Страница 59 от 148 ПърваПърва ... 949575859606169109 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

с какво най-добре да конвентирам субтитирите!?

2.  

3. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Нямам представа с коя програма е най- добре. Аз го правя със SW- два клика и си ок! Ползвам я и да нагласям субтитрите за някои HD рилийзи, ако се забавят майсторите.

4. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

десен бутон върху иконката SMP8634 Share (Pch-a110) и ми иска парола и име,малко помощ моля

5. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Просто си го натоварил доста. Опитай с 1-2 торента дали е по-добре. Отделно спри всичко излишно от NMT Apps да не товарят излишно. Все пак машинката не носи голяма душа.
    Ако се вгледаш в картинката (поне в тази част която се вижда) натоварването изобщо не е голямо. При мен 8-10 торента с общ трафик над 2.5 МБ/сек изобщо не забавят интерфейса.

Esper: Remote GUI как работи? И той ли се бави? Трансмисията 1.50 ли е или 1.51? 1.50 имаше проблем с използването на CPU. Ако е 1.50, използвай Community Installer-a и сложе 1.51.

Струва ми се, че по-скоро има нещо в конфигурацията на мрежата.

Esper, дай малко повече информация - топология, маски и т.н настройки. Колкото и да изглежда невероятно, една мрежа може да работи и с някоя дефектна двойка на кабела или лош контакт, просто ще се мъчи непрекъснато. Каква е скоростта на трансфер на файлове? Постоянна ли е, или скача нагоре-надолу?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dilyn
    десен бутон върху иконката SMP8634 Share (Pch-a110) и ми иска парола и име,малко помощ моля
    ime - nmt
    password - 1234

7. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

а получисе,благодаря на всички(LAZARUS)

8.  

9. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Ей много разбира тоя човек,добре че има такива като него да помагат на такива не нищо незнаещи като мен
    Поклон!!!!

10. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

То аз пак ще се изкажа не по темата, но все пак има нещо общо с пуканката...

През уикенда тормозих една мрежова кутия - Raidsonic IB-NAS4210-B. Не става за работа с РСН. Причината е само една - вграденият медиа сървер (Twonky Media server, 30 дни триал) официално не се поддържа от производителя. Т.е., даже и да си го купите (~30 евро) ще си останете вечно с вградената версия 4.4.1 която на всичко отгоре не можах да накарам да види .mkv файлове и video_ts директории.

Иначе, другите функции (торента не съм го пробвал, щото и така знам, че е пълна скръб) са добре направени и лесно конфигурируеми. Самбата тръгна от воле, при около 10-12 Мбит/сек към пуканката няма никакви проблеми (не съм я пробвал с по-голям бит рейт), трансфера по NFS нещо се запъна - насича, но не съм задълбавал за да разбера защо. FTP-то също не създаде никакви проблеми. По дефиниция NAS-а е с 1Gbit LAN, но в момента е включен на 100 Мбит и прави 6.5-7.0 МБ/сек. от/към компютъра, около 3.6-3.7 МБ/сек към пуканката. Ако имам време, утре ще го вържа в къщи да видим как ще се държи на 1Gbit.

Най-важното - партишъна за данни се форматира в NTFS! (системният е ext3) и е видим през USB без никакви драйвери. Може да се форматира и като ext3, че даже и като FAT32.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от Tougi
    Това трябва да го въведеш с дистанционното през екрана на телевизора (в менюто за web services", а не в браузера на компютъра.
    Най-трудно ми беше с "подчертавката" - "_" щото при въвеждане тя не се вижда.
    Направо имаш по напитка от мен - проработи мамка му и прасе!
    Обаче аз издържах само до http - след това му боцнах една клавиатура и стана доста по-бързо

Ако се вгледаш в картинката (поне в тази част която се вижда) натоварването изобщо не е голямо. При мен 8-10 торента с общ трафик над 2.5 МБ/сек изобщо не забавят интерфейса.

Esper: Remote GUI как работи? И той ли се бави? Трансмисията 1.50 ли е или 1.51? 1.50 имаше проблем с използването на CPU. Ако е 1.50, използвай Community Installer-a и сложе 1.51.

Струва ми се, че по-скоро има нещо в конфигурацията на мрежата.

