@Vanko 72
Ако можеш да включиш РС чрез ethernet кабел към рутера на Vivacom, то ще можеш да включиш и WDTV Live.
@ermak
1. Какъв проблем срещаш със субтитрите на кирилица? Шрифтът е напълно четлив. На публикуваната снимка не виждам грижа. Може да се променя дебелината и контурите на буквите.
2. Както излизат на латиница, така излизат и на кирилица субтитрите.
3. До сега не съм имал проблем с нито едно .mkv
4. Няма проблем със .sub формат, а и да срещнеш такъв - конвертирането в .srt отнема около 1 минута заедно с пускането на компютъра.
5. За трансфера си направи проста бакалска сметка - обем информация делено на скоростта на интерфейса. Сложи си едни 20% по ниска скорост от максималната по спецификация.
6. Единственият недостатък за мен е липсата на DVD&BD менюта. А за цената му не мисля, че бих купил друг медиа плейър.
И няколко въпроса - защо искаш прехвърляш HDD-то от РС на WDTV? Всички торенти при мен се свалят от самият плейър директно на закачения към него хард диск. А и всяка медия можеш да я гледаш директно от компютъра си. Само трябва шернеш съответната директория. Закачения ми към WDTV хард диск 500GB зает изцяло с HD съдържание се сканира около 2 минути.