Благодаря lazarus18!
Вече си избрах един WD75000.
Сега ми трябва един външен харддиск 1TB който да работи добре с модела А-110.
Благодаря lazarus18!
Вече си избрах един WD75000.
Сега ми трябва един външен харддиск 1TB който да работи добре с модела А-110.
Филма Jorney to the Center of the World 1080p,аз го пуснах по мрежата т.е.от харада на PC-то и има леки артефакти.В моменте нямам вграден диск в пуканката за да го пробвам,но мисля че няма да има проблеми.
Имам един въпрос-защо преди около месец като сложих новият фърмуер,като си пусна пуканката от дистанционното неще да се инициализира т.е. не излиза нищо.Като го изключа и включа от захранването всичко е ОК.Модела е А-100...
В съседната тема има списък с външни дискове:Първоначално публикувано от soon
http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=8153
Иначе в отговор на въпроса за IDE диск в A-110 се оказва, че може да стане, но допълнителен преходни, който не е скъп, но е играчка да се намести в кутията.
А как го гасиш преди това? И на мен ми се е случвало, но като изчакам малко повече и разцъкам бутоните се появява картина.Първоначално публикувано от KonanVarvarina
Нормално от дистанцоинното...
Искам да добавя че филма Jorney to the Center of the World 1080p върви нормално от HDD но наистина има артефакти на доста места. Интересното е че на същите места се получават същите артефакти ако се ползва кодека на CyberLink на PC. Със други кодеци нещата са доста по добре.Смятам че има някакъв проблем при самия енкодинг на филма, защото други 1080р релиизи си вървят без проблем.
Нека се намеся и аз. Според мен проблема при външните дискове идва от нуждата от захранване през USB порта, тъй като MASS STORAGE протокола е достатъчно унифициран. Лично аз тествах един USB to SATA кит за 15 лв, който има отделен адаптер за захранване и стандартни 3.5" HDD 500, 750 и 1000 GB SEAGATE вървят без проблем. Иначе едно Prestigio 120 ГБ джобен модел хард си върви без никакви проблеми само захранено от USB.Първоначално публикувано от soon
Между другото да те разочаровам - TB все още е мечта. За съжаление 1000 ГБ не са TB поне според OS, а и след създаване на партишъни и форматиране си отиват около 100GB. Sorry, това е положението!
Да, бе elcos - говоря за външен харддиск от 1000 GB или 750GB USB HDD, който да се справя в плейването чрез А-110.
Аз за известно време ползвах този модел със А-100:Първоначално публикувано от soon
http://www.plesio.bg/product.php?pro...section_id=826
Всички външни дискове с такъв обем си имат собствено захранване и това не е проблем /освен допълнителните кабели/.
Работи без никакви проблеми. Май го има и в по-големи размери. Само предупреждавам, че през USB производителността е малко по-ниска отколкото през вътрешния диск. Мисля, че в последния софтуер стига до ~28Мбита/сек. през USB и ~38Мбита/сек през вътрешния.
lazarus18, а има ли външен от всички с най-добра производителност или всички се държат еднакво? Как вървят файлове 720р 1080пр от външен харддиск?
Аз съм пробвал само този. Нямам идея дали скоростта се влияе от марката и модела. Ограничението всъщност идва от плеъра. 28 мегабита е пределно достатъчно за 720р и 1080р. Те стигат максимум до 10-11 мегабита среден битрейт. Проблем може да се появи ако има сцена със битрей над максимума, но това съм го срещал само веднъж на прословутата сцена с птиците от Planet Earth 1080p версията.Първоначално публикувано от soon
ще ми каже ли някой къде от Щатите мога да си поръчам пуканката А-100 при положение че има кой да ми е донесе от там
От popcornhour.com спокойно може да си го купиш. Има 20$ доставка и общо излиза 200$. Така ще ти е най-евтино ако наистина има кой да ти го донесе. Само за всеки случай човека да не слага фактурата в кутията му, че ако случайно го проверят може да го накарат да плаща на митницата.
пробвах ме но няма поръчка от щатите
има ли някакво друго решение
lazarus18
щатите ги няма при поръчка от popcornhour.com
това не е ли по принцип американски сайт имаш ли някаква идея
благодаря предварително