за това не се бях сещал ще пробвам довечера, А за качеството си прав трябва добре да се вглеждаш и все пак да има какво да гледаш![]()
за това не се бях сещал ще пробвам довечера, А за качеството си прав трябва добре да се вглеждаш и все пак да има какво да гледаш![]()
Привет, смених Лаптопа, и сега съм с тъпата Виста.... е няма влизане в РСН-то изчетох форума, и не можах да се оправя ... то не беше ИПто, не приема паролата ... абе няма връзка с кораба майка!?!?
Виж дали са в една работна група - WORKGROUP, MS HOME?
да в Уъркрупата е, вижда се в нетуърк, но не приема паролата по някаква причина, току що я смених в РСНто зада съм 200% сигурен каква е и пак не стана, дописва ми името на ПСто към усърнейма и отказва да пусне....Благодаря ти че пак се отзоваваш светкавично
Пробвай пак да я смениш на нещо просто - примерно 1 и пак пробвай.
Ѝзърнейма нали пишеш nmt?
стана човече,,,, ти си велик БЛАГОДАРЯ ТИ
вече имам и статиен ИП, как се влизаше в РСН то през ФТП!? Трансмишъна го подкарах от офиса
Инсталираш си един ФТП клиент /CuteFTP Pro/ и влизаш с външния си статичен ИП адрес, порт 21, Ѝзърнейм ftpuser и каквато парола си сложил в настройките.
Преди това трябва да си отвориш порт 21 в рутера да сочи към вътрешния ИП адрес на плеъра.
10ks friend перфектно.... май най-накрая всичко което може РСТ то го подкарах, !? Какво чаккаме в новия фърм, а кокво ще кажеш за новото РСН, май не си струва смяната засега, а!?
Странен проблем. Плейъра си работеше великолепно. Беше ъпдейтнат преди 1 месец. След което пак си работи нормално, докато един ден в папките се виждат само файлове с разширение sub. т.е в директориите с филми AVI файлове не се виждат , а само суб.
Когато се влезе през мрежата AVI файловете са там и се плейват на компютъра.
Когато се закачи външно USB стик/ памет/ с ави и суб файлове, се виждат само суб.
Суб файловете се отварят и ако текста е на латиница се , чете.
Странно???
Сега на практика плейъра НЕ работи.
Как се пускат също свалени DVDта? Не тръгват.
Може би това се случи след няколко опита да се пуснат ДВДта.
Ресттвах го от менюто, от бутона, стоя изключен, но нищо.
Има ли сервизно меню този плейър?
Помощ.
Я пробвай да натиснеш различните цветни бутони на дистанционното докато си във директорията? Те са в долния край и са 4 броя.
Ласло, ако не стане предложеното от lazarus18, колкото и да не обичам този съвет, май ще трябва да преинсталираш firmware-то (без форматиране на диска)...
Сигурно има и други начини, ама всички те започват с ssh![]()
Някой пробвали ли как плейъра изкварва Dolby TrueHD i DTS master audio?Някакви проблеми?
Аз нямам все още нужния ресийвър за този звук, но доколокото знам няма проблеми. Ако имаш такъв ресийвър си засича сигнала и си го декодира.
Точно така е. Просто от аудио настройките на PCH трябва да дадеш на ThrueHD и на дигитал. Във ФАК на Пуканката някъде имаше таблица с настройки за популярни модели ресивъри, но в момента не съм в къщи и не мога да дам линк.Първоначално публикувано от lazarus18