Мерси за отговора но дори и като натисна синия бутон субтитрите пак ги няма.
Мерси за отговора но дори и като натисна синия бутон субтитрите пак ги няма.
А разширението им какво е? Виж по мрежата в тая директория какво всъщност има като файлове.
Нищо не става субитрите са SRT и ги пиша със същото име,но този път ги има като файл.Въпреки това не тръгват.
А като натиснеш бутон SUB на дистанционното виждаш ли ON[File]?
Значи не са ти с едно и също име субтитрите и филма.
Трябва да са приемрно така:
Heat.mkv
Heat.srt
Другия вариант е да е скапан файла на субтитрите. Пробвай да го отвориш с Notepad да видиш има ли нещо в него изобщо.
Виж и във Setup на плеъра дали си пуснал Subtitles - Bulgarian.
Wi-Fi връзката на Popcornhour A-110 само с този приемник ли се осъществява?
TP-LINK TL-WN821N
Не знам да има друг с подходящ чипсет.Първоначално публикувано от streetfight
Здравейте !!!
Искам да благодаря на всички, които пишат във форума . Иформацията която получих беше достатъчна за да направя своят избор.
Дилемата беше WD Live или Popcorn Hour A-110 . Преди 3 седмици го купих ,напълних вътрешният хард /1,5 ТB/ с филми ,музика и анимация и сега започвам да гледам.
Картината е страхотна на моят Panasonic 42 PV80PA /изборът телевизора е направен благодарение на Lazarus18 и на hristoslav2/
Препоръчвам плеъра на всеки ,който иска перфектна картина и удобство при гледане .
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Искам да слушам музика, flack или MP3. Напълним съм харда с такава. Обаче като отида в някоя директория и натисна play > на първата песен, виждам името само на нея и не знам коя е следващата. Няма ли такава възможност, да виждам целия плей лист и да си пускам която песен си искам, без да спирам със стоп бутона и да я търся. Имам Azbox и при него става, да не казвам, че и при най-простия DVD плеяр можеш да си видиш плей листата.
Да, ама тука не може.
Ако искш рови и чети по разните допълнителни приложения за плеъра. Може някой да е сътворил нещо по темата.
Ясно, благодаря! Ще търся някакви приложения.
В NMT Community Software Installer нищо подобно не намерих. Лошоооо!
Искам да благодаря на lazarus18 за помощта при настройките,
но проблема с бавния трансфер остана.
Ако може и някой друг да помогне, рутера е D-Link DI-524 Wireless-G, към Popcorn A110 е закачен Wireless Adapter TP-LINK TL-WN821N
Скоростта на трансфер през SMB и FTP е около 240 КВ/s, а през торрент клиента стига до 300 KB/s но е много непостоянна, през USB кабела няма проблем, държи 12 MB/s
Предполагам че не е от рутера, защото имам лаптоп, който свалям торенти с над 2 MB/s
Ако някой има идея нека помага, благодаря!