Страница 11 от 148 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 2218

Media Player Popcorn Hour NMT A-110

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2006

Re: POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Много странно! Изтеглих същия релииз - върви без никакви проблеми? От къде го плейваш - от флашка, вътрешен диск или мрежа? Аз го пробвах от вградения диск - върви без проблем!
    Върви от външен usb HDD Prestigio 160 Gb. Може от това да е проблема. Досега не съм имал проблеми нито с плейване през него, нито през флаш-ка (4 Gb Toshiba). Няма грижи - засега съм страшно доволен от PCH - ясно е, че перфектни неща в живота няма. Софтуерната поддръжка е супер, затова съм спокоен

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от mordo
    Върви от външен usb HDD Prestigio 160 Gb. Може от това да е проблема. Досега не съм имал проблеми нито с плейване през него, нито през флаш-ка (4 Gb Toshiba). Няма грижи - засега съм страшно доволен от PCH - ясно е, че перфектни неща в живота няма. Софтуерната поддръжка е супер, затова съм спокоен
    Най - вероятно това е проблема. По принцип 1080р е добре да ги плейваш от вътрешен диск. Все пак това си е доста информация за единица време !

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Така е. Наистина като се плейва HD видео през външен диск /флашка/ или през мрежата има насичане на картината, особено ако става въпрос за 1080р.
    Аз имам плеъра /А110/ от малко повече от две седмици и наистина съм много доволен от възможностите му.
    Тъй като положителните оценки тук са достатъчно и за да не се повтаряме /а и за да сме от полза един на друг и особено на онези, които се колебаят/, искам да споделя някои неща, които на мен са ми направили впечатление /които не е задължително да се считат за слабости на "пуканката".
    Това което ми направи впечатление, обаче, е че след последния ъпдейт на фърмуеъра ДВД филми вече не могат да се плейват /поне при мен е така/ във вид video_ts, а трябва предварително да ги правя във формат .iso. Това, обаче, не е болка за умиране, тъй като конвертирането отнема минути. Друго - не може /поне при мен е така/ да се плейва видео във формат .avi например снимано с цифров фотоапарат /Канон Иксус 950 IS/.

5. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia

Интересно какъв е проблема с АVi постни едно медиаинфо. За 1080p i нагоре има Dune с доста "по-геймърски" параметри на съответната цена.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За клипчета от фотоапарат и на мен ми се е случвало, но с VIDEO_TS не би трябвало да имаш проблеми.
    Как ги пускаш - по мрежата /SMB, NFS/ или от хард диска?
    Във форума на производителя имаше тестове на реални скорости през USB външен диск и май насичане имаше чак при кадри с битрейт над 20Мбита, а те след това във една от бетите вдигнаха горната граница през USB още.
    Не знам при вас как е след последните ъпдейти, но аз след като сложиш новия софтуер и новия myIhome много често ми се губи връзката с компютъра. Всмисъл има я, но компютъра ми липсва във списъка в Media Source. Трябва да рестартирам лаптопа и тогава се появява. Иначе реално връзката си я има защото от компютъра виждам всякак самия плеър.

mrmef, какви са пък тези "по-геймърски" параметри като и Dune ползва същия хардуер? Проблема с 1080р идва или от мрежата или от ограничението във USB входа. Факт е, че всички тези файлове от хард диска тръгват без никакво насичане.
    Да не говорим, че в началото Dune HD ползваха даже софтуера на Syabas като на Попкорна. Сега май са го сменили.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от mrmef
    За 1080p i нагоре има Dune с доста "по-геймърски" параметри на съответната цена.
    Какво ще рече "и нагоре"?? Кое е това нагоре от 1080р? Къде видя релииз с резолюция по висока от 1080р и на какъв телевизор го пускаш? Имам чуството че бъркаш нещо!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Интересно какъв е проблема с АVi постни едно медиаинфо.
    В момента не мога, но довечера като се прибера ще постна...

За клипчета от фотоапарат и на мен ми се е случвало, но с VIDEO_TS не би трябвало да имаш проблеми.
    Как ги пускаш - по мрежата /SMB, NFS/ или от хард диска?
    За ДВД филмите - винаги е така - и през мрежата, и през външен диск /флашка/ и от вътрешния хард диск.
    Проблемът е такъв, че докато при клипчетата от фотоапарат ми излиза съобщение /в момента не мога да го цитирам точно/
    че не може да отвори файла и с бутона "return" се връщаш обратно към предходното меню, при ДВД филмите във вид video_ts
    като кликна върху папката съдържаща папка video_ts, екрана става черен и плеъра забива и трябва да се рестартира /при това
    хардуеърно, а не чрез бутоните на дистанционното - то престава да реагира/. А първоначално не беше така -
    с по-предходния софтуеър си плейваше двд формати безпроблемно дори и през мрежата.
    Що се отнася до hd видеото, през външен хардс диск почти няма проблеми с видео 720р, а с видео 1080р насичането е особено забележимо при по-високия битрейт. През мрежата почти винаги има насичане при мен.

10. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia

Ми не знам дали имат нужда от това, но има модели с повече RAM и 1GB Nano Flash

п.п. Имах предвид по-висок бит рейт или пак е толкова при 1080p/24?

11. asb
    asb е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

някой да е свалял този филм -Hancock (2 in 1: Unrated + Theatrical).Bluray.TrueHD 5.1.BGsup
    http://hd-torrents.org/announce.php?...2397c96a48f68a
    по принцип как се поткарват такива оргинални BD дискове, немога да намеря менюто, да избера субтитри?
    а също така не излиза никакъв звук.(тои е TrueHD, но А110 би трябвало да го подържа)
    устройството е Popcornhour A110 и ползвам ресивър Денон.
    Ако никой го е свалял, нека да сподели при него как е или има проблем със самия релиз?

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Друго - не може /поне при мен е така/ да се плейва видео във формат .avi например снимано с цифров фотоапарат /Канон Иксус 950 IS/
    Май разбрах каква е причината за това - "пуканката" по принцип плейва видео файлове .avi, но не всички видеоформати от този
    т.нар. "контейнер". Видеото записано от цифровия ми фотоапарат е във формат M-JPEG, и очевидно не се поддържа. Не се поддържат
    и други подобни видеоформати. Отговора на практика намерих тук - http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=8476
    Впрочем, в този форум има доста полезна информация, стига човек да се справя долу горе добре с английския.
    Що се отнася до проблемите, които имах с ДВД филмите във формат video_ts, снощи отново пробвах и се оказа, че си вървят без
    проблеми - и от вънтрешния и от външен диск. Единствено не съм опитвал през мрежата.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от qazzaq
    Май разбрах каква е причината за това - "пуканката" по принцип плейва видео файлове .avi, но не всички видеоформати от този
    т.нар. "контейнер". Видеото записано от цифровия ми фотоапарат е във формат M-JPEG, и очевидно не се поддържа. Не се поддържат
    и други подобни видеоформати. Отговора на практика намерих тук - http://www.networkedmediatank.com/sh...d.php?tid=8476
    Впрочем, в този форум има доста полезна информация, стига човек да се справя долу горе добре с английския.
    Що се отнася до проблемите, които имах с ДВД филмите във формат video_ts, снощи отново пробвах и се оказа, че си вървят без
    проблеми - и от вънтрешния и от външен диск. Единствено не съм опитвал през мрежата.
    Да, така е. Това, че един файл е във avi контейнер не изначава, че задължително ще се плейва. По принцип фотоапаратите ползват разни странни кодеци и се случва да не се поддържат. Аз бях разочарован, че не мога да плейвам директно свалените от MiniDV касетката avi файлове. Щеше да е супер да не се налага да ги преконвертирам.
    Мисля, че във този форум имаше Feature Request да сложат поддръжка на M-JPEG и другите кодеци от клиповете на фотоапаратите. Нищо чудно след някой ъпдейт да го добавят.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Sofia

Да попитам, някой да е чел за това? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...9&tab=Features

Днес за пръв път попаднах на него... даже се споменава за подобно у-во на Samsumg?

Да знаете къде се ползва 1080/60п?

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 как се справя "Пуканката А-100 & А-110" с охлаждането си като няма вентилаторче?

17. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Момчета(lazarus18) има ли начин да гледам през PCH 110 DVD заредено в лоудъра на PC?
    Благодаря!

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Момчета(lazarus18) ли начин да гледам през PCH 110 DVD заредено в лоудъра на PC?
    Благодаря!
    Можеш. Трябва да си "шернеш" DVD устройството във myiHome и даваш Play от дистанционното.

soon, няма никакви проблеми с прегряването. Единствения път, в който даде някакви признаци на загряване беше при 30 градуса в стаята и сложен върху другата техника, която допълнително го напичаше. Започна да пикселизира образа. Като пуснах климатика и преместих плеъра се оправи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 148 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour A-200
    От popcornhour във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 777
    Последно: 15-07-13, 21:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе