizard. ВСИЧКО съществуващо на харда се затрива при тази процедура.
    2. ДА има. Поддържа се само МНОГО ограничен набор от WiFi. Този който е в Tehnopolis НЯМА да работи с машинката!
    3. Безжично - само ако си купиш съответния безжичен адаптер и си го настроиш за връзка с рутера. Иначе с кабелче!
    4. ДА! Има и промяна на сянка, цвят, позиция на субтитрите. Промяната става чрез дистанционното.
    5. Е това вече е глупав въпрос! На телевизора излиза всичко естествено. Другия вариант е повече от странен!
    6. Тц. Освен това трябва да се чете и много английски форуми - особенно ако искаш да ползваш екстрите - като стрийминг към компютър и торент клиента. Изобщо ръководството дава само обща идея за работата и не е от голяма полза!

5. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    5. Е това вече е глупав въпрос! На телевизора излиза всичко естествено. Другия вариант е повече от странен!
    Благодаря зо отговорите! Не знам но мисля, че е SATA. Не разбрах мога ли да го поставя сам? За 5 - въпроса ми е провокиран от следното. Имам последно поколение маса с вградена система за домашно кино на SONY (G-900) но въпреки HDMI връзката с TV, можеш да четеш само от вградения дисплей въреки дистанционното. Налага ми се да ходя до него понякога, което е много неудобно.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И аз да напиша нещо:

2. В техните модели има драйвер само за WiFi с Atheros чипсет. Какъвто и друг да сложиш няма да работи. За съжаление те са все още доста скъпи и не се предлага разнообразие от модели.
    3. С рутера няма да имаш никакви проблеми. Това е устройството, с което не съм имал никакви проблеми - свърваш, включваш и си готов. За прехвърлянето на файлове и плейването им директно от компютър ние ще ти помогнем ако имаш някакви трудности.
    4. Да, менюто излиза на екрана и е доста подробно. Има го и на български език макар да има какво да се желае още по превода.
    6. Тук наистина има затруднение. Ръководството е доста кратичко и се налага доста да се чете по интернет. Пак зависи колко искаш да навлизаш в материята. Ако идеята ти е да си сваляш филми и да гледаш не ти трябва ръководство.

Провери какъв ти е диска за да видиш кой модел да вземеш. Ако е IDE/PATA/ спокойно може а минеш и с А-100.
    Дриго, което е важно да знаеш е за поддръжката на DTS. Към какво смяташ да го връзваш освен телевизора? Домашно кино, ресийвър или направо в ТВ?

7. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    И аз да напиша нещо:

2. В техните модели има драйвер само за WiFi с Atheros чипсет. Какъвто и друг да сложиш няма да работи. За съжаление те са все още доста скъпи и не се предлага разнообразие от модели.
    3. С рутера няма да имаш никакви проблеми. Това е устройството, с което не съм имал никакви проблеми - свърваш, включваш и си готов. За прехвърлянето на файлове и плейването им директно от компютър ние ще ти помогнем ако имаш някакви трудности.
    4. Да, менюто излиза на екрана и е доста подробно. Има го и на български език макар да има какво да се желае още по превода.
    6. Тук наистина има затруднение. Ръководството е доста кратичко и се налага доста да се чете по интернет. Пак зависи колко искаш да навлизаш в материята. Ако идеята ти е да си сваляш филми и да гледаш не ти трябва ръководство.

Провери какъв ти е диска за да видиш кой модел да вземеш. Ако е IDE/PATA/ спокойно може а минеш и с А-100.
    Дриго, което е важно да знаеш е за поддръжката на DTS. Към какво смяташ да го връзваш освен телевизора? Домашно кино, ресийвър или направо в ТВ?
    Благодаря за разясненията! Масата на Сони има вграден ресийвър и няколко HDMI входа за различни устройства.
    http://www.electron.bg/product_info....21977187990c76
    На диска пише Maxtor 250GB PATA HDD 3,5 series. Този вид става ли за А110или задължително трябва да взема А100?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от docR
    Благодаря за разясненията! Масата на Сони има вграден ресийвър и няколко HDMI входа за различни устройства.
    http://www.electron.bg/product_info....21977187990c76
    На диска пише Maxtor 250GB PATA HDD 3,5 series. Този вид става ли за А110или задължително трябва да взема А100?
    При всички положения няма да имаш проблеми със звука. Дори и ако по някакъв начин не стане с HDMI да мине и звука /има такива случаи/ то ти имаш и коаксиален и оптичен вход, по-който при всички положения нямаш проблеми. Имаш си и DTS декодер. При това положение не виждам защо ти да даваш повече пари за А-110.
    Дали може да се сложи стария диск в А-110 ще питам и ще ти каже след малко.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Аха - с DTS - а няма да имаш проблеми! Не е лоша идеята да си вземеш А100, тъй като диска ти е - ATA и интерфейса на А100 е ATA.Таман и пари ще спестиш! С включването на диска би трябвало да се оправиш. Пъхат се 2 кабела, като може да се сложат само по един начин!
    По принцип най големия недостатък на А100 - липсата на DTS декодиране при теб не е проблем, тъй като имаш декодер който ще върши тази работа!

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Aз мисля да си взема един А-110 и се чудя какъв харддиск да му сложа. Иска ми се нещо от рода на 500GB или 750GB. Дали ще е добре? По малък от 500 не ми се слага. Кой от наличните на пазара харддискове е най-удачен вариант като най-безшумен, малко греене и т.н. Моля за вашите мнения.
    Благодаря!

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Аз съм с 500 ГБ Seageate . Не се оплаквам.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

elcos устройството нали няма вентилаторче? Как е с греенето и кой модел ползваш на марката харддиск?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Aз мисля да си взема един А-110 и се чудя какъв харддиск да му сложа. Иска ми се нещо от рода на 500GB или 750GB. Дали ще е добре? По малък от 500 не ми се слага. Кой от наличните на пазара харддискове е най-удачен вариант като най-безшумен, малко греене и т.н. Моля за вашите мнения.
    Благодаря!
    Ето тук има списък и коментари за всякакви дискове как работят с A-110:
    http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=7735

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Аз съм с 500 ГБ Seageate . Не се оплаквам.
    Ти ли си писал в Замундата, че не ти върви Jorney to the Center of the World 1080p? Защото при мен върви без грижи от вградения диск.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18

Ти ли си писал в Замундата, че не ти върви Jorney to the Center of the World 1080p? Защото при мен върви без грижи от вградения диск.
    НЕ! Филма си бачка без проблеми. И там съм elcos, потребителя с проблемите е sepiko.
    Цитат Първоначално публикувано от soon
    elcos устройството нали няма вентилаторче? Как е с греенето и кой модел ползваш на марката харддиск?
    Има - ама е изключено заводски. Може да се включи ако ти загрява. По принцип при големи горещини става топла кутията ама иначе няма проблем. Иначе диска е 500GB SEAGATE BARRACUDA SATA2/7200/32MB. Ама съм го взел единствено поради най - изгодното съотношение ( по време на покупката) цена - капацитет. И още нещо аз съм с ISTAR. Той е с много малка кутия и харда е вънка. Така че имай това в предвид!

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Странно, в коментарите един с PCH и един с iStar са се оплакали, че имат проблеми с този филм.
    Не знаех, че има друг с iStar в БГ.

Иначе моделите на Pocornhour са без вентилатори.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Да добавя на този филм съм пускал САМО семпъла! Така че довечера ще пусна целия филм и ще пиша как е хавата.
    Освен това още не съм с последния фърмуер. Това може и да окаже някакво влияние.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 148 ПърваПърва ... 345671555 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе