Да... и това не тръгва...
Имам Popcorn Hour NMT A-110,много съм доволен от него.Сега обмислям закупуването на втори плеар,обаче се замислям дали да е отново Popcorn или
DIVA FullHD Multimedia player . Ако може някой да сравни двата плеара предимства,недостатаци .От DIVA-та,нямам никаква престава не съм работил с него и не занам как се представя
Благодаря,предварително!!!!!!!!!!!!!!
В темата за DIVA пише Hell, който мисля има и двата плейъра!
Излезна нов фирм и за собствениците на Popcorn Hour NMT A-100: http://www.popcornhour.com/download/...ware-A100.html
Здравейте.... Накой успял ли е да подкара тази хитринка ... MediatankController от iPhone или iPod!? във форумите пише, че върви, но аз все не успявам да я подкарам!?
За всички HD манияци това е за вас 1080p HD Demostrations Collection - HDDemoWorld: ********************/details.php?id=d0...404ec1234aa634
Пуканката не успя да прочете аудиото на този трейлър! Ето какво пише в Media Info :
Audio
ID : 2
Format : PCM
Format settings, Endianness : Little
Format settings, Sign : Signed
Codec ID : sowt
Duration : 3mn 31s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 536 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 38.7 MiB (14%)
Encoded date : UTC 2009-10-26 22:45:38
Tagged date : UTC 2009-10-26 22:52:09
Някакви идеи? Дали е нещо от настройки?
Аз съм гледал версията от Apple.com и не е имало проблем.
Ти на Digital ли си настроил плеъра или Analog? Защото ако е на Digital търси проблема в ресийвъра.
Не е нужно да се сваля всичко.Първоначално публикувано от civica
Плейъра е настроен на дигитал, но мисля, че той самият не пуска нищо към ресивъра! Като натисна инфо бутона(на пуканката) докато плейва, не показва нищо на аудио! Не е първия трейлър който гледам!
А пробва ли все пак на Analog? Довечера ще пробвам и при мен, но като гледам инфото ми е малко странно.Първоначално публикувано от kaloman
Пробвах и на Аналог и на стерео, вместо 5.1. !Просто на пуканката на аудио и на битрейт не пише нищо!
На компютъра върви! Кодека за аудио е някакъв "sowt", който май не съм срещал.
http://www.apple.com/trailers/fox/avatar/hd/
Свали си го от тук. Звука върви на плеъра, но е стерео.
А още по-добре отивай в Мола на IMAX и го гледай![]()
А, за гледане, гледал съм го! Обаче тоя рилийз ме ядоса!А в мола не- ще си чакам хубав рип!
![]()