Esper, дай малко повече информация - топология, маски и т.н настройки. Колкото и да изглежда невероятно, една мрежа може да работи и с някоя дефектна двойка на кабела или лош контакт, просто ще се мъчи непрекъснато. Каква е скоростта на трансфер на файлове? Постоянна ли е, или скача нагоре-надолу?
    И аз мисля, че не съм му скъсал трътката от работа - когато се мотае, естествено не плейва.
    А иначе се мотае(ше?) и с уеб интерфейса и с клиента.
    Gaya интерфейса току що го добавих, така че ще видим в бъдеще.

Оказа се, че версията на единия е била 1.50
    Преди малко го Ъпдейтнах към 1.51.
    Ето какво прави в момента и торент клиента няма нито един от дефектите, за които писах по-горе:

Просто хвърчи - не дава да се барне!!!

Това за единия.

Другия, този от който са скриншотите от предишните ми постове доколкото виждам от собствения си скриншот си е с 1.51 - пише го долу в ляво на GUI клиента.
    Там обаче работата с мрежата е по-сложна.
    Както се вижда, той в момента ми е отдалечен.
    Намира се зад един скапан MikroTIK рутер и NAT през него.
    Пренасочил съм порта на трансмишина (9091) към порт 8088 на външния адрес (172.16.20.89).
    До този адрес стигам през друг NAT - този зад който съм в момента и като за капак - още няколко чисти рутинга.
    Бих се усъмнил в тази относително сложна структура, обаче доколкото си спомням, затруднената работа с трансмишъна я имам и когато съм в офиса - тоест съм в съседния на пуканката порт на суича.

За последните неща не съм сигурен - утре ще проверя пак и ще кажа със сигурност.

Благодаря на всички писали - ако не друго, поне успях да си добава скапания Gaya интерфейс.
    Да не говорим, че до сега и не предполагах за наличието на Community Software Installer

12. Member
    Тук е от
    Jan 2005

13. Тук е от
    Jan 2007

това наистна изглежда мн.добро

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hihimor
    Това си е Popcorn Hour A110 в друга кутия с четец за карти, малко повече памет /излишно според доста хора/ и допълнителен коаксиален изход.
    Разчитат на софтуера на PCH и струва малко повече. На външен вид е също толкова нескопосано.

16. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Esper
    Там обаче работата с мрежата е по-сложна.
    Както се вижда, той в момента ми е отдалечен.
    Намира се зад един скапан MikroTIK рутер и NAT през него.
    Пренасочил съм порта на трансмишина (9091) към порт xxxx на външния адрес (xxx.xxx.xxx.xxx).
    До този адрес стигам през друг NAT - този зад който съм в момента и като за капак - още няколко чисти рутинга.
    Бих се усъмнил в тази относително сложна структура, обаче доколкото си спомням, затруднената работа с трансмишъна я имам и когато съм в офиса - тоест съм в съседния на пуканката порт на суича.

За последните неща не съм сигурен - утре ще проверя пак и ще кажа със сигурност.
    Значи, работата все пак е най-вероятно в качеството на кабела, дупката на суича, или нещо подобно. Не че има нещо общо с веб-интерфейса, ама пренасочил ли си порт 51413 в MikroTik-a?

P.S. Не е добра идея да си пишеш IP-тата и портовете по форумите - трансмишъна няма парола и може да осъмнеш с изтрити торенти и/или обемиста гей-садо-мазо колекция

Я вземи си редактирай писаното по-горе.

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

Не че има нещо общо с веб-интерфейса, ама пренасочил ли си порт 51413 в MikroTik-a?
    Май не... Само менидж порта - 9091
    За какво ми е порт 51413?
    Всъщност ще питам гугъл по-късно

Колкото до секюритито... Мерси за предупреждението, ама адресите за света са през NAT.
    За това, което е публично в рамките на мрежата ми мислех да му слагам правила от къде може да се достъпва но прецених, че ще ми счупят дедовия и да влязат в тази пуканка
    Предвидена е да стои в кръчма и е на посочения адрес само временно, докато я напълня с... кръчмарска музика
    Така, че е в maintenance както се казва и секюритито не ми е приоритет.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

http://www.office1.bg/%CE%F4%E8%F1+%...173000020.html има и по евтин вариант????Някаква информация,моля

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе