Ако успееш да го закачиш, можеш първо да пробваш да изтриеш ръчно всичко от първия партишън (NMT) и да инсталираш отново - той и без това няма да ти трябва, щом си стигнал до там.
Преглед за печат
Ако успееш да го закачиш, можеш първо да пробваш да изтриеш ръчно всичко от първия партишън (NMT) и да инсталираш отново - той и без това няма да ти трябва, щом си стигнал до там.
благодаря момечета, ще пробвам
по някое време дръпнах такъв драйвер тук от форума
Сега се сетих нещо. Я пробвай първо с това:Цитат:
Първоначално публикувано от Fata
http://www.nmtinstaller.com
# Ability to Clean the NMT (Reinstall default NMT Applications)
# Ability to Deep Clean the NMT (Reinstall default NMT Applications and move out non-default folders)
Интересно, дали пуканката ще се справи с тези:
http://thevideobay.org/browse/cat/video
Линкът нещо не се отваря при мен...Цитат:
Първоначално публикувано от Tougi
Какво им е особеното на файловете там?
Това е наследникът на thepiratebay. Действително, в момента не се отваря. То и преди на заглавната страница имаше предупреждение с ЕЙЙЙ такива букви, че сайтът е в тестов режим...
Здравейте,
Максималната ми скорост на сваляне на филми през пуканката е около 900 kb/sec без да съм слагал ограничения в нито една от опцийте на пуканката и на рутерат ми.Пробвах с около 10 филма но максималната скорост на сваляне беше същата.Пробвах да сваля същите филми само че с настолния компютър и там скоростта на сваляне си беше нормална 2.4 mb/sec .Защо може е да така? Аз лично не се сещам.
някой да знае дали продават вече у нас Popcorn Hour C-200? http://www.popcornhour.com/onlinesto...nfo&item_id=12
Те още никъде не го продават така че няма как тук да се продава.Цитат:
Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Отворил ли си порт 51413 в рутера?Цитат:
Първоначално публикувано от DIORSTOYANOV
Такааааа ... сегаааа, ще се постарая да бъда максимално кратък, но трябва да опиша ситуацията.
Хардуеър.
1. Телевизор: Samsung LE40A786 (и преди и след ъпдейт на firmware при игра на Gran Turismo и др. на PS3 проблем с лаг няма ! )
2. AV Reciever: Yamaha RX-V663
3. PC - Laptop Toshiba Satellite X200-25g
След доста четене и настройки - успях да подкарам хардуеърното ускорение през видео картата (8700GT).
Проблема, който стои пред мен е следният - той ме кара да прибегна до закупуването на Popcorn Hour NMT A-110.
При пускане на HD филми - DTS звукът си върви. При пускането ма музика DTS - албуми ... звук няма. Тошибата е свързана към ресивъра чрез HDMI. Всякакви плеъри / кодеци и настройки. ТЦ.
Молбата ми към хората с Popcorn Hour NMT A-110 е да свалят примерно албума на Металика от 91 - ва в DTS формат и да кажат - могат ли да го пуснат през пуканката.
П.П
Голям меломан съм и имам цели лейбъли на музиката, която много обичам - предимно във FLAC.
Popcorn -а би ми дал свобода за складирането на над 1TB музика, но ме лишава от възможността на ползвам макар и смешната CREATIVE Sound Blaster X-Fi Notebook.
Но пък нямам дори и бегла представа как се справя пуканката със звука.
Може би разковничето е закупуването на качествено DVD - през което да пускам музиката, но не се сещам за DVD с FLAC съвместимост...
Свалих този албум- Metallica (1991) - Black Album (DTS) за да пробвам. При мен "пуканката" е свързана с HDMI към ресивър и от там с HDMI към ТВ, а аудио настройките са на DTS-HD и Digital на първите два таба. Албумът се просвири без проблем и ресивърът го разпозна като DTS. След това пробвах без да включвам ресивъра, като промених аудиото на "пуканката" на Analog, но така изкарва само шум. Интересно, че и на ПСто като пробвах с BS и MPC изкарваше само шум и чак с VLC просвири. Дано съм помогнал.
Естествено, че плеъра поддържа DTS музика.
Засега единствения проблем е като албума е записан като един .wav файл + .cue. Не знам дали са го оправили да разпознава отделните песни.
Нека някой да пробва със този албум, че ми е разкачена техниката в момента:
********************/details.php?id=17...ist=1#filelist
Като стана дума за музика...
Off-topic: Случайно ми попадна покана за Фафлите. Не съм меломан, не бих могъл да поддържам коефициент там, пък ми е жал да пропада бадява. Та ако някой от форума ляга и става с мечта за вафли, нека се обади на лични.
Здравейте, имам следното питане.
Притежаван А110, и тъйкато киното ми няма оптичен вход ползвам това: http://eshop.bg/eshop3/index.php?url...&get_keys=myid за да слушам DTS. Всичко хубаво, но за белязах че ако увелича малко повече VOLUME-то на киното се появява едно много силно кривене на звука ( пищене) , основно на сцените с ефекти. Предполагам,че проблема ми е от конвертора (отворих го-освен кондензатори и резистори има и този чип HD74HC04P ) , въпроса ми е къде бих могъл да търся проблема? Благодаря предварително !!!