Страница 9 от 148 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    Първото на WD изобщо не го намирам в сайта им и единственото място където пише, че поддържа MKV е в посочения сайт. Отделно няма никакви мрежови възможности и трябва да се разчита само на външен твърд диск, няма вграден торент, не пише да поддържа субтитри на кирилица и още куп други екстри.
    ето го сайта на производителя за устройството: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572
    в Европата е 99 евро и по-малко: http://www.surcouf.com/Catalogue/fic...53&idPartner=4

вероятно тепърва ще се появат ревюта и сравнения - все пак джаджата се появи през ноември, а до коледното пазаруване има време....

и очевидно е ориентирана към обикновения потребител, на който не му се занимава с мрежи, сървъри, рутери и т.н. - пъха си човека юсб-то на външния диск и готово..

а и имам смътното усещане, че скоростта на трансфер по usb, дори 1.1, е по-височка отколкото по мрежата...
    и кво като няма вграден торент клиент - нали компютъра ми има?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Аз следя от няколко дена нарастващата информация за този продукт на Western Digital.
    Мога да отблежа следните плюсове и минуси, които ми се набиват засега:

Плюсове:
    ниска цена
    приличен дизайн
    възпроизвежда 1080р почти без проблеми
    поддържа MKV
    подредено и лесно меню

Минуси:
    липсват каквито и да са мрежови функции
    липса на връзка с интернет
    не е много ясно колко добър ще е съпорта и колко често ще излизат ъпдейти на софтуера, а това е изключително важно за такъв тип плеъри.
    засега не поддържа субтитри на кирилица
    някои потребители се оплакват от излишно и прекалено "подобрение" на картината

Това, че фирми като WD започват да навлизат на пазара на този тип устройства само може да ме радва. Дано това доведе до спадане на цените на HD оборудването.

4. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia

Интересно ми е от къде стана ясно, че не поддържа кирилица това у-во на WD?

Aз все още клоня към А-110 та само това да питам без да отварям тема за него.

В сайта пише за субтитри, но какви мога само боб да хвърля Четох едно ревю доста прилично, но крайно неизчерпателно ревю.

Също при такъв тип у-во дали ще поддървжа флашване от USB порта

5. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Според ръководството му пише, че може да се ъпдейтва софтуера. Остава WD да се заемат сериозно и да пускат регулярно ъдейти за него.
    За субтитрите ми каза един от потребителите му, на който писах във avsforum. Пратих му два файла и при него излизали маймуни. Прати ми снимка.
    В петък говорих с вносител на WD в България за този модел, но те изобщо не знаеха за съществуването му.
    Във youtube.com има клипове как работи с кратко ревю.

6. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia

Meрси за изчерпателния отговор.

Какво особено има при Egreat спрямо А-110 и руското чудо?

7. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Ние мислехме да предлагаме и моделите на Egreat и още не сме се отказали напълно, но имаме малки притеснения как ще реагират с ъпдейтите. Техните модели не могат да работят директно с ъпдейтите на Popcorn Hour макар да са 99% същите и да ползват същия софтуер. Иначе модела, който получихме като мостра и тествахме си работи доста добре. Не мога да кажа, че има нещо значително повече, което да оправдае малко по-високата му цена обаче. Дизайна му също е леко притеснителен.
    Ако под "руско чудо" имаш предвид Dune HD не мога да дам кой знае какво инфо. Цената му е стряскаща според мен.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia

Ок, гледам в hardware.info определено бие по точки попкорн спрямо DVICO. Egreat щом идва по-скъп няма идея.

Иначе руското мислех, че е Istar пък то било СА. ISTAR H5 188$ + shippment incl. по разгледах параметрите и има разни екстри, но не знам какво ще липсва имам за четене http://www.mpcclub.com/modules/Revie...view_istar.pdf

Колкото до Dune HD невероятни възможности, но цената не я видях, явно не е за гледане и като направим factor in the shippment for support aко се наложи и съм до там.

Ще пазарувам от BG то се е видяло

10. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте отново,
    аз все още се ослушвам за поръчката на А-110, но попаднах на следното устройство: Azbox HD HDTV Receiver:

http://reseller1359.res.dd3724.kasse...HD_Premium.pdf

Според спецификациите има същите функции както пуканката (ползва същия Сигма SMP 8634 LF процесор), но като допълнение има 2 тунера по желание:
    * DVB-S2/S; DVB-T2/T (окомплектован по подразбиране с DVBs2 + DVB-T)
    * DVB-C2/C; ISDB-T
    -значително по-красива кутия с 14 линиен дисплей
    -естествено може да се сваля видео през 2-та тунера
    -вграден WLAN
    -Linux OS,
    -дреболии от рода на 2xSCART; CI слотове, EPG

Трябва да започне да се продава след 17.11 на цена около 300Евро в Германия без хард-диска.

Знам че ту има хора който живо се интересуват от подобни устройства и ми стана интерено дали някой има повече информация относно това, което изглежда доста привлекателно

Едит: ето какво е дадено да подържа като мулитимедия:

* Audio: MP3, WAV, AIFF, WMA, Ogg Vobis
    * Снимки: JPEG,BMP,TIFF,GIF, PNG
    * Video: MPEG1,MPEG2, MPEG4,DivX,XviD,MKV, AVI SSF (с подръжка на субтитри)
    * Video-Audio Aüflösung:MPEG-2/MPEG-4 Part 10 AVC/H.264 HD,HP@L4.0 1920x1080@50Hz(MPEG-2 ISO/IEC13818 Transport Stream Spezifikation)
    * Eingang: max 90 MB/s
    * Aspect Ratio:4:3,Letterbox,16:9,Pan Scan

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз също следя развитието на това устройство, но то по-скоро е HD приемник с елементарни виде функции. Ясно е, че има възможности да плейва същите неща като Popcorn и Tvix, но дали софтуера му е на това ниво ще стане ясно по-натам.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Azbox-a е голяма мания - особенно ако има хубав софтуер и може да се вземе за описната цена. Все още не е ясно какъв ще е съпорта, но ако това нещо го имаше когато умувах какъв плеър да си взема май ISTAR-a щеше да "изгори".
    Имам чуството че ако се окаже качествено ще има още една " играчка " в къщи и ще ме гледат леко накриво... Ама ще поживеем - ще видим!
    Между другото CI слотове - те хич не са дреболия... Ама ще ги е в немските във pdf- пише 365 EUR! Те докато го пуснат може и 1000 евро да го направят !
    И последно това ли е окончателния вариант за задния панел? Мисле че това е 3 тата или по нова версия на раположението на конекторите?!?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

А това пък е малка мания http://www.audioarte-bg.com/index.ph...&tid=5&pid=209 ,но много дебело излиза.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    А това пък е малка мания http://www.audioarte-bg.com/index.ph...&tid=5&pid=209 ,но много дебело излиза.
    Всичко хубаво, но не може да плейва най-важните формати. Отделно е със стария Sigma чип, който издиша на по-тежки файлове 1080р. Иначе откъм аудио и външен вид е изпипано.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Оф,бях забравил,че нямаше MKV.Ама пък е с Wolfson DAC

17. Тук е от
    Sep 2008

Ето от тук се поръчва AZBOX-a за 299Евро. Пише че почват да доставят от другата седмица:

http://www.bosnasat.com/product_info...-Receiver.html

18. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Аз също следя развитието на това устройство, но то по-скоро е HD приемник с елементарни виде функции. Ясно е, че има възможности да плейва същите неща като Popcorn и Tvix, но дали софтуера му е на това ниво ще стане ясно по-натам.
    Linux

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 148 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе