Никакъв проблем със звука на тоя релийз.Първоначално публикувано от mn_k
Виж си настройките за AAC звук. Не знам каква аудио система слушаш, но ако тя няма нужния декодер то в плеъра го сложи на ANALOG.
Никакъв проблем със звука на тоя релийз.Първоначално публикувано от mn_k
Виж си настройките за AAC звук. Не знам каква аудио система слушаш, но ако тя няма нужния декодер то в плеъра го сложи на ANALOG.
Ресивъра е Pioneer VSX-609. Доволно стар е, но поддържа DD 5.1/DTS 5.1. Пуснал съм аудиото по оптичен кабел всичко->RAW. Видето към ТВ по HDMI. Аналоговите изходи на пуканката изобщо не са свързани.
Той може да поддържа DD 5.1/DTS 5.1, но тоя филм е със звук AAC, какъвто тоя ресийвър явно поддържа. Сложи в менюто на плеъра ANALOG в полето на ААС и ще чуваш звука.Първоначално публикувано от mn_k
здравейте, извинявам се за въпроса, но може ли да сложа СРТ субтитри към филм във ДВД формат и къде!?
Не можеш. Можеш да ги вкараш в ДВД диска, но е доста занимавка.Първоначално публикувано от Fata
Свали си филма в avi или mkv.
е да ама Kamasutra A tale of Love, в добро качество ДВД, го отрих само в torrents.ru....!?
В спецификациите на ресивъра нищо не пише за ААС, но наистина не поддържа. През аналоговият изход стана. И аз не съм впечатлен от качеството на тази компресия. Предполагам, че след време доста ще я подобрят.Първоначално публикувано от lazarus18
Благодаря за незабавния отговор, lazarus18!
Могат да се вържат без проблем само ти трябва цифров оптичен кабел !Като този :http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09035471![]()
Да, стана връзката с оптичното кабелчеПървоначално публикувано от civica
Искам да попитам още нещо, да кажа само, че нямам все още собствена пуканка и ползвам тази на приятел, който си е направил собствени настройки за аудио, което е две колони и субуфер, а аз не знам къде и как да ги променя, за да пусна при мен на 5.1 канален звук. Сега като пусна филм се чува звук едновременно от всички 6 колони, но не е разделен.
Има настройки на пуканката, с които звука да е все едно съм си пуснал диск в системата за домашно кино?
Има разбира се. В менюто за аудио/видео задай Surround да е 5.1 и в Аудио настройките задай Digital RAW на DTS и AC3.Първоначално публикувано от streetfight
Благодаря много, машинката е страхотна, предполагам че ще ви досаждам още с въпроси
Благодаря за компетентността!
Във форума българския сайт на popcornhour има "Пълно ръководство на потребителя за A-110"!![]()
Здравейте!
От скоро имам popcorn A 110 и смея да твърдя че съм много доволен.Но имам малък проблем със субтитрите,когато записвам филм на хард диска на устройството не винаги субтитрите ми тръгват(дори ги няма като файл).Пробвах файла на субтитрите да го напиша със същото име,като файла на филма но нищо не се получава.С последния ъпдейт съм на firmware.Имате ли някаква идея как да се справя с този проблем ще ви бъда много благодарен.
За да "видиш" субтитрите като файл, трябва да натиснеш синия бутон! Гледай субтитрите да са в SRT. формат и пак провери за името- едно към едно с видео файла!